Кокер спаньол
Публикувано: 02 March 2008 - 07:01 AM
Сега Бебка е по-послушна...не е като бившото ми куче ;D и дано да не стане ;D
Относно историите ти...tigyrcho евала на твоята приятелка!!!!
И знам какво е такава гордост...тук в Русе виждам една кокона със едно йорки...ма то бебе не се вижда от земята...тя го хванала на една каишка и го дърпа...изплезило езиче,едвам ходещото сладурче реши да се изака на пътя...а и нямаше полянка наблизо...тази така го дръпна...помислих,че ще му счупи вратлето...и започна да крещи насред пътя "Какво просто животно си,тръгвай!Тръгвай веднага,че немога да те гледам!!!" и го ритна...със острите си ботуши :angry: идваше ми да я ритна аз...
Аз мисля да почиствам след кучето си...то ако оставям всичко след нея,ще заприлича на сметище тука полянката до вкъщи :huh:
До сега...за толкова години,така и не видях някой да си прибира "пастичките" на кучето си...
Публикувано: 02 March 2008 - 08:07 AM
А за ръмженето...другото ни кученце не ръмжеше така само тихичко си ръфаше играчката.Може да е от породата.То е кръстоска м/у пекинес и булонка,но е вече дърто на 5 години е и само му се спи ;D .За щастие живее при майка ми че иначе щеше да изяде Кара :rolleyes: .Иначе е такъв обрас,като иска нещо подскача с дупе и мрънка или пък ако ядеш застава до теб и те побутва леко по ръката,видиш ли да напомни за себе си че може да си го забравила.Но в повечето случай отговорът е "Имаш си в пъничката,не ме притеснявай" :P .
Да ви попитам вашите кученца гледат ли телевизия.Кара застава точно пред телевизора,като кученцата в 101 делматинци,и си гледа ли гледа.Стои към 5 мин и се затърчава на някъде. :rolleyes: .Става все по-лудо и по-лудо това кученце с всеки изминъл ден :rolleyes: . :blink: .
joleto дай малко снимчици на Бебка,отдавна не съмя виждала,сигурно много е пораснала.
Публикувано: 02 March 2008 - 09:11 AM
За това кученцето трябва да бъде в кучилото на тази възраст, за да играе със своите братчета и сестричета, там те са още злобни , както се изразяваш ти, постояно се карат, борят , преследват,това е много важно за оформянето на бъдещия характер на кученцето, защото то е социално животно и започва възприемането на света именно от там, а и кученцата сучат още на тази възраст, и имат нужда от майка си определено.
Подходяща възраст за отделяне на кученцето са 3 месеца, това е периода в които са направени всички ваксинации, и то може вече да се извежда навън.
Тук обаче за някои хора подходящата възраст е и проглеждането на кученцето, и го дават съвсем невръстно, без да изпълняват този ангажимент.......
За да тича по полянките особено на такива терени които описваш като хижата трябва да са налице всички ваксинации., ако няма къде да я оставиш носи я на ръце, да няма контакт със земята, тепърва ще имате време за излети и разходки, защо да се прибързва, нека да е здрава, за другото има достатъчно време.
.
Публикувано: 02 March 2008 - 09:17 AM
П.П. Честита Баба Марта на патерички, много здраве и усмивки на кокерчовците и стопаните им!
Публикувано: 02 March 2008 - 11:33 AM
А сега се прибираме от разходка.Рея си игра с едно американско кокерче,много красиво и дружелюбно-нали е кокер все пак :samodovolen: .И само се буташе в мен да го чешам,голям сладур.а пък Рея отиде при неговата стопанка,да си проси внимание ;D ;D ;D .Абе голяма работа са тия кучовци.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 March 2008 - 12:13 PM
той вече е на 3месеца и 10дни и е меко казано един малък дивак :yahoo:
http://www.album.bg/...?upload_done=8
Публикувано: 02 March 2008 - 01:26 PM
Публикувано: 02 March 2008 - 02:30 PM
а да и ходи по нужда само на едни пелени 60x90,на които капвам едни капки специално за това,много съм доволен от тях и от него разбира се :blink:
Иначе го взех преди месец,има си паспорт и чип,само ме излъгаха малко за възрастта,мислех че е на 2мес а той се оказа на 3,и това го рабрах една сед по късно защото ми дадоха и паспорта чак тогава и беше настинал!общо взето доста несериозни бяха хората...а да и имаше само 1ва ваксина :huh:
Но всичко това е без значение защото той е един невероятен бебок и много бързо го заобичахме.
А предишното ми куче беше чи-хуа-хуа
Публикувано: 02 March 2008 - 03:02 PM
Цитат
а да и ходи по нужда само на едни пелени 60x90,на които капвам едни капки специално за това,много съм доволен от тях и от него разбира се :blink:
Иначе го взех преди месец,има си паспорт и чип,само ме излъгаха малко за възрастта,мислех че е на 2мес а той се оказа на 3,и това го рабрах една сед по късно защото ми дадоха и паспорта чак тогава и беше настинал!общо взето доста несериозни бяха хората...а да и имаше само 1ва ваксина :huh:
Но всичко това е без значение защото той е един невероятен бебок и много бързо го заобичахме.
А предишното ми куче беше чи-хуа-хуа
Добре дошли Алекс и Арчи. Много сте красиви, невероятно сладки, какво и да се те излъгали, важното е че Арчи е здравичък и нека все така да ви радва с белите и със влажните очички :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 02 March 2008 - 03:45 PM
Пожелаваме ви да ви радва мноооого,много дълго време със своите кокерски номера,да ви е жив и здрав и много палав.Много е красив и чаровен!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 March 2008 - 04:49 PM
Много целувки на бебока :wub: :wub: :wub:
Я да ви кача малко снимки,... където личицето ни не се вижда ;D Че то стои ли на едно място да го щракнеш? ;) Тъкмо се прибирахме от разходка и се засякохме с друга разхождаща се глутница :yahoo:
Публикувано: 03 March 2008 - 10:49 AM
Моя ветеринар тука ме наплаши...каза че са много скъпи...а Беба буквално ми пи*ае на здравето ;D
То неможе ли да се изреже малко парченце и то да се накапе...да се сложи в банята и така??
Изобщо не съм информирана за тези неща :huh:
Снимкиииии...трябва да видя...Бебка има един УЕБ албум...
Ето го:
http://www.album.bg/jolenceto/?page=1 :)
п.п сладура със кафяво-бежовата окраска е кварталния разбивач на сърца ;D :wub:
Публикувано: 03 March 2008 - 12:55 PM
alec, и ние подстригваме кучетата си,... ама не така. То така милото не прилича на кокер, а по-скоро на лабрадор ;D ;) ;D Не са ли те дългите космати уши, лапички, кореми,... които трябва нон стоп да чистиш... Ако все пак ти харесва и твоето кокерче да изглежда така,... това си е твое решение, никой няма да те укорява за това ти решение :wub:
Все пак има тема за грууминга на кокер във форума,... прочети я. Може да промениш решението си.
И за да те улесня, заповядай:
http://dog.bg/forum/...pic,8148.0.html
Публикувано: 03 March 2008 - 03:17 PM
Мисля че няма да имам проблеми с грууминга с тази къса козинка :yahoo:
Но все пак,колко горе долу струва една прическа за английски кокер...за да знам :)
tigyrcho тя бебка вечно ръфа нещо,така че това е по-възможния вариант на отговора ти ;D
Бебка вече има 2 сантиметрови косъмчета на опашкатаааа :yahoo: много е смешна,защото опашката е единствената окосмена част от цялата нея ;D :P ;D
Отиваме на разходкаАаАаАа :yahoo: :yahoo: