Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5241 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2008 - 08:09 PM

ralica_v, това ангелче хапе и ръмжи???  ;D Ох, не мога да повярвам просто!  ;)  ;D
Няма как, ще се справиш, без да отстъпваш на нейното- хем строга, хем добра!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5242 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 08 March 2008 - 08:17 PM

Има си време за строгост и време за доброта. Когато се установяват взаимоотношенията ви трябва да си строга и непоколебима. Когато дойде време за игра вече може да си добра, мила и каквото поискаш. Наистина е много сладка, ама те хората са го казали - колкото по-дребно, толкова по-вредно :)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5243 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 08:22 PM

Ангелче на снимка,след снимката беше върху крака ми /обича всичко което се движи или в което се спъне,веднага му се нахвърля да го дъвче/ ;D .Много ми става гадно когато аз заемам ролята на лошата майка а другите на добрите които не й се карат,ама някаде четох че кучето обича шефа си а не тези които й угаждат.  :sedni!: .
User's Signature

Качена снимка

#5244 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2008 - 09:01 PM

И децата и кучетата обичат справедливите,така че когато трябва строгост,пък има и да  си се глезите ,че кокерите както хич не обичат...Много е сладка малката! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5245 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2008 - 11:43 PM

Точно така, а още по-добре да се изгражда тази връзка през играта с кучето, имайки в предвид вашата крехка възраст!  ;)  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5246 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 11:27 AM

"Бъдете жени благословени с любов и нежност надарени, с усмивка вечно озарени и с много радост оаградени! Честит 8-ми март!"  :wub:

Ние с Памера имахме пък обратния момент: Когато тя се хранеше, и аз я докосна (било то нея или храната и) тя замръзваше. Просто застиваше на едно място, ни звук ни картина и започваше даже на моменти леко да потреперва  :rolleyes: Когато пък лапнеше нещо от земята, стискаше челюстта и дим да я няма. В момента тези проблеми са минало (защото за мен си беше проблем кучето ми да се страхува да се храни в мое присъствие). Всичко се случи постепенно, тя яде, аз първоначално само и говорех,... постепенно започнах да не и давам цялата дажба, а по време на храненето (преди да я е изяла напълно) допълвах, за да свикне с ръката ми. После започнах лекичко да я милвам,... потупвам,... чеша зад ушите,... вече можем да се мачкаме и без да изпитва страх да и ровя в паницата  :blink: А каквото налапа на улицата,... гордо идва да ми го покаже. Дори понякога когато има публика:"Ха, виж какво налапах! Хайде хвани ме де!  :P" Кара ме да я гоня по полянките, но застана ли на стойка Ф свежда главата и идва да го изплюе  ;D
Та за ръмженето по подобен начин: Наистина е добре да и подадеш команда и да разбере, че това и е голямата награда и, че понеже ти си шефа, при нарушение можеш веднага да и я вземеш. Само недей да и дърпаш купата, непрекъснато. В смисъл: Един приятел като малък започнал така да подразва чихуа хуато си. Той го възприемал като игра, но кучето не.... В момента милото куче е толкова нервозно,... и неможе да се храни в спокойна среда. Дадеш му купата,... стои и я гледа умно. Дръгнеш я лекичко, скача да яде. И сега така се хранят,... сестра му стои и подръпва купата, кучето ръмжи, джафка и се храни  :huh:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5247 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 12:21 PM

Имам въпрос относно храните на Nutra Nuggets: Тъйкато търсих на няколко места във Варна и все ми казваха, че ще поръчат и т.н. Та моя вет ми докара чувал от 15 кг. като ми каза, че тази храна е за кокер на фирмата Nutra. Но разфасовкара няма нищо общо като "дизайн, външен вид" с тези от сайта: http://www.zoobg.com...a_nuggets_5.htm
Но пък има червения кандския дъб. Цената на чувала е 49 лв. за 15 кг. Реална ли е тази цена (струва ми се евтино) и трябва ли да ме притеснява, че чувала няма нищо общо като външен вид с тези от сайта?
:wub: на всички кучовци!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5248 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 March 2008 - 12:31 PM

Цитат

Имам въпрос относно храните на Nutra Nuggets:

Май говориш за Нутрам, не за Нутра Нъгетс?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5249 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 09 March 2008 - 12:45 PM

Абе която и от двете храни да е, няма начин храната да е за кокер. Сигурно е за средни породи, но и двете марки нямат вид за кокер. Освен това 49 лв за 15 кг ми се вижда много ниска цена за Нутрам, все си мисля, че те бяха малко по-скъпи от Нутра нъгетс, а аз тяхната най-евтина взимам за 45. Защо не потърсиш в интернет името на храната от чувала и да ни я покажеш?
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#5250 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 12:58 PM

аз точно вчера взех един чувал на нутрам за средни породи, за порастнали кутрета ( понеже бях питала във форума и ме посъветваха да мина на храна за възрастни вече ) и взех първо за проба как ще понася храната 7 кг. за 36 лева агнешко с ориз. а чувала дето беше 15 кг. беше на цена 63 лв. тъй, че и на мен ми се струва малко евтино за Нутрам :)
User's Signature

Качена снимка

#5251 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 01:57 PM

Не, със сигурнос не говоря за Нутрам,... тъй като те имаха в наличност Нутра Голд. И аз изрично им казах да поръчат от другата серия: Nutra Nuggets. Когато ми се обадиха, че е пристигнала... Отивам и гледам, че чувала чисто визуално няма нищо общо нито с Nutra, нито с Nutram. Казах им го и аптекарката ми каза: "Ами незнам доставчика ни който ни носи Nutra Gold, каза че това е другата храна на Nutra и за кокер е този вид. Цената е 49лв./15кг. Ето вижте има си знака на канадски дъб!" Днес почиват, но утре ще им звънна да ми продиктуват какво точно пише на чувала. Благодаря ви за обърнатово внимание :)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5252 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 02:18 PM

В Разград дори не са чували за тази храна ... не знам колко са запознати ...

#5253 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 05:27 PM

Здравейте, приятели!
Трудно ми е да пиша в тази тема, откакто Айра я няма, но все пак искам да споделя и с вас, че и нещо хубаво се случи тези дни. У нас отново се чуват кучешки стъпчици, благодарение на Meridit i Idol Ike, на които още веднъж безкрайно благодаря! Никога няма да забравим Айричка, но малкото съкровище Рафи имаше нужда от свой дом и се радвам, че го намери при нас. http://www.dcforum.i...7...=a&start=15
User's Signature

Качена снимка

#5254 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 06:05 PM

Толкова се радвам за вас  :yahoo: .Рафи е прелестна.Да ви е жива и здрава и много да ви радва  :wub: .
User's Signature

Качена снимка

#5255 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 March 2008 - 06:13 PM

Ей, много се радвам за вас. В едно голямо сърце винаги остава болка от загубата, но и винаги има място, което не може да седи празно. Само прекрасни мигове и никакви тревоги ви желая с красавицата  :drugarche:

п.п. Аватара ти е много подходящ - светлината отново се показва.  :blink:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5256 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 06:19 PM

Бушка, точно това имах предвид и аз, като го сложих. :blink:
Рафи заслужава да й се случат само хубави неща, а за нас тя е като чудодейно лекарство в голямото нещастие...
User's Signature

Качена снимка

#5257 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 06:35 PM

Убедена съм,че Рафи ще бъде най-щастливото кученце,щом има хора като вас.Убедена съм,че ще ви донесе невероятни мигове,както и вие на нея.Ако имате-давайте още снимки-да и се порадваме и ние малко.
И да нацелувате принцеската от нас с Рея. :wub:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5258 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 March 2008 - 06:41 PM

Лелелел не съм вярвала, че толкова бързо ще се радвам за теб, Blinki!!!!!!!!!!

Възхищавам се на силата на теб и семейството ви!!!!!!!! прекланям се пред добротата ви и съм изумена колко голямо може да бъде човешкото сърце! ЕХ, защо няма повече хора като вас!!!! толкова душички нещастни, щяха да намерят щастието!!!!! С Макси ви желаем цялото щастие на земята, най-слънчевите дни и най-зелените полянки, пълни с щури компании за игра!!!! ама не е честно сега да правиш така ! :o
Искаме да чуем цялата история, как се намерихте, разкажи ни, а пък и само една снимчица - бива ли така!
много целувки и прегръдки от нас и да пишеш честичко!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5259 Потребителят е офлайн   egpetrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 07:59 PM

Да питам кокера от Доктор Дулитъл 4 (новия филм има го в замунда) какъв точно е.
Благодаря предварително

#5260 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 08:02 PM

Леле, че хубави неща се случват. Blinki, да ви е честита Рафи, и ние сме щастливи с вас. Сладурана! Цункайте я от мен и Чара  :yahoo: :wub:

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни