Цитат
Изведох Рея на разходка на една полянка,която много обича,понеже там се събират всички кучета и си играят.И така-тъкмо минаваме през поляната и към нас се приближи едно доста голямо куче (колкото овчарка),с отрязани уши.Аз веднага вдигнах Рея и се запътихме към блоковете,които бяха близо до поляната.а кучето дойде до мен и ходи плътно до нас и иска да подуши Рея.Аз се опитах да го изгоня но то изобщо не беше страхливо.Влязохме в най-близкия вход.След малко се показах,а кучето още стои пред вратата.И реших да оставя Рея да я подуши,защото реших,че е добро.
Подадох си ръката и то ме подуши.И Рея тръгна към него.То я подуши и само видях как настръхна.Веднага дръпнах Рея за каишката и затворих вратата.
Стояхме в този вход повече от 15 минути.Като излязох кучето душеше до едни котейнери,които не бяха много близо до нас.Веднага си тръгнахме с Рея и право в къщи. :( :( :(
А просто незнам какво ще правим,когато се разгони.Пред блока живеят 2 женски помиярчета.Сега едно се е разгонило и е пълно с бездомни кучета.Одеве ги гледах пре терасата-бяха повече от 10.Мен ме е страх сама да минавам покрай тях,а като знам,че Рея излиза по 43-4 пъти на ден... :huh:.
liubka, ако не смяташ да продължаваш поколението по-добре кастрация. По-полезно е за кучето. Ние ще минем под ножа на пролет, т.е. скоро ... но все пак си е твое решение ...