Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5439 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2008 - 04:20 PM

Хайде специално за JujitYy, щом е почитателка на нашата порода и по-специялно на нашия цвят, да пусна някоя снимка на моя красавец Амбассадор.А в събота да стискате палци, че пак сме на изложба в Пловдив.Ще пускам после снимки и от там.А най-новото е че и аз ще се явявам за конкурса Best Handler, което значи водач на куче  B)
JujitYy, ще чакам с нетърпение да разказваш повече за малкия като го вземете :P
И браво за избора.
А аз не знам от къде си? Може да си правим срещи ако си от Пловдив  ;)

#5440 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:32 PM

Цитат

Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче!  На седмото небе съм

ujitYy ,разбирам ентусиазма и радостта ти ,но не си права да не се интересуваш как в действителност стоят нещата.Още повече ,че хората тук наготово ти поднасят информацията за клубните кучила и развъдната дейност в България.
Доколкото разбирам не е най-важното да има куче пък каквото и да е то-искате точно американски кокер.А как ще си сигурна,че приятеля на вашия приятел дето "внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка) " ще ти донесе точно това,а не просто черно кученце което прилича на кокер.Хиляди пъти тук коментираме за борсите и търговците на кучета и как и защо не трябва да се купува от тях ако държи човек на породата и на здраво кученце ....пак едно и също накрая.

Цитат

Абе няма значение, не е толкова важно

Напротив - важно е!!!!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#5441 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:37 PM

Разкошен е  :wub: .Дали някога се провеждат изложби във Варна.Много искам да отида на някоя изложба,но нямам възможност сега да излизам извън града поради работа и университета.

Нормално ли е Кара да си е изяла порцийката,надуло й се е коремчето и до следващата порция /след 4 часа / да изглежда така сякаш не е яла с дни,никакво коремче,отзад до крачетата сякаш дупки има  :( .
User's Signature

Качена снимка

#5442 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:43 PM

Изложбите във Варна и Камчия са през летните месеци.
Съвсем нормално е -не се тревожи.Тя сега е в периода в който ще расте като гъба :P.
Като порасне може и повече да не видиш тази фина талия,като се има предвид какви лакомници са повечето кокери.
User's Signature

#5443 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM

мале,ама наистина как може изобщо да не ти пука от къде идва кутрето?????? не те ли е страх,че може да е болно или стресирано депресирано, измъчвано - или пък как точно са го вкарали през границата??? толкова ли не сте чували със семейството ти, че понякога въпросните "приятели", които внасят кучета по поръчка ги приспиват и ги натикват в куфари, за да минат границата!!!!!!често всички умират от липса на въздух!!!!!!!!!!!!!
ама ето заради този начин на мислене стигаме до там с всичките тези бездомни и измъчвани животни!!!!!!!
защото ако случайно не ти донесът точно кокер??? тогава какво - за вратленцето и хайде на улицата!!! :huh: пък дръг да му бере грижата нали????? спрете се бе хора да мислите само за себе си!!!!! все пак им причина, за да забраняват тези дейности!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5444 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:50 PM

Ами той е и наш познат, а не просто "приятел на наш приятел", просто не е толкова близък, знаем се от друг наш приятел просто (абе объркано стана, не ме бива в обясненията ;D ). Знаем с какво се занимава и повярвай ми - знам за борсите и им се ядосвам много.  ;)

Иначе ... не е вярно, че не се интересувам. Всъщност наистина така написах, просто защото вече сме казали за кучето. С удоволствие бих разпитала преди това, но имах проблеми с интернета, чак сега от няколко седмици влизам.

Наистина не искам да мислете, че е важно само да си взема куче, интересуваме откъде е, ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини! :blink:  или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък  са повече от "борси" :angry:

Искам просто да знаеш, че ме интересува и няма да взема първото възможно куче. :blink:

Иначе, Gesi, от Варна съм. :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5445 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 04:51 PM

Много добре знам за всичко това, прочети предния пост какво написах ...

Познавам доста хора, които имат кучета от него и повярвай ми - кучетата са в отлично здраве, силни и красиви са! :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5446 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 05:14 PM

бих се радвала,ако е така,макат много да се съмнявам! но все пак ти сама си написала в поста си, че не те интересуват подробности :) все пак аз вярвам на това,което казваш,така че след като изказванията са ти такива, не се чуди, защо аз реагирам така. а пък не знам за какво ти е необходим интернет за да разбереш някои до болка стари неща. но няма значение,надявам се, заради доброто на твоето семейство и кутрето, да няма проблеми и да станате новите членове на нашето голямо кокерско семейство
User's Signature

Качена снимка

#5447 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 05:27 PM

Цитат

ако не ме интересуваше щях да отида в първия зоомагазин и да си го взема, но както знаеш добре - животни от зоомагазин не се взимат, поради ред причини!  или пък от първата обява, която видя, а повечето обяви всъщност напоследък  са повече от "борси"

Съжалявам,че трябва да ти го кажа,но този ваш познат, който внася всякакви породи кучета(по твои думи) не е с нищо по-различен от борсите и зоомагазините.Именно такива като него зареждат зоомагазините.
User's Signature

#5448 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 05:44 PM

Не знам дали можеш да ме разбереш, но аз съм сигурна в това, което говоря :blink: Имам предвид, че не точно внася всякакви породи кучета, а че той се занимава с кучета и ходи често до Словакия, Словения, Полша, Унгария и ако някой негов познат му каже, той може да донесе куче оттам. А не че това му е професията - да внася и изнася кучета.
Просто не искам да ме разбирате погрешно.

Brandi and Max, казах че не ме интересуват подробности, защото като се радвам не мисля  ;D Иначе естествено, че ме интересува :blink: Аз сега като гледам какво съм писала се смея на себе си. Особено това: Aз нещата не знам как стоят, важното е, че ще има куче!  ;D

Не искам просто да си мислите, че съм безотговорна и ще взема първото куче, без да знам откъде е. :blink:

Пък и толкова съм чела за борсите на кучета и съм психясала направо и постоянно питам "Мамо, ами ако се окаже измамник";"Мамо, ами ако са го измъчвали";"Мамо, мамооо, ами ако ги развъждат само, за да ги продават". И сама дори не вярвам на себе си, като ги говоря, защото познавам човека все пак и знам, че няма да направи такова нещо, обаче съм психясала на тема борси сега и не знам какво говоря.

Не искам да кажа, че не ме е страх, напротив - точно затова решихме да е от познат. Естествено, че се притеснявам. Просто не искам да си мислите погрешно, че не ме интересува откъде ще е и какво ще е. :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5449 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2008 - 05:58 PM

е сега вече наистина се обърках - какво точно мислиш? първо кзваш нещо, после се оказва, че не си мислила точно това.......после пък ние не сме разбрали... а след като имате възможност да си позволите да поръчате на някой а ви донесе кутре от чужбина, защо просто не с го вземете от тук?????- ще бъде много по-добре - особено тук имаме мн хора,които да ви помогнат. така ще можете да видите и цялото семейство на кутрето, ще срещнете мн приятели.... но все пак вие си знаете, успех!
User's Signature

Качена снимка

#5450 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 06:06 PM

Ами защото не решавам аз откъде да се вземе кучето.  ;)
Майка ми се сети за него и му се обади, той каза, че няма проблем и скоро ще ходи до Словакия и ще провери - ако има, ще донесе, ако няма - ще почакаме.

Нямам нищо против критиката, но тука го направихме на спор и ако искате може да спрем.  :blink: Пак казвам - нищо против, но просто не ми се спори.

Казах, че нямах интернет дълго време и не знаех тук откъде мога да си взема.  :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#5451 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 08:19 PM

Цитат

внася и всякакви породи в БГ по поръчка (а и не по поръчка)

Цитат

Имам предвид, че не точно внася всякакви породи кучета, а че той се занимава с кучета и ходи често до Словакия, Словения, Полша, Унгария и ако някой негов познат му каже, той може да донесе куче оттам.

JujitYy,да бих могла да те разбера ако не си противоречеше постоянно.А ,я чакай ти май не си противоречиш - и в двата случея вашия познат прави едно и също ;D ;D
Не се заяждам,просто се мъча да те накарам да разбереш очевадното....
Ти знаеш ли откъде ще вземе той кученцето-от ферма за кучета,зоомагазин там,развъдник.Ще има ли малкия  родословие?Ще бъде ли родословието истинско?Ако е взето от развъдник-легитимен ли ще е той или просто ще се нарича развъдник.
Разбери ме и ти правилно -не те съдя заради това,че може би ще си вземеш неродословен кокер,повечето от нас тук  имат неродословни кокери и ги обичаме безкрайно много такива каквито са.Всеки сам и по свои си различни причини решава какво куче да вземе и от къде.Дразни ме това ,че си мислиш ,че като е докарано  от чужбина и като го носи познат то е сигурно,че кокерчето ще е чист американец.
Както и да е ..Каквото и да е кученцето ви пожелавам преди всичко да е много здравичко, а на вас да го обикнете истински дори и ако(не дай боже) не е точно това което сте очаквали.
Не се притеснявай да питаш ако имаш въпроси по отглеждането.Ще помагаме с каквото можем.
User's Signature

#5452 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 08:58 PM

Kajete mi ne e li tova edno ot nai - prekrasnite ky4enca koeto ste vijdali???  :blink: :wub: napravo se vlubix kato go vidqx  ;D a kolkoto do moita istoriq ve4e e 100% na kraq na y4ebnata godina 6te imam angliiski koker i napravo nqmam turpenie! mn mn blagodaria na vsi4ki tyk koito otgovarqxte na mnogoto mi vuprosi (ne se sumnqvaite 4e 6te ima o6te , 6te ima i to mnogo  ;D )  :P :yahoo: :wub: ;) :blink: B) predpolagam koker4eto mi 6te e porodisto za6toto edna ot nai - dobite mi priqtelki poznava redaktorkata na spisanie Moqt nai - dobur priqtel ky4eto i tq 6te mi pomogne da namera perfektniq mi ky4o  ;) :blink: :blink: :wub:
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5453 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 09:32 AM

Здравейте!
Днес имаме прекрасен повод за празнуване - ставаме на 1 годинка!
Вече сме големи, но все така сладки и послушни!
ПОжелавам на Рони много здраве, да ме радва дълги години и да имаме безкрайни весели мигове заедно!  :wub:

П.П.Ето как закусихме....доста трудно беше да изпълняваме командата да не посяга към яденето....:)

#5454 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 09:51 AM

хехее, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОНИ!!!
с Максито ти желаем много късмет, здраве и весел дух!!! а на мама желаем да я слушаш много :)
дано винаги имате весели компании за игра и зелени поляни за игра!:)

весело прекарване на празника!!!!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5455 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 11:33 AM

Честита първа годинка на Рони!  :wub:
Нашата глутница му пожелава само здраве да има и дълги години заедно!
Целувки от нашата банда!  :wub:
Торта е страхотнаааааа!!!!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5456 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 11:51 AM

Честит рожден ден и от нас  с Рея.
Пожелаваме ви весело изкарване на празника и много,много хубави мигове на вас с вашето детенце!  :wub: :wub: :wub:
Тортата е супер!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5457 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 March 2008 - 11:54 AM

Честит рожден ден, за Рони и цялото му семейство!  :wub:
Да ви е жив и здрав и да ви радва още много години, както ви е правил щастливи през първата  ;D Тортата е страхотна,... Даже е задължително да споделите рецептата.  ;D ;) ;D

Ние вчера ходихме да си правим кръвна картина. Имахме съмнения, за... (не се сещам как се казваше точно болестта...) болест открита в последните 2 години, която се причинява от ухапване от кърлеж. Симптомите са почти никакви,... просто кучето има намален апетит и в един момент отказва да яде. Иначе е жизнено без каквато и да е видима промяна в характера и държанието си спрямо околността. Но ако не се лекува на време води до анемия. ... Та резултатите показаха, че сме живи и здрави,... просто се правим на капризни, защото тези гранули са ни писнали. Сменихме гранулите с по-висок клас + енерджи. Сега на разходка сме така  :yahoo: :Танц: :yahoo:
Утре или в други ден, ще ни излязат и пробите от очичките,... защото много ни сълзят  :'( в последно време, че и гурелки се появиха.

Тази неделя и ние ще сме на линия в морската,... ако ни се отсърди времето. Към 14:30  :palec:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5458 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 12:18 PM

Честит рожден ден на Ронката и от нас ,да ви радва още много ,много години :wub: :wub: :wub: и от нас за рожденника :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема