Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5601 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 March 2008 - 02:08 PM

Мила Рали...благородно ти завиждам за съкровището,което притежаваш!!!
Моята Бебз се депресира при други хора...разходките по центъра ги прекарва на ръце,защото се дърпа от нагръдника,който и е малко голям и веднъж едва не избяга от страх...
Незнам какви са тези сценки,които прави :o много е наплашена от всички...напикава се като я бутне чужд човек :rolleyes:
Незнам...като излезем трябва да се осамотим някъде,че...ето днес...понеже ми е малко зле и бях вчера и днеска вкъщи...отидохме до парка...то не бе дърпане...скимтене,джафкане...че я взех на ръце,а тя тежка...сега освен че имам висока температура ами и рамената ме болят...
Ако някой може да помогне...както и да е...ще ми е много от полза...
За да излизаме навън сред хора-трябва да сме със приятелче куче,иначе е егаси ината :o
Да,вярно...кротка е през деня...не прави бели...не лае когато ни няма...не са се оплаквали съседите
Ще ми се да я приобщя към хората :huh: някой хора се оплакват,че кучетата им се лепят за всеки срещнат човек,а аз само се моля да беше такава :'(
ПлиЙззз хееелп :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Най-накрая успях да разгледам албума :wub: страшен ееее :wub:
Поздравления за идеята на Brani and Max Бебка беше същата като твоя пич,когато беше бебе :o страшна прилика...само дето сега е малко по-голичка ;D
Е...общо взето...това е от мен :(
Честита първа разходка на мъничкото бижу Кара :wub: нека всяка следваща разходка бъде по-прекрасна и по-забавна от предходната :wub:
Като каза Морската градина...ти от Варна ли си Рали?
Ако е така,като дойдем лятото може да ги срещнем малките девойки :wub:
Целувкии :wub:

#5602 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 02:44 PM

joleto аз също очаквах да се дърпа,да я е страх от всичко.Бях се заредила с наградки и една нейна играчка,но те не влезнаха в употреба.Аз мисля че приятелят ми ми помогна защото той я викаше по име и тя търчеше по него иначе дръпването с повода имаше оправна реакция-запецваше и неискаше да мръдне,затова когато спираше я викахме по име и тя тръгваше.Една ситуация ми беше много забавна-вървим си ние и две майки с количките срещу нас и почнаха отдалече да й се радват и тя маха с опашката че чак ще й се откачи и на жените и децата им беше още по забавно.Тогава дойде едно детенце,почти проходило и протегна ръчичка към Кара и тя скочи и го лизна.Викам си "Малеее сега майката ще се развика" ама не само му хвана ръчичката и му я избърса с кърпичка.
Кучетата са като мъжета-любовта им минава през стомаха,joleto опитай с наградки навън,или опитайте с повечко хора които тя познава и се заигравайте и така леко полеко сред нови хора....може и да се получи.
User's Signature

Качена снимка

#5603 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 02:47 PM

Blinki, гилотина за мен е по-удобна, ние от самото начало режем нокти с такава, дори скоро купувах нова, че старата що нокти изряза и на колко, и какви кучета... За мен по-лесно се реже с гилотина.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5604 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 05:58 PM

Здравейте, аз лекинко съм изплашена излязох за 20 минути, страшна работа лай, и рев до небесата, даже като влязох нали не трябва да му обръщам внимание тук съм и още продължава да реве, давайте съвети прочетох тук всичко, ама знам ли... :huh:
User's Signature

Качена снимка

#5605 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 05:59 PM

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ама сте изписали света  ;D
На мен пък гилотината ми изглеждаше много страшно  :blink:, та затова си взехме клещи.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5606 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 06:05 PM

А и още нещо като не му обръщам внимание и се занимавам с моите си неща пак, скимти... :o
Какво да правя имам опит само от пуделите , ате са малко по дръпнати и по-самостоятелни , ако ме разбирате...?
User's Signature

Качена снимка

#5607 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 06:18 PM

Моята също скимти,но когато е напълно сама...а иначе като я затрупаме с играчки и кокалчета,бисквитки,и от нейните любими-големите кокали от пресована кожа...
НАПЪЛНО ЗАБРАВЯ ЧЕ НИ ИМА ;D ;D ;D опитайте така...със такива залъгалки...незнам друг начин :(

#5608 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 06:24 PM

joleto пробвах има си играчки и кокалчета и всичко, и още нещо което започва да ме обезпокоява е, че пишка на вестниците е понякога не уцелва, но за акането почна да прави напук и като му се скарам, почва да ме лае, не знам аз досега не съм го пошляпвала, само съм го игнорирала....ама май почна да си прави каквото си иска :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#5609 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 07:30 PM

Ох...и моята така прави...на разходките само пиша и напук иска вкъщи да ака...прави кво прави и все вкъщи ака...
След най-малко полувин часова разходка-мием крачетата и дупието...и чиста на чистото 'окъква' някоя стая...чак ми писна да се боря вече :huh: :rolleyes:

#5610 Потребителят е офлайн   slavyna_1945 Икона

Публикувано: 28 March 2008 - 07:45 PM

Имам женски АМЕРИКАНСКИ кокер на 2,5 години, малък - 8 кг., съвсем черен с бяла гушка.

#5611 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 March 2008 - 07:50 PM

Цитат

Имам женски АМЕРИКАНСКИ кокер на 2,5 години, малък - 8 кг., съвсем черен с бяла гушка. Търся спешно подобен малък мъжки АМЕРИКАНСКИ кокер с цел създаване на потомство, който също да е черен, без други цветни петна освен бели, по възможност от София.
За контакт: 02/858 16 94 -вечер или 0898 454 883
Петрова
Какави изследвания сте направили на женската, преди да решите да я заплодите?
Кучето има ли родословие и ако няма как ще сте сигурни, че няма да я съберете с брат й, баща й...?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5612 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 09:13 PM

slavyna_1945, а с каква цел ще е това развъждане? Не сте ли чели нещо за не регламентирано развъждане?
Мисля, че не е тук мястото за сватбарски обяви.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5613 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:15 PM

Еми...може да си търси родословен мъжки,че поне бяло родословие да изкарат на малките...но и аз мисля,че не е тук мястото за подобни обяви ;)
Пък и мъжкия трябва да е в стандарта до колкото знам,защото дори и с родословие,не се ли вписва във изискванията неможе да се запложда...така че търсете куче изложбен клас slavyna ;)

#5614 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 10:23 PM

joleto, за какво? Какъв е смисъла? Родословен мъжки и не родословна женска? Какво ще се постигне? За какво говорим?  :o
User's Signature

Качена снимка

#5615 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2008 - 09:07 AM

Не виждам смисъл да се обръща каквото и да е внимание на тази обява (slavyna_1945)! Тук сме изговорили,... изписали толкова по тази тема...  :huh:
slavyna_1945, тук няма да намериш съмишленици за междублоково развъждане. А и какво е това "спешно търся мъжки"? Мъжки не се търси ей тъй, за между другото... Една двойка трябва да се събира след много дълго проучване,... и само от лицензирани развъдчици. Ако вашата женска има родословие (а мисля, че и да няма... може да получи такова, ако покрие стандарта), по-добре се свържете с Българския Кокер Клуб,... да мине през една комисия и съдиите да кажат, покрива ли тя стандарта, а и дори да го покрива дали има право да ражда. Успех!  ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5616 Потребителят е офлайн   kiks Икона

Публикувано: 29 March 2008 - 10:15 AM

Здравейте всички :) четох доста от този форум и разбрах,че има много готини хора тук...нови бебоци и шампиони :wub: много сте готини всичките :wub:
Колко съм некултурна,да се представя-Аз съм Кристина от Русе,на 17 години...
От последните страници изписани тук видях пост със сайтове на развъдници от чужди страни...аз си търся тъмно кафяв или златист американски кокер...по възможност да е от България,че от друга държава ще ми излязат паричките през носа ;D събирах сама и реших да си взема най-накрая :)
Не търся родословно куче,но ако ми се предложи няма да откажа :P разполагам с 300лв,но и на подаръци не отказвам ;D
Ако някой от тук има малки,да сподели :)
Обоожавам кокерите и главно американските и тук в Русе все още не съм виждала такъв екземпляр...дори по зоо магазините няма :rolleyes: всъщност...искам кучето да е американски кокер...да прилича на такъв...да е от такива родители и въобще...как да кажа...да си има порода и тя да е американски кокер...веднъж сгафих като си взех уж немска овчарка,а то стана високо като магаре...та искам куче...не кобилка ;D
Извинете за километражния пост...още нещо...по възможност кучето да е мъжко,защото със немската овчарка се разхождаме с часове за да се изпиша...докато мъжките са по-така ;D

slavyna_1945 исках да попитам...със каква цел ще ги развъждате?
Просто за да роди веднъж или ще ги продавате на гръмоломни цени и ще казвате,че са чистокръвни??
Питам,защото вече изпитах подобно нещо...поне можеш да пуснеш снимка на девойката :P

#5617 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 10:51 AM

Oф kiks  за 300 лв можеш да си купиш от всеки магазин америк.кокер,но....тук много е писано и аз ако бях прочела по-рано нямаше да направя тази грешка,която много обичам.Замисли се с купуването на такова кученце,обричаш поне още едно котило кученца,защото "развъдчика" ще си каже "Я тъговията ми върви",ще изтощава до дупка майка да ражда защото се намират такива които купуват кученца от него.Тъжно е само за малките бебоци,родени в мизерия.Не помагай на такива хора да си въртят бизнеса,събери още малко и си вземи от място къде са родени с любов,отгледани с любов,разбира се и здрави,защото не е нужно да казвам че от магазина гаранция че е здраво няма.Само да кажа че куценцата ги транспортират по автобуса в КАШОНИ!!! в товарното до града до съответния магазин  :'( .
User's Signature

Качена снимка

#5618 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 11:52 AM

Това което каза Ралито е ужасно...но самата истина е такава!
Кученцето ти не е никаква грешка,а си прилича на кокер...виж моята сладка грешка...по хубава грешка е от твоята ;D
Наистина...не си взимай куче от обява,зоо магазин и ферми и тем подобни...хората са алчни...спукват бедните майчици от раждане само да изкарат някой лев...постепено така се разрастват незаконните им дейности,което е добре за тях,но не и за хората,като мен които се лепят на всичко по-евтиничко...
Аз сгреших,сгрешиха и още доста хора като мен,които познавам...недей да си следващип сгрешил...бъди поредния със правилен избор и вземи нещо качествено за да знаеш когато те срещне човек на улицата и те попита:
-Каква порода е това сладурче!?-ти да кажеш със гордост-Американски кокер е :)
А не както аз казвам-Мисля,че трябва да е кокер,но не прилича много...
Незнам породата на собственото си куче...много е подтискащо...колкото и да я обичам,винаги ще се питам:
-Дали не сгреших...дали не сбърках като се залепих за нея,а не посъбрах още малко парички да си взема чистокръвно куче и не после да ми викат-Какво хубаво лабрадорче...ма е много малко за лабрадор не е ли??
Просто...не прави като мен...има време...за къде бързаш...живота тепърва започва ;)
Айде айде,направих се и аз  ;D цял роман изписах!

Та Криси,ти си ми съгражданка ;D аз също съм от Русе ;)

#5619 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 11:53 AM

kiks, нещо май ни заблуждаваш ми се струва, в този пост си написала че търсиш куче- ам.кокер, а същевременно в форума за помераните си написала едновременно че след смяна на много породи си намерила твоето куче -кокер, тоест че имаш такова макар и да не прилича много на кокер, според твоите думи, в крайна сметка кое е вярното.
Ето за това става на въпрос, да не преразказвам:
http://dog.bg/forum/...c,974.2415.html

И как стана така да честитиш на jujolinka, новото кученце и да я подкрепиш за избора, и откъде знаеш за Рафаела,а тук се преставяш за нов член и ни правиш презентация на твоята личност.....
Май лапешките ви глупости и стремежите ви  за интриги нямат край.
Правите нови регистрации и си мислите че кой знае кого заблуждавате....

#5620 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 12:19 PM

Модератор, моля да вземете под внимание че една и съща личност влиза с различни регистрации и няма форум в dog.bg,в който да не е предизвикала конфликти и интриги.
Имам впредвид joleto и  sanceto1.

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема