Кокер спаньол
Публикувано: 28 March 2008 - 02:08 PM
Моята Бебз се депресира при други хора...разходките по центъра ги прекарва на ръце,защото се дърпа от нагръдника,който и е малко голям и веднъж едва не избяга от страх...
Незнам какви са тези сценки,които прави :o много е наплашена от всички...напикава се като я бутне чужд човек :rolleyes:
Незнам...като излезем трябва да се осамотим някъде,че...ето днес...понеже ми е малко зле и бях вчера и днеска вкъщи...отидохме до парка...то не бе дърпане...скимтене,джафкане...че я взех на ръце,а тя тежка...сега освен че имам висока температура ами и рамената ме болят...
Ако някой може да помогне...както и да е...ще ми е много от полза...
За да излизаме навън сред хора-трябва да сме със приятелче куче,иначе е егаси ината :o
Да,вярно...кротка е през деня...не прави бели...не лае когато ни няма...не са се оплаквали съседите
Ще ми се да я приобщя към хората :huh: някой хора се оплакват,че кучетата им се лепят за всеки срещнат човек,а аз само се моля да беше такава :'(
ПлиЙззз хееелп :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Най-накрая успях да разгледам албума :wub: страшен ееее :wub:
Поздравления за идеята на Brani and Max Бебка беше същата като твоя пич,когато беше бебе :o страшна прилика...само дето сега е малко по-голичка ;D
Е...общо взето...това е от мен :(
Честита първа разходка на мъничкото бижу Кара :wub: нека всяка следваща разходка бъде по-прекрасна и по-забавна от предходната :wub:
Като каза Морската градина...ти от Варна ли си Рали?
Ако е така,като дойдем лятото може да ги срещнем малките девойки :wub:
Целувкии :wub:
Публикувано: 28 March 2008 - 02:44 PM
Кучетата са като мъжета-любовта им минава през стомаха,joleto опитай с наградки навън,или опитайте с повечко хора които тя познава и се заигравайте и така леко полеко сред нови хора....може и да се получи.
Публикувано: 28 March 2008 - 02:47 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 06:18 PM
НАПЪЛНО ЗАБРАВЯ ЧЕ НИ ИМА ;D ;D ;D опитайте така...със такива залъгалки...незнам друг начин :(
Публикувано: 28 March 2008 - 06:24 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 07:30 PM
След най-малко полувин часова разходка-мием крачетата и дупието...и чиста на чистото 'окъква' някоя стая...чак ми писна да се боря вече :huh: :rolleyes:
Публикувано: 28 March 2008 - 07:50 PM
Цитат
За контакт: 02/858 16 94 -вечер или 0898 454 883
Петрова
Кучето има ли родословие и ако няма как ще сте сигурни, че няма да я съберете с брат й, баща й...?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 March 2008 - 10:15 PM
Пък и мъжкия трябва да е в стандарта до колкото знам,защото дори и с родословие,не се ли вписва във изискванията неможе да се запложда...така че търсете куче изложбен клас slavyna ;)
Публикувано: 29 March 2008 - 09:07 AM
slavyna_1945, тук няма да намериш съмишленици за междублоково развъждане. А и какво е това "спешно търся мъжки"? Мъжки не се търси ей тъй, за между другото... Една двойка трябва да се събира след много дълго проучване,... и само от лицензирани развъдчици. Ако вашата женска има родословие (а мисля, че и да няма... може да получи такова, ако покрие стандарта), по-добре се свържете с Българския Кокер Клуб,... да мине през една комисия и съдиите да кажат, покрива ли тя стандарта, а и дори да го покрива дали има право да ражда. Успех! ;)
Публикувано: 29 March 2008 - 10:15 AM
Колко съм некултурна,да се представя-Аз съм Кристина от Русе,на 17 години...
От последните страници изписани тук видях пост със сайтове на развъдници от чужди страни...аз си търся тъмно кафяв или златист американски кокер...по възможност да е от България,че от друга държава ще ми излязат паричките през носа ;D събирах сама и реших да си взема най-накрая :)
Не търся родословно куче,но ако ми се предложи няма да откажа :P разполагам с 300лв,но и на подаръци не отказвам ;D
Ако някой от тук има малки,да сподели :)
Обоожавам кокерите и главно американските и тук в Русе все още не съм виждала такъв екземпляр...дори по зоо магазините няма :rolleyes: всъщност...искам кучето да е американски кокер...да прилича на такъв...да е от такива родители и въобще...как да кажа...да си има порода и тя да е американски кокер...веднъж сгафих като си взех уж немска овчарка,а то стана високо като магаре...та искам куче...не кобилка ;D
Извинете за километражния пост...още нещо...по възможност кучето да е мъжко,защото със немската овчарка се разхождаме с часове за да се изпиша...докато мъжките са по-така ;D
slavyna_1945 исках да попитам...със каква цел ще ги развъждате?
Просто за да роди веднъж или ще ги продавате на гръмоломни цени и ще казвате,че са чистокръвни??
Питам,защото вече изпитах подобно нещо...поне можеш да пуснеш снимка на девойката :P
Публикувано: 29 March 2008 - 10:51 AM
Публикувано: 29 March 2008 - 11:52 AM
Кученцето ти не е никаква грешка,а си прилича на кокер...виж моята сладка грешка...по хубава грешка е от твоята ;D
Наистина...не си взимай куче от обява,зоо магазин и ферми и тем подобни...хората са алчни...спукват бедните майчици от раждане само да изкарат някой лев...постепено така се разрастват незаконните им дейности,което е добре за тях,но не и за хората,като мен които се лепят на всичко по-евтиничко...
Аз сгреших,сгрешиха и още доста хора като мен,които познавам...недей да си следващип сгрешил...бъди поредния със правилен избор и вземи нещо качествено за да знаеш когато те срещне човек на улицата и те попита:
-Каква порода е това сладурче!?-ти да кажеш със гордост-Американски кокер е :)
А не както аз казвам-Мисля,че трябва да е кокер,но не прилича много...
Незнам породата на собственото си куче...много е подтискащо...колкото и да я обичам,винаги ще се питам:
-Дали не сгреших...дали не сбърках като се залепих за нея,а не посъбрах още малко парички да си взема чистокръвно куче и не после да ми викат-Какво хубаво лабрадорче...ма е много малко за лабрадор не е ли??
Просто...не прави като мен...има време...за къде бързаш...живота тепърва започва ;)
Айде айде,направих се и аз ;D цял роман изписах!
Та Криси,ти си ми съгражданка ;D аз също съм от Русе ;)
Публикувано: 29 March 2008 - 11:53 AM
Ето за това става на въпрос, да не преразказвам:
http://dog.bg/forum/...c,974.2415.html
И как стана така да честитиш на jujolinka, новото кученце и да я подкрепиш за избора, и откъде знаеш за Рафаела,а тук се преставяш за нов член и ни правиш презентация на твоята личност.....
Май лапешките ви глупости и стремежите ви за интриги нямат край.
Правите нови регистрации и си мислите че кой знае кого заблуждавате....