Кокер спаньол
Публикувано: 29 March 2008 - 12:38 PM
Публикувано: 29 March 2008 - 12:51 PM
Ама наистина модераторите може да проверят дали всичко е както трябва,защото е много неприятно да се получават такива напрежения в иначе добре направен и приятен форум.
:blink:
Публикувано: 29 March 2008 - 12:52 PM
Цитат
Хехе развам се затебсамо че пиши с български букви :P
Публикувано: 29 March 2008 - 12:55 PM
Цитат
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 March 2008 - 12:58 PM
Цитат
Цитат
....И се върна в хиляда и балканската :rolleyes:
Ехее, намерил кой да поучава ;D

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 29 March 2008 - 01:03 PM
Да така е , детската аудитория тук е доста засилена, и според мен е по добре да се занимават с неща които са по-нормални и привични за тази възраст, а не да създават интриги между хората.
Безкрайно е голямото търсене на наи-великото и породисто куче на света, а какво са виновни тия дето не са породисти, нали и те имат право на обич и любов.....
Публикувано: 29 March 2008 - 01:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 March 2008 - 02:06 PM
joleto това,joleto онова...айде да престанем със нападките хм?
Човек от Русе-това е joleto,тя си прави фалшиви регистрации,тя се преструва на друг човек...тя незнам си кво...
Приятна атмосфера друг път jujulinka ;) поне аз няма да си зарежа кучето,както някой са го направили вече :)
Благодаря за указаното внимание и "разбирането" :)
Публикувано: 29 March 2008 - 03:30 PM
Искам да ви попитам какви грижи полагате за зъбите на вашите любимци,защото вчера се замислих дали трябва да полагам някъкви по-особени грижи.Аз и давам едни пръчици за почистване на зъбите,но трябва ли да се полагат по-специални грижи?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 29 March 2008 - 03:53 PM
Иначе днес пак бяхме на разходка но минали път дето ви се похвалих май съм я урчасала.Днес дърпане,запецване и неще да мръдне и съм я носила чак до полянката дето хората си разхождат кучетата в Морската,но пък там я пуснах и търчете-голям кеф.
Искам да попитам лошо ли е чуждите хора да й се радват и да я галят.Чух едно момче да казва на приятелката си "не го гали ще стане мастия" .Дайте съвет.Пък много се радвам като й се радват,как да кажа на едно малко детенце да не я гали :( .
Публикувано: 29 March 2008 - 04:56 PM
Просто се е избъзикал...
За зъбките...понеже моята Бебз сега ги сменя и и давам едни по-мекички такива...подобни на кокалчета само че мекички и правят дъхът и ментов...зъбчетата и са бели...скоро ще ги смени всичките...нямам търпение дори,защото сега е много нервна без зъби ;D
Иначе има специална паста за зъби и четка,с които се поддържа устната хигиена,ако искаш кучето ти да е напълно изрядно,макар че тези кокалчета със специалните избелващи съставки,също поддържат зъбките бели ;)
Моята Бебз страшно се дърпа,но като види приятелче или познат човек се поодпуска...взехме една играчка днес,но заради приятеля ни Ричи играчката все едно я нямаше ;D
Не дава хората да я бутат,но ги преследва и ги души в гръб ;D
Публикувано: 29 March 2008 - 09:08 PM
Отдавна не съм писала във форума, но имам новина и реших да я споделя :yahoo:.
В петък рано сутринта "жената" на Каспър: роди 5 малки бебока-кокерчета :wub: :pionercheta: :pionercheta: :pionercheta: :pionercheta.
Така че те са едва на два дни, приличат на мишоци, още даже снимки нямаме, но когато се сдобия с такива веднага ще ги публикувам.
Поздрави на всички.
Публикувано: 30 March 2008 - 11:54 AM
Ние вчера бяхме на една много голяма разходка около Боровец. Ето и малко снимки: :blink:

Другите - в галерията ми: http://dog.bg/forum/...a=view;id=12329
Целувки на всички! :wub:

Публикувано: 30 March 2008 - 02:15 PM
http://www.dcforum.i...;p=42161#p42161