Кокер спаньол
Публикувано: 10 April 2008 - 10:01 PM
Утре задължително ще я заведа на ветеринар.И аз мисля че е малка за жлезите.Може да е липса на витамини,но уж яде хубава храна.Може и защото днес бях много заета и не я изведох на разходка?Почвам да се чудя от какво може да е.Мерси за отговора.Просто много се притесних.
Публикувано: 11 April 2008 - 09:31 AM
Бяхме на ветеринар и се оказа че куклата ни не се е приземила успешно при скачане,стъпила е накриво и нещо е станало със ставичката.Биха й една инжекцийка и вече сме спокойни.Ще я глезя известно време-никакво скачане от мебелите,а ще я свалям аз :blink: .
Поздрави :wub:
Поздрави :wub:
Публикувано: 11 April 2008 - 11:46 AM
Здравейе виждам че тук пишете за най-сладките кученца на света-кокерите. :) И аз от три седмици си имам една малко щуро английско кокерче :) моля ви за съвет...изобщо не иска да ходи на тоалетна кадето трябва.. а съм много постоянна и непрекаснато е карам да ходи на тераста...чух че имало някакви капки.. но така ине разбрах за какво са.. ако някой знае нещо ще съм му много благодарна ако ми каже.Благодаря ви предварително :)
Публикувано: 11 April 2008 - 12:05 PM
Добре дошла,аз използвам тези капки,но при нас не действат на 100%,но поне я ориентират.При други действа безотказно.Но това с пишкането си е от възрастта.Мойта Кара почти свикна в банята,почти ;D ,но като й давам вкусни наградки виждам как се стимулира да ходи на правилното място.Успех!
Качи няколко снимчици да видим сладурчето :wub:
Качи няколко снимчици да видим сладурчето :wub:
Публикувано: 11 April 2008 - 04:07 PM
здравей и добре дошла от нас! симки можеш да качиш и в самия форум! имате много време за възпитание! не се беспокой,имай повече търпение,кокерите изпълняват всякакви комади,само за да зарадват своите хора :)не бъди груба, няма да има ефект! хайде разкажи повече за мъничето!
Публикувано: 11 April 2008 - 06:02 PM
хех ами надявам се да успея да я науча... :) иначе знае че когато и се каже НЕ веднага спира да прави белята :) ама друго нищо незнаем още , но все пак има време и мисля че ще се научи :) онзи ден ходихме на първа ваксина.. и попитах доктора за почистването на ушите и той ми забрани да ги пипам :o бях много учудена защото на всякъде съм чела че трябва да се почистват и сега незнам какво да правя дали да го послушам или да си ги почиствам? вие какво ще ме посаветвате? :)
Публикувано: 12 April 2008 - 12:33 PM
Цитат
Благодаря ти много за барзия отговор :blink: значи нямам причини да се притеснявам че не се е научила.. имам още време :) ами аз се опитах да сложа снимки в албума но не стана и незнам защо...
Прочети доста от предишните теми е обсъждано за тоалетната ... много ви мързи да четете ама ... ;D
Публикувано: 13 April 2008 - 07:33 AM
Ето тук има, само 8 странички за хигиенните навици ;)
http://dog.bg/forum/...pic,7007.0.html
Успех и добре дошли :yahoo:
http://dog.bg/forum/...pic,7007.0.html
Успех и добре дошли :yahoo:
Публикувано: 13 April 2008 - 03:40 PM
Аз Рики го къпя на 2 седмици с шампоан.Неможе иначе...спим(спяхме)носле в носле...а с водичка го мия след всяко излизане навън ;)лапичките,коремчето,ушичките и дупето винаги,но само с вода...а вашите кучовци обичат ли да се къпят?Когато доиде времето да се закъпем и неискам да ви казвам за каква воина става на въпрос.До скоро нямахме душ-слушалка и беше много трудно,но сега вече тои бяга....но няма на каде.улавям го във всеки един ъгъл на банята и Рики полудява. ;Dа да,да не забравя да ви попитам-как е наи лесния начин за подстригване около ушите.Тук в Самоков няма каде да го заведа на фризиор и затова е доста трудно и ако има лесен начин ще помоля да ми кажете защото е такова диване и за секунда не застава мирно... :-

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +