Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6381 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 May 2008 - 10:19 PM

И на Рея малко и понамирисват ушенцата,но е така от малка. Обаче вета ни каза,че не трябва да се чистят много често,защото това предизвиква още повече и по-бързо замърсяване. :-
По въпроса за аналните жлези нищо незнам.На Рея не са стискани.Тя наистина прави много разходки,а ми казваха,че трябва да яде отвреме на време кокалчета,за да се почистват жлезите.
Обаче искам да кажа,че са се навъдили много,много кърлежи.Днес ходинме на една полянка извън града,далече от колите и Рея еше толкова щастлива-такова тичане падна такава игра... :kuchence:.Два часа тича с любимото си топче. :P
И накрая преди да се прибера реших да видя дали няма някой кърлеж.И какво да видя-цели 3 кърлежа пълзят а един се беше забил  :angry:.Направо ужас.И най-накрая установих,че никакви препарати не отблъскват тези гадини. :angry:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#6382 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 08:31 AM

Добро утро от нас! :blink: Ние влизаме в банята, за да станем хубави, чисти и пухкави! :yahoo: ;D
Нямам търпение да дойде 14:00ч. ;D
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6383 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 08:32 AM

Благодаря на всички за мненията.Тази седмица със сигурност ще потърся второ мнение,за да съм спокойна.Желая ви много приятна и весела разходка и ще чакам снимки от срещата,а следващия път (живот и здраве) ще се радвам да се запознаем  ;)

#6384 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 08:36 AM

Ама Sesili, аз от Ралица разбрах, че и ти ще идваш, само че без куче..
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6385 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 08:39 AM

JujitYy,аз ей сега писах на Рали,че не е сигурно.Имам малко работа и не зная дали ще свърша на време,но ако успея съм там  ;) За това предпочитам да не обещавам,за да не се окажа лъжкиня  :P

#6386 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 08:58 AM

Мхм, тя ми каза. Оки :blink: Ама все пак се надявам да дойдеш :yahoo:
Аз май ще съм най-малката там? ;D :izcherven:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6387 Потребителят е офлайн   no name f Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 09:08 AM

Цитат

искам да ви попитам дали и вашите мъници непрекъснато хапят както Мила... тя само ме гони да ме захапе за чехлите и за панталоните...непрекъснато ръмжи когато и се скараш  ;D или когато я взема от някое място на което иска да стои... защо ли прави така?  :angry:  дали е нормално?  :rolleyes:
все вдно за Макс ми говориш той е сащия.не се притеснявай тя  е още малка и за това прави така.

#6388 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 May 2008 - 09:33 AM

Въпрос:

Цитат

искам да ви попитам дали и вашите мъници непрекъснато хапят както Мила... тя само ме гони да ме захапе за чехлите и за панталоните...непрекъснато ръмжи когато и се скараш  ;D или когато я взема от някое място на което иска да стои... защо ли прави така?  :angry:  дали е нормално?  :rolleyes:

И отговори, от които зависи бъдещото възпитание и характер на кокеровците:

Цитат

borqnaaaa,не трябва да позволяваш на Мила да ръмжи като и се караш,така тя иска да се наложи.Когато това се случи можеш да я хванеш  за кожата на врата /както майките ги хващат като кутрета и ги пренасят/и леко да я разтърсиш и казваш строго НЕ.Така тя ще разбере,че ти си "водача на глутницата" и ще ти се подчинява. :blink:

Цитат

Това е демонтрация за налагане. Не позволявайте на кученцата да се "упражняват". Правят го и по между си и без значение, какъв пол са. Това е просто демонстрация на доминантно поведение и няма нищо общо със сексуално поведение. Не им позволявайте. ;)

И точно след тези постове - останалите постове:

Цитат

Макс за щастие не е "оплождал"  ;D възглавнички :) иначе съм го виждала при много кучета, дори женски  :o.но например брат му също много напредва с материала, чрез тренировки на възглавници и крака,главно!:) няма страшно!

Цитат

Лелееее...каква тема подхванахте ;D само че...бившото ми ЖЕНСКО куче правеше такива опити с краката ми...като легна на леглото и тя започва да...сещате се...
За мъжко куче звучи нормално,но като кажех на приятелката ми,че кучето ми е сексуално маниаче тя не ми повярва...докато не я налегна този проблем ;D ;D
Когато бяхме на разходка тя ходеше да качва хората :rolleyes: беше ме срам понякога :huh:

Цитат

все вдно за Макс ми говориш той е сащия.не се притеснявай тя  е още малка и за това прави така.

Ако наистина искате да имате кучета, които да съжителстват с вас и околния свят нормално и спокойно - четете и се вслушвайте в съвети. Както е писано - това не е нормално. Рискувате да се сдобиете с миловиден тероризатор - куче, което ви командва и ви подчинява, а вие слушате, защото нямате избор. Куче, което не можете да изгоните от място, където не искате да седи; куче, което се катери по хората и по вас; куче, на което не можете да измиете лапите, ако то не иска; куче, на което не можете да извадите боклука, лапнат на улицата; куче, което не знае да играе, а единствено се катери по останалите кучета; куче, което ви лае (хапе) като му се скарате и т.н.
Дано все пак форума ви е полезен и в това отношение, защото това е основната полза от него - да научите неща, които ще ви помогнат да възпитате кучовците и да живеете спокойно с тях и те с вас.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6389 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 09:50 AM

И нещо по темата за кърлежите и за да ви ободря и освежа деня - предлагам следните две четива:
Пусни, гадино!  и  Операция "кърлеж".
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#6390 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 09:55 AM

добро утро и от мен :) пожелавам ви приятна разходка днес и да направите мнооооого снимки :) как искам и аз така да си имам приятели кокери.. но тук в Разлог хората са много гадни.. изобщо не са задружни като вас.. само завиждат и гледат с лоши очи :( миналия път когато бяхме на разходка една бабка идва при мене и Мила и ми казва.. " Ееее нащо куче е много по модерно от тва " как може да има такива хора???  :huh: :huh: :huh: :huh: А тяхното куче е пекинез и е голямо сладурче..  И така съмнявам се че ще си намера приятели с кокери  :'(
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6391 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 10:07 AM

Боже тая бабка заслужава да й направиш главата квадратна с тиган! :angry: :angry: :angry:
Спокойно, не може да си единствената с кокер в града ;)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6392 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 10:57 AM

еми то има и други кокери ама те стопаните им са ги пуснали по двора.. и не ги разхождат...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6393 Потребителят е офлайн   nadelina851 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 11:53 AM

здравеите ! искам да ви разкажа една история свързана с грубияните в града.значи...маика ми извежда Рики на разходка и една гадна мръсна долна овчарка(бабичка)която живее в една къща до блока ми,си копаела нещо в ДВОРА,а кучето ми е застанало до ОГРАДАТА ОТВЪН и я е гледало какво прави(само я е гледало-не е пишкало или нещо друго)и тая гаднярка,като вдигнала лопатата и като замахнала към кучето и закрещяла-"чиба бе,чиба бе...пумияр такъв..."а то милото се уплашило и започнало да я лае.и маика ми(тя не е скандална личност)го извикала и го прибрала...така на другият ден татко ми го извежда и тази бабичка си е докарала баластра до къщата и Рики застанал от горе и САМО Я Е ГЛЕДАЛ какво прави а тя била този път от вън и като вдигнала лопатата пак и тук вече никои неиска ми каже дали е ударено кучето или не е успяла.Баща ми я е направил луда,сама да си говори...и в наи голямото задръстване ми се обаждат и ми казват какво е станало.аз направо се разтреперих от нерви...и объщам и тръгвам в обратна посока.стана страхотна бъркотия.всички свирят абе с една дума ужас.отидох до нас и влизам да я търся в двора и за мои късмет тя там...лелееее....вкарах я в мишо дупе...направо я оставих сама да си говори след мен :mazohist:...и така...е това ни се случва на наснацелуваите си сладките ушковци от нас с Риксън... :wub: :wub: :wub:

#6394 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 12:57 PM

Божеее, щом не е хукнала след вас да ви гони с лопатата пак сте добре! всякакви шантави хора им, а бабките са черешката на сладоледа!:)нали на малкия му няма нищо?
User's Signature

Качена снимка

#6395 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 01:32 PM

Ох,и аз вее съм им свикнала на тия тъпунгери.Ама незнам защо като ми направят забележка,все още продалжават да ми развалят настроението и да ми скапват деня.
Днес едно детенце се разрева,защото минах с Рея покрай него,а тя си беше на каишка.Няма ли си родители да му обяснят що а чудето е това нещо-наречено куче??? :angry: .Просто не вярвам колко нередовни индивиди има.
А тези статийки за кърлежи направо ме разбиха  ;D ;D ;D.
Ние днес излязохме в 11 часа и се пробрахме в 2.Голяма разходчица си направихме.А моето момиче е изморено и сега спи.
Приятна разходка на всички и после да пуснете снимки от сбирката  ;).
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#6396 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 02:19 PM

Цитат

И нещо по темата за кърлежите и за да ви ободря и освежа деня - предлагам следните две четива:
Пусни, гадино!  и  Операция "кърлеж".

Буш, това не знам дали е повече траги- или повече комично. Всичко у нас прелива от абсурди. Благодарение на невероятния стил на автора успях да видя смешното в тази история. :palec: Между другото аз доста се притеснявам от тия гадини. Моето четирикрако добиче е що-годе "застраховано" с разни препарати, ама човешкото отроче??? Как няма измислен Фронтлайн за дечица.
А относно предния ти пост - аз не веднъж съм се отказвала и вдигала ръце, но после пак се включвам с надежда, че поне един на сто ще се вслуша и ще съм наистина полезна. Но след толкова лесничко асимилаемо изнесено послание, да прочета нещо, което да ми подскаже, че думите ми не са достигнали и на километър до четящите...  :mazohist:... само въздъхвам и махвам с ръка.

#6397 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 02:24 PM

Цитат

А относно предния ти пост - аз не веднъж съм се отказвала и вдигала ръце, но после пак се включвам с надежда, че поне един на сто ще се вслуша и ще съм наистина полезна. Но след толкова лесничко асимилаемо изнесено послание, да прочета нещо, което да ми подскаже, че думите ми не са достигнали и на километър до четящите...  :mazohist:... само въздъхвам и махвам с ръка.

Да, уви. Възхищавам се на търпението на хора като теб, които все пак опитват и опитват, макар че чуваемост няма. Хускипауър по същия начин копе ли копае във форума за хъскитата, повтаря неуморно едно и също.
Аз явно нямам това търпение и нерви и съм минала от другата страна - само да се дразня и да констатирам(заядливо),  че никой не го е еня за най-важните неща.
User's Signature

#6398 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 04:09 PM

ех ,каква разходка и срещичка си направихме...,ама какви бонбони са всички и Кара,и Бък, и Томката-сладури!Ето и снимчици,а повече в галерията ;D
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#6399 Потребителят е офлайн   borqnaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 04:32 PM

браво браво всички са голями сладурии... ей страхотна разходка  :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6400 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 06:34 PM

Беше много хубавооо! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Аз по-късно ще кача снимките! :blink:
User's Signature

Качена снимка