Кокер спаньол
Публикувано: 12 May 2008 - 10:30 PM
писна ми!!!! кучето го направих химическа лаборатория!!!!!!!! сега тупаме завивки, параноя ме хвана вече, не смея да се пипна някъде! :'( :'( :'( но какво да ви кажа на общината много й пука! една капка препарат не е напръскала!
Публикувано: 13 May 2008 - 12:57 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 02:14 PM
Ние имахме само 2 кърлежа откакто тръгнахме да излизаме!
Явно в Плевен е пръскано...незнам,но не ни се лепна нито 1...а не сме слагали фронтлайн още :rolleyes:
Все немога да отида при вета...сега е на семинар...въобще...кво да говоря,слава Бого няма мн кърлежи по нашите поляни,но Брани е права...неможем да си сложим и на нас Фронтлайн или каишка против бълхи,защото е невъзможно ;D
Освен,че звучи смешно,но И ще изглежда смешно ;D
Защо при животните има такива защитни средства...за бълхи противопаразитни,за кърлежи...а ние хората трябва да се пощим ПРИМЕРНО,защото няма Фронтлайн за хора :sos:
А дано да измислят нещо по въпроса,че сега би било по-добре да сме животни отколкото хора... :huh:
Публикувано: 13 May 2008 - 02:35 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 04:08 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 08:23 PM
Само как напредвам от добрите съвети на хората от форума се чувствам по-образована,за което много благодаря :P
Публикувано: 13 May 2008 - 08:34 PM
Днес една съседка ни срещна и така се зарадва на кокера ми :yahoo: Каза, че кокерите са били толкова умни, само дето не могат да говорят :wub:
Тя имаше английски кокер преди 4-5 години - Сара. Когато умря, от мъка жената заболя от рак и беше в болница дооста време. :'( Много я обичаше :'(
Гледам го Бък днес спи на един работен гащеризон на баща ми. После тъкмо тръгваме на разходка и като му слагам нагръдника - ушите му и муцуната му в бяла БОЯ! Не знам, може би дето е спал там, а тати боядисва.. каза, че не била вредна, за сега не е показал да му вреди, ама ме е страх да му измия ушите, че да не влезе вода, щото е доста зацапано и трябва да мия много. Някакви идеи с какво да го почистя?
Публикувано: 13 May 2008 - 08:46 PM
Цитат
Ами има и по нослето, по мустачките, в тая област после ако се оближе .. какво става ..? Всмисъл спирта не е ли вреден?
Публикувано: 13 May 2008 - 09:19 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 09:22 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 09:28 PM
Цитат
Ами хубаво е да спазваш един и същи час на хранене, така че може и да го поразбудиш малко ( аз така правя сутрин например, когато трябва да го разходя преди училище ). Предполагам, че той ще свикне кога му е време за ядене, за разходки ( той май е малък, ама нищо, по-нататък ;D ), за спане и т.н. ( макар че като е бебе и при най-малкото изморяване клюмва ;D )
Ако греша, някой да ме поправи.
Бульона мисля, че е ок :blink: (за картофа не съм сигурна, не знам защо, нещо се сетих сега, ама не ме слушай, пак може да си измислям ;D Някой друг да каже за картофа.)