Кокер спаньол
Публикувано: 22 May 2008 - 08:33 AM
Здравейте.
Я вече си има отделен подфорум. Супер :blink:
Аз не съм се представяла във вашата тема, ама съм влизала чат-пат да чета.
Сега влизам с един въпрос, извинявам се, ако е дискутирано преди. Подстригвате ли Кокерите си? Аз обмислям тази година за пръв път да я подстрижем, но се чудя в по-хладни дни няма ли да и е студено? нещо не съм фен на онези жилетки за кучета, та се чудя така "гола" като я извеждам няма ли да трепери (като пинчер ;D), ако температурите са по-ниски.
Я вече си има отделен подфорум. Супер :blink:
Аз не съм се представяла във вашата тема, ама съм влизала чат-пат да чета.
Сега влизам с един въпрос, извинявам се, ако е дискутирано преди. Подстригвате ли Кокерите си? Аз обмислям тази година за пръв път да я подстрижем, но се чудя в по-хладни дни няма ли да и е студено? нещо не съм фен на онези жилетки за кучета, та се чудя така "гола" като я извеждам няма ли да трепери (като пинчер ;D), ако температурите са по-ниски.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:10 AM
аз сечудех същото много дълго време, но температурите се покачиа доста и така като гледам няма изгледи да спаднат скоро. аз направих така - пдстригах малко ушите и под коремчето,лапичките и когато стана още по топло пак подстригах,но по основно. все пак съм оставила малко,не съм го бръснала изцяло, нека да си има малко козинка. пък и четох,че мн лесно изгаряли лятото,ако е дълбоко подстриган. но все пак тях не ги топли само козината, тъй че се съмнявам, че ще му е студнено на бебока.
Иска само да питам, как можем да помагаме за да разпределим сега темите по отделно и да подредим всичкото инфо? по-опитните да казват с каво може да сме полезни
Иска само да питам, как можем да помагаме за да разпределим сега темите по отделно и да подредим всичкото инфо? по-опитните да казват с каво може да сме полезни
Публикувано: 22 May 2008 - 12:12 PM
Ние не сме имали проблем с бездомните, тука има няколко но аз ги храня и те са ни приятелчета.
Досега само веднъж ни се случи да се спусне куче към нея. Беше Немска овчарка и започна да я души, аз се разпищях, но някак си успях да ги разтърва и я гушнах. През това време стопанина на овчарката се хилеше тъпо и ми даваше съвети - като ми е толкова малко кучето (10 кила) да го разхождам на ръце, за да го пазя :o
Иначе нашата за Кокер е доста агресивна, напада, но не хапе другите кучета, само ги сплашва.
Досега само веднъж ни се случи да се спусне куче към нея. Беше Немска овчарка и започна да я души, аз се разпищях, но някак си успях да ги разтърва и я гушнах. През това време стопанина на овчарката се хилеше тъпо и ми даваше съвети - като ми е толкова малко кучето (10 кила) да го разхождам на ръце, за да го пазя :o
Иначе нашата за Кокер е доста агресивна, напада, но не хапе другите кучета, само ги сплашва.
Публикувано: 22 May 2008 - 12:23 PM
Като има стопанин е друго, пък и най-малкото знаеш, че може да се намеси човек, пък и не е болно, атези даже не са с нашийници което значи, че не са скопени, обезпаразитени и не са преценени дали не са агресивни, което е доста страшно, аз направо не мога да се успокоя
Публикувано: 22 May 2008 - 03:27 PM
Честит подфорум!
Да го напълните все само с добри новини и прекраси кокери! :wub:
Да го напълните все само с добри новини и прекраси кокери! :wub:
Публикувано: 22 May 2008 - 03:28 PM
Йеее, вече сме подфорум!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: И аз като Blinki търся, търся и реших, че сме отишли много назад, ама като се върнах - видях, че сме подфоруум! :yahoo: :yahoo:
П.П. Съжалявам, че ви занимавам, ама ... днес ми откраднаха чантата с телефона, парите, ключовете и т.н. :'( :'( Добре, че не носех паспорта на Бък, че там ми има адреса :rolleyes: :rolleyes:
:'( :'( :'(
П.П. Съжалявам, че ви занимавам, ама ... днес ми откраднаха чантата с телефона, парите, ключовете и т.н. :'( :'( Добре, че не носех паспорта на Бък, че там ми има адреса :rolleyes: :rolleyes:
:'( :'( :'(
Публикувано: 22 May 2008 - 04:07 PM
Цитат
JujitYy, не че ще има голяма полза, но все пак съобщи в полицията, ако още не си ... :angry:
Майка ми се обади в Мтел да блокират картата и до 3 дни можем да звъним, ако случайно тоя идиот реши да включи телефона. А в полицията каза, че нямало смисъл. Ама тя не ми говори сега, няма какво да я питам.
И за да не е оффтопик: тия за свежия дъх на Friskies въобще не помагат, даже не мирише на мента. :rolleyes:
Днес бях с него по центъра и ако види гълъб, бяга да го хване и гледа със страшен поглед и го дебне ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +