Кокер спаньол
Публикувано: 05 May 2006 - 08:42 PM
Пожелавам приятни мигове с новия член на семейството! w) Голям сладур е! Питайте ако има въпроси, проблеми илипросто разказвайте как вървят нещата d) Вече минах през това веднъж и тогава ми се стори досадно, а сега искам пак да мина през извежданията рано сутрин, след основно почистване на коридора, лепене на тапети, криене на оцелелите обувки и тъй нататък.

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 09 May 2006 - 01:10 PM
Разкажи как мина първата вечер?Скрибуца ли или спа непробудно вашия хубостник?
На Чочо не му трябваха бутилки или други приспособления.Много лесно се научи, че трябва да спи сам.Само сутрин досажда и обикновенно ме буди половин час по рано за да го изведа.
Иначе моя герой сутринта ми изяде ципа на новото яке bl) Умира си да унищожава ципове и не знам как ще се отучваме от вредния навик.Поне спря да гризе кабели b)
Публикувано: 09 May 2006 - 07:40 PM
С Йори само за 5 дни станаха невероятни истории. Първата нощ се будеше точно през 1 час но за щастие за малко - подхвърлям му играчка, заиграва се и пак заспива. Сега вече изкарваме цяла нощ спокойно, но се събужда към 7-8 и на мен ми идва много нанагорно. А той през деня си спи спокойно.
Още не сме направили първата ваксина, защото има малки проблеми със стомахчето, но след едно боцване се оправи почти. В четвъртък или петък вече трябва да започнем със съществената част b)
И това е най-малкото, което ме притеснява. Още не може да се научи да яде само гранули. Все гледа нещо да лоче. Надявам се до седмица да свикне.
И това е общо взето. Разказвайте вие.
Публикувано: 09 May 2006 - 09:37 PM
С огромно учудване, установих, че Беки е голяма хитруша, пък и умница.
Когато днес много старателно започна да разпорва една плюшена овца. Започна с очите и почти беше привършила с едното копито(което междудругото беше пълно с пясък и беше поркил пода). Беки е разпорила много иглачкиот огромните(преди) запаси от мазето, но точно ТАЗИ овца много си я харесвах- беше ми подарък. При вида на изкормването на овцата ми станах с бързи крачки към нея. Учудващото беше, че щом ме видя пусна овцата, стъпи с крак върху нея и с изключително разсеян поглед заоглежда наоколо. l) Милата, обаче не съобрази, че по пясъка около нея, сдъвканите очи и парче плюш, висящо от устата и, очевадно я издараха... d)
Не и се скарах, разбира се, защото тя не прави разлика, между плюшена овца - подарък и такава стара колкото света, извадена от мазето.

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 10 May 2006 - 10:24 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 May 2006 - 03:09 PM
Иначе е много готин само се закача и се гуши :) Нещо се опитва да ми се кара като не му обръщам внимание, а аз се правя, че не го виждам. Много е смешен.
Помагайте със съвети, че и аз не мога да ям нормално заради него :(
Публикувано: 11 May 2006 - 02:26 PM
Публикувано: 18 May 2006 - 02:47 PM

Публикувано: 18 May 2006 - 05:56 PM

Публикувано: 18 May 2006 - 08:44 PM
Публикувано: 18 May 2006 - 09:48 PM
Хубаво е обаче още малко да порастнеш, ако искаш хубаво да се грижиш за куче, защото кучето не е само игра, разходки и хранене, а е и много голяма отговрност. Това с колата... съжалявам много, но мисля, че вина имате вие, че сте го пуснали така да се разхожда. Аз Сара никога не я пускам близо до улици, винаги е на каишка.
Лично мое мнение е, че наистина трябва да порастнеш още малко, а през това време можеш да четеш и учиш за породата и кучетата като цяло.
Продължавай да пишеш тук, надявам се да успеем да ти помогнем.

Публикувано: 19 May 2006 - 12:00 AM
Дейв пак ще става татко /май/ ;)
последно като се чух с майка ми, ми разправя неговите любовни трепети с една кокерка,карамел като него... и че стопанката й я забелязала че се е промеила нещо,и май е бременна...
скоро не съм чувала майка ми, но веднага щом науча съсъ сигурност, че бебоците са се родили,ще ви кажа ;)
кокер дъ бест... дейв е от варна.. май ще е доста далечко на смейството ви да отиде до там :( а и ще трябва да почакаш поне месец-два, тъй че за жалост няма да можеш да галиш бебока на дейв :(

Публикувано: 19 May 2006 - 10:12 AM
Koker_the_best
Да имаш, куче е наистина отговорност, но с малко четене и разговори със стопани, ще навлезеш в това. За колата... съжалявам. Куче не трябва да се пуска до пътища, дори да е възпитано...
Беки знае, "стой" но, има много варианти да хукне пред колата - я котка, я друго куче, я крясъците на братовчетка ми (на 4г)...
Мися обаче, че ако си решена да имаш куче си вземи r) Трябва преди това да почетеш книги и да си приказваме тук. Беки си я взех на 13 и мися, че добре се грижех за нея. Тъпкана съм с книги у нас.
Мой съвет - вземи си куче от обява, така ще видиш кучето и хората, грижили се за него на едно място.

Публикувано: 19 May 2006 - 02:35 PM