bushkata, в 10 January 2012 - 12:30 AM, написа:

Абе питах и не ми се смяха.

И днес сутринта малко ни попритесни, защото отказа храна (а той си е супер лакомник, дори снощи след операцията хапна с апетит), та днес Доктор Цвети го взе в кабинета си, за да го държи под наблюдение. Имаше малко температура, беше закачен на система, за да получи глюкоза, антибиотик, обезболяващи и т.н. По обяд вече се е поосвестил и с ушите си по телефона чух "характерния звук от радостно хрупане на гранули"

В зависимост от състоянието му ще пренощува или у дома, или при Доктор Цвети (ако имаме притеснения някакви).
Търси му се приемен дом, където хем да е на спокойствие, хем да не е изолиран. Ситуацията не е спешна, просто Коти Мъркоти е петимен за ласки и компания и е жалко да седи сам затворен в нечия баня. Не бих рискувала в това му състояние да го запознавам с който и да е от домашните ни бандити.
За да не пускам излишен нов пост, ще направя пълния отчет тук.
Престоят му в Амивет, включващ рентгенова снимка, ПКК, абокат, антибиотици и стационар струва общо 95 лв., за които съм публикувала бележки в предишни постове.
Операцията му струва 150 лв., прилагам касовата бележка:

Тук е мястото да изкажа своите огромни благодарности на всички, които помогнаха финансово и с морална подкрепа!
Специално на:
Trontinia,

На Lizka

Общо от дарения - 178 лева, разходи - 245, разликата я покриваме ние.
Вече Янко има нужда от стиснати палчета и аз много вярвам, че скоро ще може да тича момчето. Надявам се днес да е достатъчно добре, за да го прехвърлим на домашен стационар вкъщи и да го наснимам.
пък дано скоро започнем да се оглеждаме и за Негов си човек...