Ягд териер заплашван от евтаназия!!!СПЕШНО!!!
Публикувано: 08 January 2012 - 02:05 PM
СПЕШНО търся дом,може и временен за мъжки ягд териер,който е зарязан от стопаните си защото е сляп.Кучето е 5 годишно и няма други проблеми.Направен е опит чрез операция да се премахне пердето от очите му,но тя е неуспешна.И все пак МОЖЕ ЛИ ДА СЕ УБИВА,КУЧЕ КОЕТО САМО Е СЛЯПО.НИЩО МУ НЯМА,КОЕТО ДА ГО БОЛИ И ДА ГО МЪЧИ.В момента е в стационара на клиниката към Тракийски университет,листа за евтаназия е подписан,нямаме много време.Много е ентусиазиран и щастлив при всяка разходка.Радва се на живота и без да вижда слънцето.ПОМОГНЕТЕ МУ!!! Много кротък и мил,но проявява агресия към котки.

Публикувано: 08 January 2012 - 05:33 PM
след като дикари ми писа по спешност, че се търси дом, който буквално трябва в рамките на няколко часа да се намери, се свързах с наша позната на пловдивската група в Германия, която предложи да го вземе като приемен дом. така печелим време, а ако дотогава се намерят и осиновители, може малкият да замине дирекно в новия си дом.
дикари ще говори с хората и ако може още утре сутрин да го измъкнат кучо от клиниката.
дикари ще говори с хората и ако може още утре сутрин да го измъкнат кучо от клиниката.
Публикувано: 08 January 2012 - 07:16 PM
Момичето пуснало обявата още утре сутринта ще отиде в клиниките и ще помоли да й дадат животинката.
Дано се съгласят веднага,а не да се допитват до собствениците,които и без това с лека ръка са решили да убият кученцето...
Дано се съгласят веднага,а не да се допитват до собствениците,които и без това с лека ръка са решили да убият кученцето...

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 09 January 2012 - 12:23 PM
Ура...
Много се радвам :D
С Т Р А Х О Т Н И С Т Е!!!

С Т Р А Х О Т Н И С Т Е!!!
Публикувано: 09 January 2012 - 12:26 PM
Oх,че ми е странно да гледам името на кучето си и да не става дума за него... <br><br>Мише,браво! Спаси живот,буквално. <br><br>Марти,а
на тебе не знам за кой ли път ти се покланям за светкавичната реакция и
за това,че за пореден път не остана безразлична. <br><br>Дано дребният сладур го очакват само хубави неща от сега-нататък. <br><br><br>БравУ,отновУ! <br><br><br>Ох,нетът ми отново е отврат и не мога да сложа нито едно човече ...<br><br>Свалям шапка ... :)
на тебе не знам за кой ли път ти се покланям за светкавичната реакция и
за това,че за пореден път не остана безразлична. <br><br>Дано дребният сладур го очакват само хубави неща от сега-нататък. <br><br><br>БравУ,отновУ! <br><br><br>Ох,нетът ми отново е отврат и не мога да сложа нито едно човече ...<br><br>Свалям шапка ... :)

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
Публикувано: 09 January 2012 - 03:02 PM
Много се радвам и аз:))Това е поредният щастлив край за една изстрадала душица.Мога да ви разказвам цял ден за това което съм видяла и животните,които са отишли на по-добри места благодарение на хора като вас.Аз не мога да изразя радостта си при всяко осиновено животно.Аз самата съм взела от улицата котарак,който не давам за нищо на този свят.Не мога да разбера изродите,които си изхвърлят животните или с лека ръка избират ЕВТАНАЗИЯ.Кой си "ти" ,че да отнемаш живот???Аз съм ЗА евтаназията само в много крайни и болезнени за животните случаи,в които личи че животното страда много.Отново БЛАГОДАРЯ на всички взели участие в тази МИСИЯ:)))
Публикувано: 12 January 2012 - 11:44 AM
Слънчо-Съни пътува към нов живот! Огромни благодарности на Михаела, която го обгрижва, пусна му кръвна картина и го обезпаразити. Резултатите са добри, не е готов теста за дирофилария. Сега момчето ще бъде ваксинирано и ще чака заминаването си за чужбина на хотел. Някак си се оказах попечител поради липса на друг и на това куче. Надявам се да успеем с ваша помощ Слънчо да си остане слънчев и усмихнат! Толкова е дребничък и мил!
Публикувано: 01 February 2012 - 03:13 PM
Платила съм чип, ваксина и паспорт на Съни. До петък трябва да преведа 85 евро за пътуването му в понеделник, почивните дни няма как да пратя парите. Моля за помощ , скоро изпратихме още 2 кучета за Германия и много се събира за кратко време.