Бандата от улица Боряна ..една от бандите..
Публикувано: 11 February 2012 - 11:16 PM
Станаха две Сиси-та у нас, на късмет ще да е :)
Сиси е добре, в нас хапна от ръка малко пилешко, а после и гранули. Мята ми с опашка и ми вдига крак да я чеша по корема. Като я пусна от стаята, притеснява ли се какво, но започва да диша тежко, което малко ме притеснява. Дали не я притиска лапата или ако има последствия от травмата някъде в гръдния кош...Като сме само двете в стаята й не прави така. Може би все още не се чувства уверена и се притеснява. Излязохме на разходка с нагръдник, вървя добре, но все се оглежда и разбира не поиска да свърши нищо. Арви много й се зарадва, реши, че съм й довела другарче. Ще видим утре как ще е. Като бях с Мечката, тя беше супер отворена и не сме имали преходен период като със Сиси. Интересното е, че и двете влизат в асансьора без проблем, явно имаме гостоприемен асансьор :)

Публикувано: 12 February 2012 - 10:12 AM
Люляк, моля те кажи ми там пред блока как са стоели нещата с котките доколкото сте можели да видите, разбира се. Малкото ми коте умира да се вре в кучета, а все още не знам как би реагирала Сиси. Има някакви реакции, но аз все още не успявам да ги разчета правилно. От сутринта е пусната и малката като се затича Сиси търчи след нея, но не я оставям да я стигне, защото не знам какво ще се случи. Все още диша тежко, не мисля, че е топло у нас кой знае колко, може би трябва да се аклиматизира на домашна температура.

Публикувано: 12 February 2012 - 11:26 AM
Дени, тя винаги е дишала така тежко, защото все търчеше насам-натам и аз съм си мислела, че това и е от извънредното усилие, което полага на една предна лапа...надявам се да няма друга причина за това, снимката и на практика беше на целия гръден кош - може ако имаше нещо щеше да се види?? относно котките- не съм я виждала никога да тича само по котка - по-скоро ако всички се спуснат и тя със всички, но на улицата котките повече стоят по дворовете и не съм 100 % сигурна какво би се случило....

♥Brian♥ винаги ще бъдеш в сърцата ни! тичай щастлив под дъгата!
Публикувано: 13 February 2012 - 10:27 AM
Иначе е безкрайно добро същество. Засега няма проблем с котките, с Арви много си допаднаха и вече се боричкат в нас след разходка. Интересното е, че драска по вратата и ми е много интересно с коя лапа и как точно драска :)

Публикувано: 13 February 2012 - 12:29 PM
Дали няма да се намери място някъде сред нас и за Сара? Като приемен дом...

Публикувано: 14 February 2012 - 01:58 PM
Стопанката ми пише лично.
Днес ми е писала, че се притеснява да не се случи нещо със Сара докато е на улицата и дали можем да проверим колко би струвал хотел. Тя има няколко котки и заради това е добре Сара да приема котки.

Публикувано: 14 February 2012 - 03:38 PM
ами ако искаш да се обадим в Перник да видим колко ще струва там хотела и междувременно да направим ваксините. мисля си, че няма да има проблем със котките, н съм я виждала да се ожесточава срещу коте. ти беше казала, че около 2-3 месеца ще отнеме местенето...

Публикувано: 14 February 2012 - 03:40 PM
Да, стопанката ми беше писала 2-3 месеца, но сега явно наистина се тревожи и е писала, че би искала и по-рано да я вземе, а с котките, ще ги сприятелява на място. Все още се уточняваме де. Все се надявам, че може да се появи приемен дом за Сара.

Публикувано: 15 February 2012 - 10:38 AM
Иначе, не че да бързам да я хваля, но е послушна много.
Дано и това дишане не се окаже нещо сериозно, да я ваксинираме и да чакаме за път.
При Гери няма места...

Публикувано: 16 February 2012 - 10:11 AM
Интересното е, че сутрин се буди много рано и понеже не искам да тропа на съседите я пускам от стаята. Момичето веднагически се качва на спалнята при мен и си доспиваме заедно. Никое приемно куче не е правело така досега :) Обожава да се качва по дивани и легла.
Не искам да я хваля още, че всичките като ги прехваля и те си показват рогцата, но Сиси досега не е направила нито една беля вкъщи.
Много добро животинче, много.

Публикувано: 17 February 2012 - 11:01 AM
Дали някой не би желал да я приюти за месец?

Публикувано: 27 February 2012 - 09:22 AM
Иначе тя е безкрайно кротко и добро същество.
Аз продължавам да се тревожа за дишането, затова ще се опитам още тази седмица да я заведа. На разходка като сме, тя си свършва работите и край, иска да се прибира. Не й се бяга, играе...
Тази седмица е ред и на ваксината.

Публикувано: 28 February 2012 - 03:10 PM

Вход

Горе
Цитиране +