Бандата от улица Боряна ..една от бандите..
Публикувано: 23 April 2012 - 02:35 PM
На работа съм и на интервали разгледах снимките и прочетох развръзката,защото едвам се удържах да не заплача.
Съдбата и на трите е нещо,кото лично ме интересува и се надявам наистинана вече да намерят
своето постоянно и сигурно място,включително и Рошко.
Публикувано: 23 April 2012 - 03:26 PM

Публикувано: 24 April 2012 - 10:37 AM

Публикувано: 26 April 2012 - 08:12 AM

Публикувано: 26 April 2012 - 08:36 AM
/Бъди, за Сиси, уговорката беше, че вероятно тя ще си остане за нея, казала е на посредничката засега да не й търси дом, но аз чакам официалното решение/.
Завели са двете на хомеопат - Сара за спането, Сиси за лапата. Той е хомеопат, който се занимава и с акупунктура. Мачкал ги е и не знам какво още, за Сиси конкретно имат още няколко сеанса, а на Сара и стопанката й (и тя трябвало да пие :))) е дал от капките на Бах.
Много ме кефи как това куче бързо ме забрави и смени, честно :)))

Публикувано: 26 April 2012 - 11:00 AM
deni_avr, в 26 April 2012 - 08:36 AM, написа:
Много ме кефи как това куче бързо ме забрави и смени, честно :)))
Всъщност, точно това ме интересуваше. Мислех си, че ще страда, че няма да се приспособи лесно, а тя каква стана
Публикувано: 26 April 2012 - 06:54 PM
Операцията ще струва 800 евро като немците помолиха ако можем да поемем част от тях, защото те не могат да ги съберат за толкова кратко време.
Моля Люляк и ГМС ако могат да кажат на съседите там, които са се грижили за двете момичета дали не могат да отделят някакви средства.
И да стискаме палци на Сара....

Публикувано: 26 April 2012 - 07:01 PM
deni_avr, в 26 April 2012 - 06:54 PM, написа:
Операцията ще струва 800 евро като немците помолиха ако можем да поемем част от тях, защото те не могат да ги съберат за толкова кратко време.
Моля Люляк и ГМС ако могат да кажат на съседите там, които са се грижили за двете момичета дали не могат да отделят някакви средства.
И да стискаме палци на Сара....
Ама наистина не личеше да има травма. И аз я виждах няколко пъти излеждаше спокойна и щастлива.
Стискаме много палци за Сара цялата банда.
Публикувано: 26 April 2012 - 07:14 PM
Тази сутрин е имала и темп и много силни болки, не е вдигала въобще крака. Предните дни казаха, че е играела както и тук, но и хомеопата, при който са ходили им е казал, че има нещо не в ред с крака и че вероятно Сара е била блъскана от кола. Люляк, знаеш ли нещо такова да се е случвало? Аз го отдадох на ганата, както и те. Ще ми изпратят становището на клиниката. Оставили са я в клиниката и са й дали силни обезболяващи.
ужас, просто ужас за Сара...

Публикувано: 26 April 2012 - 07:55 PM
Цитат
Mein Tierarzt hatte da schon gefragt, ob wir was von nem Autounfall wissen, weil das Becken bei ihr krumm erschien und sie auch ein Bein weniger nutzte als das andere, auch war eine Pfote etwas verändert, aber erstmal nichts tragisches.
Heute Vormittag hat Sarahs Pflegefrauchen mich angerufen. Sarah würde nur noch auf 3 Beinen laufen und würde jaulen, sie hätte Schmerzen. Haben dann gleich einen Termin bei der Tierklinik in Longuich gemacht und ihr Pflegefrauchen konnte um halb 4 dorthin. Um 16 Uhr hat das Pflegefrauchen dann angerufen, Sarah wäre geröntgt worden und es hat sich rausgestellt, dass durch einen Autounfall oder eine andere sehr starke Einwirkung auf ihr Becken, die Hüftpfanne total zerstört wurde... Sie war einfach "weg" :(
Hatte dann gleich tausend Fragen, die mir Sarahs Pflegemama vor lauter Aufregung gar nicht beantworten konnte und hat mich direkt an die behandelnde Ärztin weitergegeben. Diese meinte dann, dass durch diese starke Gewalteinwirkung die Pfanne komplett zertrümmert wurde und der Oberschenkel quasi keinerlei Halt mehr hätte.... Es wäre ein Wunder, dass Sarah überhaupt damit hätte laufen können und es wäre nur eine Frage der Zeit gewesen, bis das passiert....
Sarah muss sehr schlimme Schmerzen haben, hat auch Fieber und sie haben sie direkt dort behalten. Morgen früh wird sie direkt operiert und muss dann noch 3 weitere Tage dort bleiben, damit sie die Wundheilung besser beobachten können.
Die Kosten für die OP an sich belaufen sich auf 450 €.
4 Tage Vollpension in der Klinik zum Sonderpreis von 50 € pro Tag.
+ Untersuchung heute, Medis und Röntgenaufnahmen (von mir geschätzte) 150 €.
= ca. 800 €
Kostenvoranschlag bekomm ich heute noch... Pflegefrauchen hat den mitbekommen.
Frage auch ob ich die Röntgenaufnahmen in digitaler Form haben kann um sie hier hochzuladen.
Leider hat der Verein das Geld nicht.... :( Ich habe mit der Klinik abgesprochen, dass wir 3-4 Wochen Zeit haben die Rechnung zu begleichen und hoffe, dass wir das irgendwie zusammenkratzen können.

Публикувано: 27 April 2012 - 04:27 PM

♥Brian♥ винаги ще бъдеш в сърцата ни! тичай щастлив под дъгата!

Вход

Горе
Цитиране +