Dog.bg Форуми : Искам да си взема чихуахуа

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Искам да си взема чихуахуа

#1 Потребителят е офлайн   Mimcheto Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 January 2012 - 02:32 PM

Здравейте! От известно време проучвам темата за тези малки сладури и стигнах до заключението, че искам да си взема Чихуахуа. Проблемът е там, че не знам от къде. :( А от всичко, което прочетох до момента супер много ме е страх да не попадна на място, от което да си взема генетично болно кученце и после и аз и то да страдаме. Затова се обръщам към вас и ви моля ако знаете подходящи развъдници в София да ме насочите. Предварително ви благодаря! :)

#2 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2012 - 02:52 PM

Обърни се към клуба за повече информация по този въпрос http://www.brfk.org/...-klub-chihuahua

#3 Потребителят е офлайн   Mimcheto Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 January 2012 - 02:58 PM

Много благодаря! :)

#4 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 13 January 2012 - 11:45 AM

Продължете с четенето и влезте в темета ЧИХУАХУА. Там има подтема, в която са представени регистрираните развъдници.Както винаги в момента всички имат достатъчно кученца, от които можете да си изберете търсеното от вас.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#5 Потребителят е офлайн   Mimcheto Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 January 2012 - 02:16 PM

Търся и чета непрекъснато, но явно в момента няма голям избор. Звънях на няколко места, но или са ги продали или имат само дълго косместо , а аз и моят приятел искаме с къс косъм. Вече не знам къде да звъня и търся. :(

#6 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 14 January 2012 - 02:33 PM

http://zlaticamountain.com/

#7 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 15 January 2012 - 06:47 PM

Мимчето,ние развъдчиците сме пет човека.Май не сте звъняла достатъчно или и на вас са ви дали съвет да не купувате от еди кой си развъдчик щото ....Е всички знаем кой какви ги говори зад гърба ни.На мен не сте звъняла,а аз мога да ви предложа късокосместо.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#8 Потребителят е офлайн   wassito1 Икона

Публикувано: 25 January 2012 - 03:13 PM

Здравейте,надявам се че тук ща намеря това което търся и ще получа отговор на няколко въпроса.Искам да си взема от мн време такова кученце,разглеждах доста форуми и сайтове за отглеждането на тези животинки.И сам сигурна че искам такова кученце,само че ме е страх да не попадна на "менте"чихуахуа,което да излезе пинчер или нещо подобно.Така че ще се радвам ако тук получа отг.откъде мога да си взема чихуахуа,само че проблема е че не мога да отделя повече от 500-600 лв.за едно такова кученце.

#9 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 January 2012 - 10:08 PM

Обадете се на мен и на колегите за повече информация. :ba_025:

#10 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 10:10 AM

Здравейте! Търся да си закупя "чихи", както галено ги наричате тук, но от подробното изчитане на няколко теми тук(само да вметна, че сте по-голям цирк и от парламентарния контрол, като се захапете и се за обиждате, което е много грозно!!!) и някой обяви в нета, стигнах до заключението, че едва ли мога да си позволя "орГинално" такова, но в същото време кученцата без родословие се продават за по 800-600 лв без никакво право на рекламация. Аз не държа да имам родословие. Искам куче което да обичам и да ме радва. Има ли някой, който продава "чихи" без родословие и е готов да сключи договор в който да се посочи, че ако кученцето умре от наследствена генетична болест или в следствие на заболяване в развъдника или магазина или каквото и да е там, ще имам право на възвращаемост на парите? Смятам че е съвсем честно когато даваш едни 700 лв да имаш такива права. Може би вече има подобна тема и се извинявам, ако се повтарям. Ако има такава тема моля да ми сложите препратка към нея за да прочета още по въпроса.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 12:36 PM

Показване на мнениетоGelov, в 23 August 2012 - 10:10 AM, написа:

Здравейте! Търся да си закупя "чихи", както галено ги наричате тук, но от подробното изчитане на няколко теми тук(само да вметна, че сте по-голям цирк и от парламентарния контрол, като се захапете и се за обиждате, което е много грозно!!!) и някой обяви в нета, стигнах до заключението, че едва ли мога да си позволя "орГинално" такова, но в същото време кученцата без родословие се продават за по 800-600 лв без никакво право на рекламация. Аз не държа да имам родословие. Искам куче което да обичам и да ме радва. Има ли някой, който продава "чихи" без родословие и е готов да сключи договор в който да се посочи, че ако кученцето умре от наследствена генетична болест или в следствие на заболяване в развъдника или магазина или каквото и да е там, ще имам право на възвращаемост на парите? Смятам че е съвсем честно когато даваш едни 700 лв да имаш такива права. Може би вече има подобна тема и се извинявам, ако се повтарям. Ако има такава тема моля да ми сложите препратка към нея за да прочета още по въпроса.

Това което разбрам аз от питането - ако си купите НЕОР'ГИНАЛНО, ще има ли гаранция?

#12 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 12:54 PM

Показване на мнениетоaldald, в 23 August 2012 - 12:36 PM, написа:

Показване на мнениетоGelov, в 23 August 2012 - 10:10 AM, написа:

Това което разбрам аз от питането - ако си купите НЕОР'ГИНАЛНО, ще има ли гаранция?

Да. И говорим все пак за смърт причинена от генетично наследена болест или болест хваната в развъдника. Наясно съм, че ако го блъсне кола (не дай си Боже) няма как друг да ми поема вината това не е каско все пак :)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   blah Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 August 2012 - 01:12 PM

Да вземете куче с наследствени болести от развъдник според мен не е възможно,защото развъдчиците правят изследвания и не смятам,че ще допуснак куче то разплод с болести,които ще бъдат предадени на поколението му.Ако съберете още малко пари имате възможността да си вземете куче ''Pet Class'' за г/д 1000-1300 лв от развъдник.
User's Signature

Качена снимка

//http://imageshack.us/a/img194/2606/sasasaep.jpg

#14 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 01:20 PM

Показване на мнениетоblah, в 23 August 2012 - 01:12 PM, написа:

Да вземете куче с наследствени болести от развъдник според мен не е възможно,защото развъдчиците правят изследвания и не смятам,че ще допуснак куче то разплод с болести,които ще бъдат предадени на поколението му.Ако съберете още малко пари имате възможността да си вземете куче ''Pet Class'' за г/д 1000-1300 лв от развъдник.

Бе и аз така си мислех за развъдниците, но прочетох в този форум как "развъдничари/ки" се обвиняват едни други за много грозни неща и вече не съм сигурен! Аз не знам те не разбират ли, че така ги разгонват рибата, че са седнали по такъв грозен и злобен начин да си мерят...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   blah Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 August 2012 - 01:38 PM

Истината е, че има доста,които се предстяват за развъдници, и продават кучетата като парчета месо.След като ги отведат на вет,разбирате,че кучо има куп болести и няма бити ваксини,нито е обезпаразитявано,а края ни е ясен за всички. Друг вариант е да осиновите куче :) За това по сигурния вариант е куче от развъдник!
User's Signature

Качена снимка

//http://imageshack.us/a/img194/2606/sasasaep.jpg

#16 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 01:51 PM

Gelov Вие нали имахте 70 кила булдог? Защо сега неоригинално чихи?

#17 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 02:35 PM

Да имам кучо Американски булдог, но в момента в който стана толкова голям отиде при нашите и за това сега искам малко куче, което да е подходящо за апартамент
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#18 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 03:03 PM

Показване на мнениетоGelov, в 23 August 2012 - 02:35 PM, написа:

Да имам кучо Американски булдог, но в момента в който стана толкова голям отиде при нашите и за това сега искам малко куче, което да е подходящо за апартамент

Ми притесних се - тия 70 кила,ако наседнат чихито...

#19 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2012 - 03:44 PM

Показване на мнениетоaldald, в 23 August 2012 - 03:03 PM, написа:

Показване на мнениетоGelov, в 23 August 2012 - 02:35 PM, написа:

Ми притесних се - тия 70 кила,ако наседнат чихито...

Нема се пУашиш :)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   Alia_V Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2012 - 02:07 PM

Показване на мнениетоPropukanka, в 27 August 2012 - 12:58 PM, написа:

На тази страница има доста голям избор на мини чихуахуа: www.facebook.com/MyMiniDog

Дано му предоставят и гаранцияКачена снимка , но дълбоко се съмнявам.
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни