Подарявам кученца Четири мъничета търсят дом и любящи стопани
Публикувано: 20 January 2012 - 01:43 PM
Обадих се на баба Васка.
Тя казва, че е на нейн съсед и е родила в нейния двор. Мъжът не иска да я гледа и тя се разхожда из махалата свободно.
Баба Васка каза, че ако отидем ще ни я покаже и с каквото може ще помогне. Не знам обаче, дали ще е лесна за хващане.
И най-важният въпрос - след кастрацията ще трябва да я върнем там, в махалата, да се разхожда по уличките
Тя казва, че е на нейн съсед и е родила в нейния двор. Мъжът не иска да я гледа и тя се разхожда из махалата свободно.
Баба Васка каза, че ако отидем ще ни я покаже и с каквото може ще помогне. Не знам обаче, дали ще е лесна за хващане.
И най-важният въпрос - след кастрацията ще трябва да я върнем там, в махалата, да се разхожда по уличките

Публикувано: 20 January 2012 - 02:54 PM
Обадих се и на Рая. В неделя сутринта ще отиде на мястото.
Ще помолим баба Васка ако е възможно да прибере куча в двора или да я върже, за да няма много гонитби, защото Рая ще е сама.
Рая предложи ако има други такива случаи, нужда от превоз за кастрация, да се обаждаме. Тя ходи в Богров почти всеки уикенд. :)
Ще помолим баба Васка ако е възможно да прибере куча в двора или да я върже, за да няма много гонитби, защото Рая ще е сама.
Рая предложи ако има други такива случаи, нужда от превоз за кастрация, да се обаждаме. Тя ходи в Богров почти всеки уикенд. :)
Публикувано: 20 January 2012 - 03:21 PM
owl, в 20 January 2012 - 03:54 PM, написа:
Обадих се и на Рая. В неделя сутринта ще отиде на мястото.
Рая ходи ВСЕКИ уикенд, не почти всеки :) Понеже родителите ми живеят в Хераково, едно село наблизо, даже мислех да говоря с кмета там и лееека полееека да кастрираме кучетата от селото, ако се окаже успешно, може и с Петърч да се опитам :) В моята кола съм качвала до 4 кучета наведнъж, като мини Екоравновесие е, само с по-човешко отношение :)
Аз не влизам много във форума, и не се оправям особено, но колежката ми ме уведомява за такива случай.
Owl, запазила съм час за 13.00 в Богров в неделя. Понеже понеделник съм отпуска, мисля да я оставя там да преспи на топло, и в понеделник да я върна в Петърч, защото все пак е на открито, и да не й е студено след операцията. Надявам се това не е проблем.

"Всички гледат породата, търсят расови белези, а пък има в природата удивителни мелези. Тъй че, както при хората приятелче мое, и при нас е по-важно сърцето какво е" - В. Петров
The animals are my friends. I DON'T EAT my friends.
http://www.zamunda.n...1#startcomments
http://www.youtube.c...feature=channel
Публикувано: 04 February 2012 - 10:05 AM
Леле, пораснали са 
Но май изглеждат по-малки от нашата дунда Марико
Да ъпдейтна малко инфото за транспорта на майката: От организацията на която бях писала все пак ми отговориха.
Поискаха повече информация и точно местонахождение, това ми дава надежда, че все пак майката ще бъде взета и кастрирана.

Но май изглеждат по-малки от нашата дунда Марико

Да ъпдейтна малко инфото за транспорта на майката: От организацията на която бях писала все пак ми отговориха.
Поискаха повече информация и точно местонахождение, това ми дава надежда, че все пак майката ще бъде взета и кастрирана.