Здравейте!
Нямаме новини за Меги...Периодично получаваме сигнали, че е видяно подобно куче в Надежда, Лозенец и къде ли не...
4arka обиколи района в Лозенец , където са видяли куче много приличащо на Меги, но за жалост не е срещнала нищо по пътя си. Разлепила е и обяви.
Шелби преживя големите студове, пак благодарение на 4arka, която я обзаведе с топли якета, палта и пуловери

Някой обаче ги махна от там, а днес е изчезнала и къщичката...Предполагам, че това е била страхотна плячка за роми или клошари.
Много бихме искали да настаним Шалби в приемен дом! Тя е много чувствителна и ранима душа , би било чудесно да се отпусне и да види, че нормални неща, като пипане на лапичките и ушичките не са страшни.Иначе може да седи с часове и да се насосва да я чешеш по шкембето
Аз утре заминавам за дълъг период и не бих могла да я взема, а 4arka има женско куче, което трудно се разбира с други женски.

От впечатленията ми, гледайки как се държи на улицата мога да кажа, че Шелби се разбира и играе с мъжки и женски кучета. Облайва си борчето и го пази, но мисля, че това е нормално? Не зная как се държи с котки, може би дори не е виждала такива, защото в тази част на Стрелбище няма котки, които да се движат свободно по улиците.