19.01 в гр.София .ж.к. Банишора намерена коте женско
Публикувано: 19 January 2012 - 01:34 PM
Не може да я задържа за дълго.
Публикувано: 19 January 2012 - 02:05 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 20 January 2012 - 05:18 PM
Търсете й за сега временен дом и изчакайте някакво разумно време.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 January 2012 - 05:57 PM
Тя успява да стъпва на крачето си и се чувства добре .
От днес е в приемен дом.Благодаря за разбирането и съдействието на angel4etto_ .
Ето още една нейна снимка :
Публикувано: 25 January 2012 - 09:20 PM
Имаме питане - да я кастрираме ли или да изчакаме собствениците? Когато я донесох, баща ми гледаше така
Публикувано: 27 January 2012 - 09:39 AM
По всичко личи, че е домашна котка - с хигенни навици е , може да си отваря врати, качва се спокойно на леглата, не обръща особено внимание на храни, различни от котешка, възглавничките на лапичките не са груби. Обаче не реагира на "мац" - за да привлека вниманието й трябва да вдигам повече шум
Публикувано: 27 January 2012 - 03:02 PM
Как кажете никой не потърси това добро същество вече толкова дни?!?
Според много мой познати най вероятно е изхвърлена, затова смятам да преминем в търсене на стопани за животинката. И най - добре ще е ако предприемем кастрация , разчитам на теб за това angel4etto_ .
П.С: Идва на "пис - пис"
Публикувано: 27 January 2012 - 03:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 January 2012 - 04:22 PM
Миналата седмица разговарях със собствениците на Лео , дори им направих предложение да вземат писана при тях , но те категорично отказаха и напълно разбираемо защо.Истински се надявам да успеем да намерим такива добри и отговорни хора като тези и за тази сладурана.
Публикувано: 28 January 2012 - 04:48 PM
Тя е млада женска котка (може би на 1-2(?) годинки, зъбките й да идеални) ,дългокосместа, с хигиенни навици. Обича да се гушка, меси с лапички (и яде коса
Прилича на породиста - на ангорска, мейн куун и т.н., за това ще внимавам много да не попадне в ръцете на търговци.Трябва да бъде кастрирана, но ще ми трябва малко помощ. Ако някой може да помогне с транспорт до някоя клиника за безплатни кастрации, ще съм много благодарна.
Публикувано: 29 January 2012 - 09:24 AM
Публикувано: 01 February 2012 - 08:02 AM
Публикувано: 02 February 2012 - 07:25 PM
Благодаря за безценната помощ на Elizd и manta_l - и двете за хиляден път доказаха на какво са способни от любовта си към животните

Вход

Горе
Цитиране +