Котан е поредния изхвърлен добряк. Появи е малко след нова гадина в двора на пицарията до вкъщи. Плачеше и тргваше след всеки. Ходеше след мен дори когато бях с куче. Така ми стана жал за него, не може да се пази, пресича пред колите и ето го - вкъщи. Огромен рижав кот - около 7 кг., млад, супер кротък и добър. Стой до крака ти и си мърка - силно. Сложих му ваксина, обезпаразитен е, предстой му и кастрация. Търсим дом - има навици, научи се сам да пишка на сифона в банята, или си е знаел - не знам. Уникален кот е. Кръстих го Гарфи, колкото и банално да е името.
Търси дом.
Гарфи търси дом
Публикувано: 24 January 2012 - 01:21 AM
Вдигам малко темата. Гарфи вече е кастриран. Той е едно много добро коте.
Търся за него дом, където да бъде много обичан.
Моля, ако някой може да помогне с пускането на обяви за Гарфи. Телефоните ми са 0889 309123 и 0896 777921
Търся за него дом, където да бъде много обичан.
Моля, ако някой може да помогне с пускането на обяви за Гарфи. Телефоните ми са 0889 309123 и 0896 777921

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 27 January 2012 - 12:10 AM
На каква възраст е горе долу Гарфи и разбира ли се с други котаци? Имам приятел, който търси да осинови рожо коте, а Гарфи е страхотен. Той има обаче мъжки котарак и 2 кучета, та затова искам да разбера дали Гарфи би имал проблем с друго мъжко коте?
Задължително ще покажа утре снимките пък дано го харесат.
Задължително ще покажа утре снимките пък дано го харесат.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 27 January 2012 - 11:52 PM
Гарфи се разбира прекрасно с всички котки вкъщи, а такива има - и мъжки и женски. Разбира се и с кучета. Много е кротък и добър. На около 1 годинка е.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 04 February 2012 - 03:43 PM
Темата е за местене. Гарфи намери добри стопани, младо семейство.

Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +