Невероятната Мартина ни помогна отново,а невероятната Ели и мъжа й докараха храната,а Марина ни я пазеше...благодаря на всички вас за безценната помощ!
А Черница прие гостите..:)
Кучета в риск - Своге
Публикувано: 26 November 2012 - 07:15 PM
И така, стопанинът на къщата на село почина. Кучетата останаха сираци. Котките пренесох в София,очаквам да се усмихне късметът им за осиновяване, а за кучетата плащамна двама души да ги хранят поне през ден. Те чакаха,чакаха човека,който ги обичаше и хранеше... След около 2 седмици Рамзес изчезна. Никаква следа...
Сега останаха само Лиско и Шаная. Много ,много ми е мъчно за тях, но не можах да направя нищо повече...
Така приключи за мен една дълбоко изстрадана и много лична история за Кучетата в риск - Своге, пълна с мъка, надежда, изхвърлени, хранени, щастливо осиновени и изчезнали животни...
Благодаря на всички,които се включиха с помощ и съчувствие.
Сега на село остана Ивана ,която пое изхранването на всички бездомници,и аз винаги ще й помагам. Затова храна никога не е излишна.
И несретниците наоколо няма да свършат.
Още веднъж - благодаря.
Сега останаха само Лиско и Шаная. Много ,много ми е мъчно за тях, но не можах да направя нищо повече...
Така приключи за мен една дълбоко изстрадана и много лична история за Кучетата в риск - Своге, пълна с мъка, надежда, изхвърлени, хранени, щастливо осиновени и изчезнали животни...
Благодаря на всички,които се включиха с помощ и съчувствие.
Сега на село остана Ивана ,която пое изхранването на всички бездомници,и аз винаги ще й помагам. Затова храна никога не е излишна.
И несретниците наоколо няма да свършат.
Още веднъж - благодаря.
Публикувано: 28 November 2012 - 09:48 PM
Не .Не дават да ги галим. Стоят близо, побутват ни,докосваме ги, радват ни се, но нищо повече.
Много ми е мъчно за Лиско,който винаги стои на един поглед разстояние от нас и винаги ни изпраща и посреща на гарата...
Дано поне не ги закачат, още поне малко да поживеят там.
Много ми е мъчно за Лиско,който винаги стои на един поглед разстояние от нас и винаги ни изпраща и посреща на гарата...
Дано поне не ги закачат, още поне малко да поживеят там.

Вход

Горе
Цитиране +