Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#1081 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 August 2006 - 10:26 PM

Цитат

Ancheto
Znaesh mi pone tezi hora da razvujdat neshty :) Az neiskam goliamo predi ima goliamo za okolo edna godina i :(... umria ama beshe mn dobro kyche deba...i sa si iskam ot malko da si go gledka da go opitymia i tnt..;]

Това беше обява ,която прочетох за подаряване на доберман. Иначе кученцата по-горе на ongal са разкошни и аз се влюбих в женското w) определено е супер super best

#1082 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 11:32 AM

Благодаря ти Ancheto наистина е хубава но е много палава,докато брат и е по кротак и уравновесен.Но и двете са хубави,а трябва да се разделя с мъжкото много ми е жал.

#1083 Потребителят е офлайн   v04i Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 11:34 AM

ongal Mmm nali ti mi se obadi sega :) I az tuka ti pisah ma nesht yniama otg. Ta ti e ostanalo edntoo jenskoto naistina sa mnogo sladki malee samo da mi padne she my nacunkam Muckata... dai da se razberem enshty az purvo shte govoria s nashte posle shte tikaja nadiavam se che niama da go prodadesh na niakoi drug;)

#1084 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 August 2006 - 11:50 AM

ongal, женското на мъжкият(таткото) ли ще го даваш? Защо не си го оставиш? Нищо ,че е палава ,тя след 1-2 г ще се успокои l) . Сигурно ше се изявява като пазач повече от брат си.

#1085 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 August 2006 - 01:04 PM

Цитат

Намерена женска доберманка(кафява) в района на ул. Оборище и бул. Мадрид
Изглежда изоставена(дано не е така) Tърсим старите или новите и стопани
Кучето е питомно кротко и послушно въпреки че е малко изплашена
Прегледана е от ветеринар казаха че е на около 4г. здрава
Моля помогнете не може да я върнем на улицата, а нямаме възможност да я гледаме! 0887620761 - Милена

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1086 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 03:13 PM

Женското ще си го оставя за мен,исках и мъжкото но за сега няма да мога да издържа,четери кучета са и трябва доста храна.А искам много мъжкар защото моя е вече на девет и половина и трябва да му търся замесник.Със сигорност при следващото поколение ще трябва да си оставя.Но това за сега е само искане от мен а какво ще има когато му дойде време.

#1087 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 August 2006 - 09:21 PM

ongal, може да си намериш мъжки от друга линия ,който също да е много качествен. Ти не губи координатите на мъжкото като го продадеш . Дано новите собственици да пишат тук и да го виждаме как расте. worthy

#1088 Потребителят е офлайн   v04i Икона

Публикувано: 28 August 2006 - 11:02 PM

ongal ama ti li zvunia dnes .t.e vchera de;]che sum malko bavna ta ne shvanahh';]

#1089 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2006 - 04:06 PM

Да бих се радвал ако хората които го вземат и те да пишат тук.
Но аз ще искам от тях да го изкарват и на изложби защото е много качествен а такова куче досега не се е раждало тук а и като линия няма в България.
А за себе си ще мисля,но със сигорност ще се изненадат много хора,само черна котка да не ми мине път(да съм жив и здрав).
Искам да има тук хубави и качествени животни а не да се предлагат от други държави болни и да дават некачествени кучета и ние да се хвалим,че сме го взели от еди каде си.

#1090 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2006 - 05:04 PM

Ех... ;) Скоро ще има още един голям красавец в България. Въпрос на няколко дни. Когато го взема ще информирам всички ви как се развива и ще кача негови снимки. До сега не съм имал Доберман, но съм напълно образован относно породата и очаквам от малкия добчо да излезе един истински джентълмен и голям спортист! Решен съм да се занимавам усилено с обучението му. drink d) wink

#1091 Потребителят е офлайн   sheltie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2006 - 05:11 PM

Хайде tok4ev,чакаме да видим кученцето!Кога ще ходиш до там,защото тия дни и ние отиваме до Сърбия?
User's Signature

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ  BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!

#1092 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2006 - 06:18 PM

Ще ходя през уикенда 9-10 Септември. Забавих се малко с вземането, защото след копирането на ушите и реваксинацията малкия имаше малко трудни времена, а трябва да е в стабилно здраве за пътуването. Оптимисти сме за него и определено в момента се чувства много по-добре и е подобрил храненето си значително. Кученцето има перфектни киноложки данни, но определено в момента това не е най-важното. Ако всичко върви добре и следващите няколко дни, на 9 Септември ще пътувам за Сърбия.
Sheltie, поздравих Раде от твое име и той много се зарадва! cheers Вика ми - "...как да не си спомням моя приятел и колега Росен.... Поздрави го и него, и неговата съпруга...!" 1super
Това е за сега. Ще видим какво ще покаже времето.
До скоро!

#1093 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 08:50 AM

Радвам се,че популацията от хубави Добермани ще се увеличи в България с още един приятел.Нека да расте в отлично здрве а пък за изложбите да не мислим от сега то времето ще покаже.Надявам се,че ще е достоен за призови места не само в България.
Ако ти трябва съвети на твое разположение съм по всяко време.

#1094 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 01:18 PM

Ongal - благодаря ти! Знам че ти си човек, към който мога да се обръщам за съвети относно тази порода и се надявам за напред да се запознаем лично и да почерпя от твоите знания, все пак сме близо един до друг (аз съм от Велико Търново). Доберманите наистина са една от най-красивите и умни породи и определено заслужават сериозно отношение.
П.С. Когато имам новини ще пиша какво става.

#1095 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2006 - 10:31 AM

Защо така спряхте да пишете?Питаите интересуваите се от нещо,кажете за какво искате да си поговорим. a)

#1096 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 01 September 2006 - 10:49 AM

Имали танцуващи добермани в Бг? небо по скоро защо добермани в БГ не танцуват?
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#1097 Потребителят е офлайн   NCN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2006 - 11:34 AM

Цитат

Имали танцуващи добермани в Бг? небо по скоро защо добермани в БГ не танцуват?

Ми незнам.....! Идеята ми се струва диста странна bl) Нещо не си виждам кучето танцуващо(освен с котки l) ). Сигурно е доста интересно, но невиждам някакъв смисъл в това.

#1098 Потребителят е офлайн   NCN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2006 - 11:40 AM

Цитат

Защо така спряхте да пишете?Питаите интересуваите се от нещо,кажете за какво искате да си поговорим. a)

Имам един малък проблем: Кучето ми се "самоизяжда" a) , разранява си перманентно едно место на предната лява лапа. Всичко е повърхностно но не ми се нрави особенно, да не казвам че се дразня. Значи предполагам, че е от скука, но мисля че си получава нужното внимание:разходки(всеки ден), игри ....... ??? bl)

#1099 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 01 September 2006 - 12:20 PM

NCN
мисля че трябва да потанцуваш со своето куче d)
танц помага да пребори стресса,
позволява на куче да развива мозъг, така да има занимание и винаги има какво ново да научи!
Фристайл това и расходка, и обучение и един род игра.
Само пробвай... а след седмица кажи резултати на состояние на твоето куче
Най хубово във фристайла че това е забавление! + обучение
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#1100 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2006 - 12:52 PM

За раната не се претеснявай,това е наистина от скука и той тогава се лиже.Обарни внимание,че когато повече му обръщаш внимание тя тогава ще започне да зараства.но не болка за умиране но наистина дразнещо.И аз го имам този проблем с мойто куче от две год.насами когато започне много да се разранявам веднага го командировам на село той там е на свобода влизаи излиза от къщи когато си поиска и раната заздравява тогава.
А що се отнася дали има в българия танцуващи добермани аз нямам информация,но на IDC (световно за Добермани) през 2003 гледах беше демонстрация само един танцува в продължение на около 30-40 мин беше наистина хубаво.

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни