Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#2001 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 May 2007 - 04:03 AM

Това е от един мой много добър приятел и смятам че всеки който иска куче е длъжен да го прочете.
За теб vilibashov е важно да гопрочетеш няколко пъти

МОЛБАТА НА ЕДНО КУЧЕ

1. Моят живот трае десет до петнадесет години. Всяка твоя година за мен означава поне пет. Замисли се за това преди да ме вземеш.
2. Обичай ме такъв, какъвто съм; нали сам си ме избирал.
3. Дай ми време да схвана това, което искаш от мен.
4. Имай ми доверие, аз живея от това.
5. Никога не ми се ядосвай и не ме затваряй за наказание. Ти имаш своите приятели и развлечения, аз имам само тебе.
6. Говори ми понякога. И дори да не познавам думите, аз познавам гласа ти и разбирам, че говориш на мен.
7. Знай, че никога не забравям как са се отнасяли с мен.
8. Преди да ме биеш помисли за това, че моите челюсти с лекота биха смачкали ръката ти, но аз никога няма да го направя.
9. Не ме вземай като играчка, за да се забавляваш докато съм малък и после да ме изоставиш; моята любов към тебе е вечна.
10. Преди да ме наречеш твърдоглав или мързелив запитай се да ли например не ме мъчи неподходяща храна, дали не съм стоял дълго време на слънце или пък съм уморен. Помисли си, може и ти да грешиш и аз да не разбирам какво искаш от мен.
11. Грижи се за мен когато остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея и не мога да се движа добре. И за теб ще се грижи някой, защото старостта е една за всички!
12. Бъди с мен в последния ми час. Никога не казвай Такива неща не мога да гледам. Когато съм с теб, всичко е лесно. Това е твоя дълг за моята вярност, за нашата хубава младост!
User's Signature

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.

#2002 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 04:22 AM

Помисли добре да ли си готов да заслужиш безграичната любов и СЪЦЕТО на едно куче ДОБЕРМАН .............Ако успееш ( да ти даде ГОСПОД ) тогава ще разбереш какво означава преданност и безгранична вярност......пожелавам го на всички rungrey
Но повярвай vilibashov ако си тиквеник , всички тези красиви слова които погоре ти наредих ще ти изгеждат като химера и ще се роди поредния мит ( тъпанарщина за ДОБЕРМАН )

Помисли много , много добре и се съветвай с родителите си
User's Signature

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.

#2003 Потребителят е офлайн   vilibashov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 09:56 AM

прав си Akela за това което го написа за кучето 1super .Ас вече съм решил че искам точно тази порода и със сигурност ще се грижа добре за моито куче и никога няма да го изоставя

#2004 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 27 May 2007 - 11:51 AM

Дано да успееш да си вземеш куче от тази страхотна порода...Мй имаше малко колебание между породите(дого,стаф,пит...но нали ваще са се навили на доберман)дано ВеЧЕ си си избрал Последната порода и да си щастлив с нея!Но всеки човек трябва да знае какво иска!Аз си чакам за родословен стаф от много отдавна...Сега по средата на лятото може би ще се сдобия с хубаво куче,за което толкова дълго съм чакал...От това по-хубаво няма...Да получиш това,за което си чакал,мечтал толкова много време...!
УСПЕХ! cheers 1super
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#2005 Потребителят е офлайн   Tyson Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 06:00 PM

http://www.allevamen...ampovalano.com/
Развъдника е регистриран официално за две породи ( може би не всички го знаят).
Специално за Jordan staffffff:
http://www.allevamen...o/american.html

#2006 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 06:53 PM

Цитат

Специално за Jordan staffffff:
http://www.allevamen...o/american.html

Ей тва е жеста!!! worthy Много благодаря! victoryVVV 1super А случайно да знаете,някои Бг р-к за добермани,които има сайт?Днес си писах с момчето и той каза,че иска да види някои интернет сайт на Бъ р-к...Случайно да знаете?
Благодаря още веднъж! bravoS
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#2007 Потребителят е офлайн   ongal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 08:41 PM

Здавей Jordan saffffff сайта които го даде Tyson съм сигорен,че в България не се знае и ако си решил да си вземеш от там няма да сгрешиш кучетата са много хубави ние ги видяхме с него,но цената е много ама много висока над 3000лв така,че си помисли.
А ти vilibashov незнам до колко си решен и ще имаш възможност да гледаш Доберман.Не случайно Akela ти е дал да прочетеш Молбата на едно куче защото ти трябва да се свържеш с мен.А аз преди да му дам на него куче и на останалите които взеха от мен разговарях доста за да преценя дали ще се грижат и възпитават кучето.Неискам да ме разбираш погрешно но ако има живот и здраве да се родят кученцата до тогава ние с теб трябва доста да си поговорим за да преценя дали ще можеш да се грижеш за него.Но трябва да имаш впредвид,че грижата към него не е само да го разхождаш но и възпитание и обучение.Очаквам вкючване.

#2008 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 09:13 PM

Здравей и на теб!Ориятно ми е да се запознаем! 1super До колкото разбрах от поста ти Вие имате р-к за добермани...Поздравления-все пак повечето хора в форума са с ваши кучета! victoryVVV И на мен ми се иска кучето ми да е от р-к в чужбина,Но...Едно голямо,Но...за съжаление аз вече си харесах български такъв!(съжалявам,но не казвам името,за да не стават интриги r) )Та набелязох си р-к,говорих със собственика,разбрахме се и може би след около 1,5 месеца,ако раждането е наред и т.н ще си Взема родословно куче АСТ...и така...
Но аз си мисля,че човек трябва да знае какво иска и найстина да го желае! wink Кучето не е прищявка,не е вещ---а един живот!!!То не иска да бъде захвърлено в някаква стая или на терасата и сутрин или вечер разходка!!!То иска внимание,грижи и т.н...Това е вече коментирано във всички теми-ЗА всички кучета в форума b)
П.с:Аз много харесвам доберманите!Като бях малък мечтата ми беше да си имам един,но нашите не искаха,защото им растяла кост!!! a) И между другото да спомена---едно момче(лятото работеше на морето)познат на баща ми,веднъж в 2 часа на обед го извика...И бащата пристига и вика ела до ВЕселата уличка да видиш едно нещо!И един младеж(30 годишен b) )вика:Я виж тва кученце-каракачанка dribble
И аз отговарям-много е хубаво!Той вика давам го за 100 лева!Бащата е страхотен-майката също-и ми извади някаква статия от преди години от вестник със снимки от изложба на Българско овчарско куче...Аз отговарям-Еми аз харесвам повече добермани-той отговаря-доберманите са най-гадните кучета!!!На 5,6 годишна възраст им израства кост и им притиска мозъка и полудява...Може да те изяде!!!И аз викам не е верно и си тръгнахме!!! a) a) Ето от такива хора,които гледат как да си продадът стоката,са способни да те излъжат какво ли не!!!Никъде,ама никъде не е казано,че доберманът ПОЛУДЯВА.... fow Градски митове и легенди... bash Жалко само,че повечето хора са отрицателно настроени към породата,заради хора като този-КОЙТО СЕ МИСЛЕШЕ ЗА ХЕНДЛЕР И БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ!!! bash ouu
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#2009 Потребителят е офлайн   vilibashov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 10:07 PM

да прав си за това че кучето иска много грижи и аз съм готов да дам всичко от себе си за да може то да живее един щаслив и изпълнен с радост живот.а щом трябва с теб ще си говорим много за да се увериш че съм готов да гледам доберман

#2010 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 01:18 PM

Здравейте отново...!
Не бях влизал скоро и виждам, че всички са все още тук.
Поздравявам vilibashov за решението да вземе Доберман!
Сайта на Campovalano не е толкова неизвестен ;) Мисля, че доста хора го знаят... 1super Там могат да се намерят отлични Добермани и АСТ. Отдавна съм хвърлил око на черните стафове... Много са добри!

Ето няколко снимики и от нас. Вече на 11,5 месеца. Скоро ще имаме рожденик. BEER

Прикачени файлове

#2011 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 01:20 PM

nok

Прикачени файлове

#2012 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 01:21 PM

nok

Прикачени файлове

#2013 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 01:22 PM

nok

Прикачени файлове

#2014 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 01:26 PM

nok

Прикачени файлове

#2015 Потребителят е офлайн   vilibashov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 04:54 PM

олее прекрасен доберман имаш dribble много ми харесва искам и аз такъв доберман b)

#2016 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:07 PM

Браво tok4ev super best super best super best . Мagic е станал прекрасно куче bravoS bravoS . Надявам се скоро да ви видя и двамата. cheers
User's Signature

#2017 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:42 PM

Ето и няколко наши снимки ....

Прикачени файлове

User's Signature

#2018 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:43 PM

още nok

Прикачени файлове

User's Signature

#2019 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:44 PM

rungrey

Прикачени файлове

User's Signature

#2020 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2007 - 09:45 PM

и още

Прикачени файлове

User's Signature

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни