Доберман
Публикувано: 27 May 2007 - 04:03 AM
За теб vilibashov е важно да гопрочетеш няколко пъти
МОЛБАТА НА ЕДНО КУЧЕ
1. Моят живот трае десет до петнадесет години. Всяка твоя година за мен означава поне пет. Замисли се за това преди да ме вземеш.
2. Обичай ме такъв, какъвто съм; нали сам си ме избирал.
3. Дай ми време да схвана това, което искаш от мен.
4. Имай ми доверие, аз живея от това.
5. Никога не ми се ядосвай и не ме затваряй за наказание. Ти имаш своите приятели и развлечения, аз имам само тебе.
6. Говори ми понякога. И дори да не познавам думите, аз познавам гласа ти и разбирам, че говориш на мен.
7. Знай, че никога не забравям как са се отнасяли с мен.
8. Преди да ме биеш помисли за това, че моите челюсти с лекота биха смачкали ръката ти, но аз никога няма да го направя.
9. Не ме вземай като играчка, за да се забавляваш докато съм малък и после да ме изоставиш; моята любов към тебе е вечна.
10. Преди да ме наречеш твърдоглав или мързелив запитай се да ли например не ме мъчи неподходяща храна, дали не съм стоял дълго време на слънце или пък съм уморен. Помисли си, може и ти да грешиш и аз да не разбирам какво искаш от мен.
11. Грижи се за мен когато остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея и не мога да се движа добре. И за теб ще се грижи някой, защото старостта е една за всички!
12. Бъди с мен в последния ми час. Никога не казвай Такива неща не мога да гледам. Когато съм с теб, всичко е лесно. Това е твоя дълг за моята вярност, за нашата хубава младост!

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 27 May 2007 - 04:22 AM
Но повярвай vilibashov ако си тиквеник , всички тези красиви слова които погоре ти наредих ще ти изгеждат като химера и ще се роди поредния мит ( тъпанарщина за ДОБЕРМАН )
Помисли много , много добре и се съветвай с родителите си

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 27 May 2007 - 11:51 AM
УСПЕХ! cheers 1super

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 27 May 2007 - 06:00 PM
Развъдника е регистриран официално за две породи ( може би не всички го знаят).
Специално за Jordan staffffff:
http://www.allevamen...o/american.html
Публикувано: 27 May 2007 - 06:53 PM
Цитат
http://www.allevamen...o/american.html
Ей тва е жеста!!! worthy Много благодаря! victoryVVV 1super А случайно да знаете,някои Бг р-к за добермани,които има сайт?Днес си писах с момчето и той каза,че иска да види някои интернет сайт на Бъ р-к...Случайно да знаете?
Благодаря още веднъж! bravoS

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 27 May 2007 - 08:41 PM
А ти vilibashov незнам до колко си решен и ще имаш възможност да гледаш Доберман.Не случайно Akela ти е дал да прочетеш Молбата на едно куче защото ти трябва да се свържеш с мен.А аз преди да му дам на него куче и на останалите които взеха от мен разговарях доста за да преценя дали ще се грижат и възпитават кучето.Неискам да ме разбираш погрешно но ако има живот и здраве да се родят кученцата до тогава ние с теб трябва доста да си поговорим за да преценя дали ще можеш да се грижеш за него.Но трябва да имаш впредвид,че грижата към него не е само да го разхождаш но и възпитание и обучение.Очаквам вкючване.
Публикувано: 27 May 2007 - 09:13 PM
Но аз си мисля,че човек трябва да знае какво иска и найстина да го желае! wink Кучето не е прищявка,не е вещ---а един живот!!!То не иска да бъде захвърлено в някаква стая или на терасата и сутрин или вечер разходка!!!То иска внимание,грижи и т.н...Това е вече коментирано във всички теми-ЗА всички кучета в форума b)
П.с:Аз много харесвам доберманите!Като бях малък мечтата ми беше да си имам един,но нашите не искаха,защото им растяла кост!!! a) И между другото да спомена---едно момче(лятото работеше на морето)познат на баща ми,веднъж в 2 часа на обед го извика...И бащата пристига и вика ела до ВЕселата уличка да видиш едно нещо!И един младеж(30 годишен b) )вика:Я виж тва кученце-каракачанка dribble
И аз отговарям-много е хубаво!Той вика давам го за 100 лева!Бащата е страхотен-майката също-и ми извади някаква статия от преди години от вестник със снимки от изложба на Българско овчарско куче...Аз отговарям-Еми аз харесвам повече добермани-той отговаря-доберманите са най-гадните кучета!!!На 5,6 годишна възраст им израства кост и им притиска мозъка и полудява...Може да те изяде!!!И аз викам не е верно и си тръгнахме!!! a) a) Ето от такива хора,които гледат как да си продадът стоката,са способни да те излъжат какво ли не!!!Никъде,ама никъде не е казано,че доберманът ПОЛУДЯВА.... fow Градски митове и легенди... bash Жалко само,че повечето хора са отрицателно настроени към породата,заради хора като този-КОЙТО СЕ МИСЛЕШЕ ЗА ХЕНДЛЕР И БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ!!! bash ouu

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 28 May 2007 - 01:18 PM
Не бях влизал скоро и виждам, че всички са все още тук.
Поздравявам vilibashov за решението да вземе Доберман!
Сайта на Campovalano не е толкова неизвестен ;) Мисля, че доста хора го знаят... 1super Там могат да се намерят отлични Добермани и АСТ. Отдавна съм хвърлил око на черните стафове... Много са добри!
Ето няколко снимики и от нас. Вече на 11,5 месеца. Скоро ще имаме рожденик. BEER
Прикачени файлове
-
magic_4.JPG (60.92K)
Брой сваляния: 76
Публикувано: 28 May 2007 - 01:20 PM
Прикачени файлове
-
magic_1.JPG (63.71K)
Публикувано: 28 May 2007 - 01:21 PM
Прикачени файлове
-
magic_2.JPG (63.37K)
Публикувано: 28 May 2007 - 01:22 PM
Прикачени файлове
-
magic_3.JPG (40.4K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 28 May 2007 - 01:26 PM
Прикачени файлове
-
magic_5.JPG (64.49K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 28 May 2007 - 09:42 PM
Прикачени файлове
-
PICT0475_resize_resize.JPG (101.8K)

Публикувано: 28 May 2007 - 09:43 PM
Прикачени файлове
-
PICT0523_resize_resize.jpg (72.73K)
Брой сваляния: 73

Публикувано: 28 May 2007 - 09:44 PM
Прикачени файлове
-
PICT0525_resize_resize.JPG (105.84K)
Брой сваляния: 69

Публикувано: 28 May 2007 - 09:45 PM
Прикачени файлове
-
PICT0541_resize_resize.JPG (106.64K)
Брой сваляния: 72