Доберман
Публикувано: 28 June 2007 - 11:33 AM
Здравейте, извинявайте че се намесвам, ама имам един въпрос. Надявам се да имате някакви идеи. Значи да приемем следната хипотетична ситуация. Имам два добермана, от които единия хич не е общителен, по скоро доста агресивен към всичко. Живея във 8 етажен блок, където повечето от съседите не одобряват кучетата, а 2-3 направо ги мразят. Какво биха могли тези гадни хорица да направят на кучетата ми? В момента събират подписка срещу тях, щото ги лаели по стълбището. А те са такива душици, какво бих могъл аз да направя в рамките на закона? Благодаря ви :)
Публикувано: 28 June 2007 - 11:37 AM
Въпросът ти е за друго място , защото не е свързан с породата , а с това че са кучета. Питай и в друг раздел .
Публикувано: 28 June 2007 - 12:09 PM
Прочети тази тема тук Докъде могат да стигнат проблемите със съседите. За съжеления явно нявсякъде има такива малоумни съседи
Публикувано: 03 July 2007 - 01:41 AM
може,но вече има добре развита инервация,кръвоснабдяване(затова е и пълната упойка) и зарастването се забавя,кучето страда и ред други проблеми,които не биха възникнали,ако се направи преди 10 дневна възраст(без упойка и дори в домашна обстановка)
но кой както си реши... bash
но кой както си реши... bash

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 07 July 2007 - 11:01 AM
За любителите на Добермана : ВАЖНА информация !!!
В БГ за период от 2 месеца ще пребивава син Световният шампион за 2002 година.
Самото куче до колкото знам има положени изпити и право на разплод,през изминалата година е бил първи в клас Млади незнам дали на Световно или Европейско.
Лично съм го наблюдавала как работи...прекрасно куче е и адски красиво!!!
Кучето може да се ползва за разплод!
За повече информация ми пишете на лични,ще ви дам тел.номер и дано това достойно куче да остави поколение в БГ !!!
В БГ за период от 2 месеца ще пребивава син Световният шампион за 2002 година.
Самото куче до колкото знам има положени изпити и право на разплод,през изминалата година е бил първи в клас Млади незнам дали на Световно или Европейско.
Лично съм го наблюдавала как работи...прекрасно куче е и адски красиво!!!
Кучето може да се ползва за разплод!
За повече информация ми пишете на лични,ще ви дам тел.номер и дано това достойно куче да остави поколение в БГ !!!
Публикувано: 09 July 2007 - 03:25 PM
Здравейте всички b)
Тук голямо мъртвило станало бе b) Как сте бе хора ? Кажете по някоя новина за всеки ?
За tok4ev и tonyg58&REX&Dark пък имам подозрения , че вече само кости се белеят оглозгани някъде от подопечните b) b) b) .
При мен слава Бого всичко е наред и всяка свобона минута ходим да беснеем по морета и баири ( когато не се разтапяме от жега ) b)
Тук голямо мъртвило станало бе b) Как сте бе хора ? Кажете по някоя новина за всеки ?
За tok4ev и tonyg58&REX&Dark пък имам подозрения , че вече само кости се белеят оглозгани някъде от подопечните b) b) b) .
При мен слава Бого всичко е наред и всяка свобона минута ходим да беснеем по морета и баири ( когато не се разтапяме от жега ) b)

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.
Публикувано: 09 July 2007 - 05:00 PM
Цитат
mik може ли да побликуваш името на кучето и на неговите родители ?
Предварително ти благодаря
Предварително ти благодаря
Не,неможе!
Публично няма да публикувам никакви имена(просто смятам,че не е коректно) на хора и кучета,за това си има лични!
На когото е потрябвало вече се е свързал с мен,а надявам се и със собственика на кучето да са се свързали!
Успех на всички останали cheers
Публикувано: 10 July 2007 - 07:33 PM
Здравейте!
Хей Akela bravoS - абе още съм цял, но малко ми остава. big_duel Тези двамата у дома са големи фурии и страшни гладници. Едно чудо... че второ! l)
Днес направих няколко снимки на малката, но няма кой да ми помага да я снимам на стойка. Скоро ще кача и в такъв план, а сега една колкото за изплакване на окото w)
Утре ще се опитам да я сложа и снимам в стойка и ще намеря начин да я публикувам, защото на вилата от скоро нямам нет и направо незнам.... wink
Поздрави на всички и доскоро... надявам се! rungrey
Хей Akela bravoS - абе още съм цял, но малко ми остава. big_duel Тези двамата у дома са големи фурии и страшни гладници. Едно чудо... че второ! l)
Днес направих няколко снимки на малката, но няма кой да ми помага да я снимам на стойка. Скоро ще кача и в такъв план, а сега една колкото за изплакване на окото w)
Утре ще се опитам да я сложа и снимам в стойка и ще намеря начин да я публикувам, защото на вилата от скоро нямам нет и направо незнам.... wink
Поздрави на всички и доскоро... надявам се! rungrey
Прикачени файлове
-
1.JPG (93.94K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 11 July 2007 - 08:30 PM
Има и по-зле от нас с tok4ev... l) l) l)
tok4ev БРАВО! bravoS bravoS bravoS
tok4ev БРАВО! bravoS bravoS bravoS
Прикачени файлове
-
vicovete_np.JPG (24.87K)
Брой сваляния: 95