Доберман
Публикувано: 06 June 2008 - 04:47 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 06 June 2008 - 06:00 PM
Цитат
Благодаря на Вельо и gabipap за линковете.Аз съм гледал този и още много други подобни в нето просто не знаех само това ли се иска от кучето и водача за това исках някой които е наясно по въпроса с ZTP-то да даде линкче,за да ме светне по въпроса това ли е нещото :sedni!:
Публикувано: 06 June 2008 - 09:22 PM
Цитат
Пламен Чубуров е с ник Ongal във форума, потърси го няма да съжаляваш :))

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 07 June 2008 - 04:42 PM
Цитат
Цитат
Пламен Чубуров е с ник Ongal във форума, потърси го няма да съжаляваш :))
Благодаря
Публикувано: 11 June 2008 - 02:01 PM
alexy, много обичам някой да се изхвърля като теб :P
Моля те, като си толкова наясно
Цитат
да ни понаучиш нас, нищо незнаещите дървени философи, барабар с ongal.
Защото явно затова си във форума - да раздаваш акъл и квалификации. :Абе, ти чуваш ли ме?!:

Публикувано: 16 June 2008 - 03:33 PM
Цитат
Не, не ми харесват снимките от GSM и едва ли ще пускам още. Ако скоро си купя фотоапарат, ще има снимки!
п.п. Откога харесвате Доберманн, останал съм с впечатление, че вашата страст е към Пит, Булл и Стафф??????

Публикувано: 16 June 2008 - 03:51 PM
Цитат
Цитат
Не, не ми харесват снимките от GSM и едва ли ще пускам още. Ако скоро си купя фотоапарат, ще има снимки!
п.п. Откога харесвате Доберманн, останал съм с впечатление, че вашата страст е към Пит, Булл и Стафф??????
Харесвам много и различни породи, въпреки, че пиша предимно в няколко.
Извинете, щом съм Ви обезпокоила!
Няма да пиша повече тук!
Бих искала само да добавя, че би било интересно да се публикуват снимки и от останалите кутрета от кучилото, за да се видят и те как се развиват и растат! :blink:
Публикувано: 16 June 2008 - 04:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Харесвам много и различни породи, въпреки, че пиша предимно в няколко.
Извинете, щом съм Ви обезпокоила!
Няма да пиша повече тук!
Бих искала само да добавя, че би било интересно да се публикуват снимки и от останалите кутрета от кучилото, за да се видят и те как се развиват и растат! :blink:
Извинете ме, не съм искал да ви обидя!

Публикувано: 16 June 2008 - 05:19 PM
Не бях права да прехвърлям емоции породени в днешния ден от съвсем друго върху репликата на StormBringer. Убедена съм, че не е имал задни мисли, но днес ми беше изнервен ден! Съжалявам, че се забавих с поста си, не съм искала да се правя на убидена, просто пътувах до сега.
Не виждам защо се учудвате, че "любители на бул породите" като на мен харесват добермана, да не говорим, че по мойте скромни преценки имаме страхотни преставители на породата у нас! Един ваш фен успя да ми покаже адски много представители на породата :blink: и малко по малко превръща и мен във фенка :blink:
Адски много харесвам и родителите и Фабия! Снимките които съм виждала на нея самата ми говорят за едно първокласно кучило за което поздравявам Ongal, както и StormBringer за страхотните грижи които полага за малката!
Самия той знае, че не те не са малко, но така и трябва да бъде при истинските ценители и любители!
С радост ще очакваме снимките, които обеща Ongal :blink: