Доберман
Публикувано: 22 September 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 23 September 2008 - 06:51 AM
Цитат
хайде с теб @пипо да направим следното: давам ти имена на произволни три немски развъдника за ротвайлери, плащам ти разходите от 100 евро, а ти ми носиш ОРГИНАЛНИ документи от същите тези развъдници. ако успееш получаваш за награда 1000 евро, ако ли пък не - ТИ ми даваш на мен 500 евро задето съм се хабил да пиша тук тези глупости.
Публикувано: 23 September 2008 - 08:26 AM
Цитат
Би ли пояснил, какво значи "изгаврил с моята дама" нищо не разбирам? :rolleyes:

Публикувано: 23 September 2008 - 08:30 AM
Публикувано: 23 September 2008 - 11:41 AM
Цитат
Цитат
хайде с теб @пипо да направим следното: давам ти имена на произволни три немски развъдника за ротвайлери, плащам ти разходите от 100 евро, а ти ми носиш ОРГИНАЛНИ документи от същите тези развъдници. ако успееш получаваш за награда 1000 евро, ако ли пък не - ТИ ми даваш на мен 500 евро задето съм се хабил да пиша тук тези глупости.
KOKO_ko, ако пожелаеш давам ти сайта и сам си го направи. Защо трябва да се занимавам с глупости. Благодаря, но за момента нямам нужда от 1000 евро.
Публикувано: 23 September 2008 - 12:00 PM
Цитат
27.09.2008 място на провеждане: Хиподрума
начален час: 10.00.ч
http://www.brfk.org/...x.php?novid=187
Публикувано: 23 September 2008 - 12:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
KOKO_ko, ако пожелаеш давам ти сайта и сам си го направи. Защо трябва да се занимавам с глупости. Благодаря, но за момента нямам нужда от 1000 евро.
Тва прилича, като да ти дам телефона на едни автокрадци от Албания да ти намерят един Кайен от Варна и да ти го регистрират на твое име... хахахаха... извинете супер смешно е, .....ти десети клас имаш ли?
Ако незнаете в Албания във всяка авто къща до преди година можеше да видиш кола от България (луксозна) и самия портиер изпълняваше длъжността напълно законен нотариус и ти пише каквито документи искаш! Това не означава обаче, че колата ще е твоя след като преминеш границата!

Публикувано: 23 September 2008 - 12:08 PM
Цитат
не казвай ХОП ако още не си скочил казват германците ... тези сайтове са за хора като теб. истината е че НЕ МОЖЕШ да си набавиш ОРГИНАЛНИ ДОКУМЕНТИ ОТ ПРОИЗВОЛЕН РАЗВЪДНЪК а оттук и да изкараш 1000 евро от мен...@пипо
както вече споменах: подобни сайтове са за непросветени хора или просто за такива като теб на които им е нужна тема за чесане на езиците.
с най-добри чувства
Публикувано: 23 September 2008 - 02:57 PM
Цитат
някакви хлапета от махалата най вероятно тези които си играят с нея всеки ден са решили да се пробват дали могат да и направят някакъв грууминг и по точно са и клъцнали козината тук там където са оспели и направо съм болен но все пак мисля да доида на 28 но незнам дали ще очаствам в изложбата
Публикувано: 23 September 2008 - 03:35 PM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 23 September 2008 - 10:32 PM
Цитат
И ти май не ръзбра как е станало има едни мили дечица които я галят всеки ден но има и едни които играят цял ден пред нас на тревата и се чудят къква беля да измислят и аз се съмнявам че те са го направили това,не съм очаквал някой да бръкне през вратата и да направи нещо на кучето
Публикувано: 24 September 2008 - 08:42 AM
Преди като имах коте, понеже живея на първия етаж, често я замеряха с камъни и пиратки, хвърляли са и месо в терасата ( добре че беше капризна и не пипаше)
Фабела вече не закача деца, не ги поглежда даже. само не давам да я пипат щото знам че не и е приятно. Ама се научи да гони котки тия дни, което пък е гадно. Поръчала съм и гащеризон-дъждобран, че като вали и е студено не ще да излиза, по нататъка ше кача снимки кат го взема. а ваще добермани как са, разкажете

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 24 September 2008 - 09:55 AM
Цитат
Сигурен ли си, че е стригано? Дали не е опадала козина от нещо кожно...?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 September 2008 - 03:26 PM
Цитат
Цитат

Публикувано: 24 September 2008 - 06:35 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Абе сигорен съм,клъцнати са само връхчетата но си лечи и направо съм :angry: