Dog.bg Форуми : Доберман

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (208 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Доберман

#3881 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 January 2011 - 08:21 AM

Много ви благодаря на всички. Представи се като специалист по зоопсихология и специалист по обучение на кучета. Тъй като твърде много акцентираше и върху доберманите си останах с впечатление, че може би и развъжда. Също така акцентираше и върху породата "Чихуахуа".
Още веднъж много благодаря. Ще предупредя родителите, които присъстваха и явно се вързаха, да не сглупят да си дават излишно парите.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3882 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 09:04 AM

В какъв смисъл "акцентираше" върху доберманите? Представяше ги като особено агресивни или даваше някакви примери с тях?
User's Signature

Качена снимка

#3883 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 06:18 PM

Показване на мнениетоironic_, в 13 January 2011 - 06:09 AM, написа:

В какъв смисъл "акцентираше" върху доберманите? Представяше ги като особено агресивни или даваше някакви примери с тях?

Не. Като много добра порода за защита на семейството и за пазачи на дома и имуществото.
Това което много ме издразни, беше, че не прекъснато повтаряше "агресивни кучета, агресивни кучета".
Казах му, че кучетата не се раждат агресивни, а хората ги правят такива.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3884 Потребителят е офлайн   nor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 09:00 AM

Дайте и да яде нешо на тази мома! Ребрата и са по големи от тези на радиатора!!!
Или Вие с родословията нямате пара за храна ,защото сте ги дали за някаква си хартийка на която пише че кучето ви е мерцедес или ауди или....... там кво било!!!!!!!! :db_046:
СМЯХ ГОЛЯМ СТЕ
User's Signature

Добермана не е куче, а човек, поне той така си мисли !!!

#3885 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 09:18 AM

Показване на мнениетоnor4e, в 08 February 2011 - 06:05 AM, написа:

Дайте и да яде нешо на тази мома! Ребрата и са по големи от тези на радиатора!!!
Или Вие с родословията нямате пара за храна ,защото сте ги дали за някаква си хартийка на която пише че кучето ви е мерцедес или ауди или....... там кво било!!!!!!!! :db_046:
СМЯХ ГОЛЯМ СТЕ

Смях голям сме ние с родословията.За тези като тебе с малкото акъл сме смях, да.Ама влезе да разглеждаш родословните песове а?Смешни сме,като гроздето което е кисело щото е много на високо. :re_037: Ето ти едно дето не му се четат ребрата ,много е смешно и то с това родословие.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#3886 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 10:19 AM

Показване на мнениетоnor4e, в 08 February 2011 - 06:05 AM, написа:

СМЯХ ГОЛЯМ СТЕ

Да, Норче, такива сме ние, на гол тумбак чифте пищови, взимаме си родословни кучета и нямаме с какво да ги храним. :rc_036:

Инди расте и наглее, сигурно е двойна на размер вече. Още е слабичка, но има време да се налее. Тия дни в топличкото се разхождахме в парка. Малкото се забавлява, гони гаргите, но веднага идва като я повикам, много съм доволна.

Снимки ще се опитам да направя скоро, но фотоапарата е голям, нося го трудно, пък като съм с нея гледам да не се разсейвам с нищо.
User's Signature

Качена снимка

#3887 Потребителят е офлайн   Ivo Skoklev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 12:09 PM

Ей...мнооого боли тая тема с родословията........ребрата се получават от това къде живее кучето,и все пак какъв му е метаболизма.Мойте и двете като са родословни та какво,на големия му се броят ребрата,малкия е загладен като рот.Просто ако се гледат навън в студа си горят от масата.....
User's Signature

Качена снимка

#3888 Потребителят е офлайн   nor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 12:11 PM

EEEEE !!! Много се засегнахте де.
На колко е Инди сега???Качете някоя снимка..... ако може та и ние от простолюдието да облажим поглед!
Това го казах защото се издразних на някой от "синята кръв"(не помня кой ) беше се изказал като че ли е собственик на стара планина а ние другите да мрем като не сме с родословие.
Като говорим за родословие ,на моето куче родителите са с такова и съм виждал докоментите но не виждам смисъл от тази бумащина(нито мисля да продавам ку4енца нито да ходя на състезания нито да си кръщавам ку4ката фон-мон говненщаин или нещо подобно,
Та дайте малко въздух и на нас де. да кажем 4е и ние куче гледаме а не крава.Верно има добермани които не прили4ат на такива но тези дето не се различават от вашите а нямат докомент кво да правят????не приличат на пудели та да им кажем пудел,нали!!!
Има много болни хора на тема родословие и наистина ме хваща смях като чета някои писания !!!
малко на расизъм удря :flagbg: :flagbg: :flagbg:
а снимката мъжкара е хубава и той е хубав !!!!
User's Signature

#3889 Потребителят е офлайн   nor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 12:16 PM

Здравей Иво !!! писах малко за синята кръв и вси4ко живо скочи !!! ние растем и днес бяхме на разходка за първи път след ваксините!!!ГОЛЯМ КЕФ!!
аз съм който ти изкаше съвет как да избера ку4енцето. и като се пооправи времето о6те ще ти се обадя да я види6 !!! :ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

#3890 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 12:36 PM

"акъл - море, патки пасе..." :ab_041:

#3891 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 02:23 PM

Показване на мнениетоnor4e, в 08 February 2011 - 09:16 AM, написа:

EEEEE !!! Много се засегнахте де.
На колко е Инди сега???Качете някоя снимка..... ако може та и ние от простолюдието да облажим поглед!
Това го казах защото се издразних на някой от "синята кръв"(не помня кой ) беше се изказал като че ли е собственик на стара планина а ние другите да мрем като не сме с родословие.
Като говорим за родословие ,на моето куче родителите са с такова и съм виждал докоментите но не виждам смисъл от тази бумащина(нито мисля да продавам ку4енца нито да ходя на състезания нито да си кръщавам ку4ката фон-мон говненщаин или нещо подобно,
Та дайте малко въздух и на нас де. да кажем 4е и ние куче гледаме а не крава.Верно има добермани които не прили4ат на такива но тези дето не се различават от вашите а нямат докомент кво да правят????не приличат на пудели та да им кажем пудел,нали!!!
Има много болни хора на тема родословие и наистина ме хваща смях като чета някои писания !!!
малко на расизъм удря :flagbg: :flagbg: :flagbg:
а снимката мъжкара е хубава и той е хубав !!!!

Ти нямаш моралното право въобще да говориш за породата след като изказваш такова жалко становище.Тази порода я има заради хората които се интересуват от "тая бумащина" а не заради такива като тебе.Сигурно едно име на значимо за породата куче не знаеш,ама имаш доберман,а.Такива като тебе са като паразити за породите въобще.Искат плода ,ама произхода не ги интересува и ако може евтинко да минат,щото бумащинна не им трябвала.Писнало ми е да обеснявам на пошли малоумници,че ако я е нямало бумащината и породата нямаше да я има.АНАДЪНМО?Ай сиктир!

п.п.Нищо лично,това ми е мнението за провокатори като теб,дето демонстративно плюят на родословията ,ама си мерят кучетата по родословните.Хм! Да си събираш акъла........
User's Signature

#3892 Потребителят е офлайн   nor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 02:42 PM

Каквото кажеш ,всесъм съгласен с теб !!!
Но аз не съм те нарекъл с никоя подобна обида .но жив и здрав ти няма да оправиш света... :db_046: :db_046: :db_046:
User's Signature

#3893 Потребителят е офлайн   nor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 02:52 PM

Предполагам и ти незнаеш кой е създателят на Ламборджини но ти харесва и го искаш .Нали !!!(може и случайно да знаеш). Та който харесва нещо трябва ли да знае всичко и не може ли да си го харесва ей така... простичко,без подробности и задълбавания.Още един път -каквото и да кажеш все си прав !!!
User's Signature

#3894 Потребителят е офлайн   Ivo Skoklev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 03:07 PM

Обърнахте форума на детска градина......възрасни хора сме.Спрете щото и кучетата се присмиват вмомента....има достатъчно неангажиращи и глупави форуми,не превръщайте и този в такъв!!!!!!!Мисля че постването на мнения е за да се обогатяваме за породата,а не да си мерите мъжките полови органи!!!!! :ba_025:
PS:И ако има модератор нека позачисти малко(вкл. и това дето аз пиша),щото ако някой външен почне да чете....гарантирам ви ДОБЕРМАН няма да си купи!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#3895 Потребителят е офлайн   nor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2011 - 03:23 PM

някой да ми каже как се истрива профил в форума??/ моя ще истрия
User's Signature

#3896 Потребителят е офлайн   Akela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 09:35 AM

@nor4e добре е да видиш ето този сайт - http://dobermann-bg.com/
Мисля , че е много разбираемо написан и интересен.
Успех !!!
User's Signature

На света има едно нещо, което не може да се купи с пари... и това е размахването на една кучешка опашка.

#3897 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 10:46 AM

Показване на мнениетоnor4e, в 08 February 2011 - 11:47 AM, написа:

Каквото кажеш ,всесъм съгласен с теб !!!
Но аз не съм те нарекъл с никоя подобна обида .но жив и здрав ти няма да оправиш света... :db_046: :db_046: :db_046:

С лекота се измъкваш от спора,признавам ти го.Само че помисли върху това което ти казах ,без обиди и сръдни,по философски и ще разбереш за какво иде реч,може би.Ако започнеш да се интересуваш повече от породата не само като куче с с определен силует а да се поинтересуваш от Добермана като порода и култура,ще попаднеш в един почти необятен" свят" който съвсем не се определя от приставките фон,мон и т.н.(както ти се изрази).Добермана е култ и страст,характер и екстериор сведени до особенностите на генетиката и правилното отглеждане и възпитание.А неглижирането на тези неща само показва несериозното и посредствено отношение на изказващия го.

п.п.Сравнението с автомобили е абсолютно неуместно.
User's Signature

#3898 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 10:54 AM

Показване на мнениетоIvo Skoklev, в 08 February 2011 - 12:12 PM, написа:

щото ако някой външен почне да чете....гарантирам ви ДОБЕРМАН няма да си купи!!!!!

Иво ако всеки външен който чете се откаже да си купи куче без родословие,значи съм допренесъл с нещо за тая порода.Ако е така съм готов само в този тон да пиша само и само хората с посредствени цели и идеи да стоят далеч от тия прекрасни животни.На породата Доберман са и нужни хора с идеалистични възгледи,хора които уважават породата и цялата култура създадена около нея .
User's Signature

#3899 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2011 - 11:16 AM

Да, а не търговци, които само за пари говорят, а се крият зад други аргументи...... :ba_025:

#3900 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 09 February 2011 - 11:30 AM

Показване на мнениетоIvo Skoklev, в 08 February 2011 - 11:14 AM, написа:

Ей...мнооого боли тая тема с родословията........ребрата се получават от това къде живее кучето,и все пак какъв му е метаболизма.Мойте и двете като са родословни та какво,на големия му се броят ребрата,малкия е загладен като рот.Просто ако се гледат навън в студа си горят от масата.....

има го този момент дори и с най силната храна :md_064:
User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

• (208 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197