Доберман
Публикувано: 29 June 2006 - 12:43 PM
Мойто куче не е доберман, късокосместо е но напоследък падат много косми, много пвече от преди, аз се консултирах с вет.
Даде ми едни таблетки, някаква добавка, но трябва да видя вкъщи какво е, дава се веднъж дневно по три за десет дена, посе се прави почивка от 20 дни!
NCN, косултирайте се с доктора Ви, засега ош не мога да кажа дали има ефект ,тъй като съм на петия ден!
Даде ми едни таблетки, някаква добавка, но трябва да видя вкъщи какво е, дава се веднъж дневно по три за десет дена, посе се прави почивка от 20 дни!
NCN, косултирайте се с доктора Ви, засега ош не мога да кажа дали има ефект ,тъй като съм на петия ден!
Публикувано: 29 June 2006 - 03:36 PM
Максуньо Бубуньо ли се скубе.И у нас късокосместото добиче е направило мен- слуга по космобърсане...Аз давам биотин и витамини .И къпя здраво през ден - два даже само с вода- така сваляме излишния космарлък.Ае гуш Жълтия b)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 July 2006 - 04:20 PM
леле тук май отдавна никой не е писал !!!! що така?? я да се пробвам да кача някоя стара снимчица!
Прикачени файлове
-
DSCI0003.JPG (194.05K)
Брой сваляния: 201
Публикувано: 11 July 2006 - 04:22 PM
Ето още една . Тези снимки са старички на Балтазар беше на 1 година и два три месеца сега вече е на 2 години
Прикачени файлове
-
DSCI0013.JPG (246.27K)
Брой сваляния: 207
Публикувано: 11 July 2006 - 04:24 PM
И още една . Тук сме двамата с него :)
Прикачени файлове
-
post_29_1152627858.jpg (27.52K)
Брой сваляния: 220
Публикувано: 13 July 2006 - 11:31 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2006 - 08:51 AM
Черен доберман на 5 години, много дружелюбен и контактен, не е агресивен към хора.
Моля, помогнете ми да намеря нов дом за моя доберман. cпешно заминаваме за Англия и не можем да го вземем с нас. Хората, които го искаха, се отказаха в последния момент и сега не знаем какво да правим с него... Животното е много красиво и чаровно. Обича всички, които му обръщат внимание и постоянно го търси. Игрив и много забавен. Израстна заедно с нашето дете и е гледан като член на семейството. Моля, помогнете ни, защото много го обичаме и не искаме да свърши в кучкарника. Благодарим Ви предварително. За контакт: toni_730103@abv.bg
Моля, помогнете ми да намеря нов дом за моя доберман. cпешно заминаваме за Англия и не можем да го вземем с нас. Хората, които го искаха, се отказаха в последния момент и сега не знаем какво да правим с него... Животното е много красиво и чаровно. Обича всички, които му обръщат внимание и постоянно го търси. Игрив и много забавен. Израстна заедно с нашето дете и е гледан като член на семейството. Моля, помогнете ни, защото много го обичаме и не искаме да свърши в кучкарника. Благодарим Ви предварително. За контакт: toni_730103@abv.bg
Прикачени файлове
-
P0521_130302.jpg (68.46K)
Брой сваляния: 216
Публикувано: 14 July 2006 - 12:06 PM
Алекс наистина е невероятно красив! В кой квартал живее (за улеснение на потенциалните осиновители)?
Публикувано: 14 July 2006 - 12:06 PM
здравей тони1в кой град се намира алекс и колко време имаме да му намерим стопани-кога заминавате?имам един приятел,с къща на село,който си търсеше куче-пазач за двора-има добри условия за гледане не кучето,но ще мога да говоря с него,едва утре.така че евентуално,тогава ще имам някяква по-точна информация...........за сега чао 1super

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи