Помогнете! Зарязано кученце!
Публикувано: 27 January 2012 - 05:31 PM
На спирка в гр. Елин Пелин е зарязано кученце. В посока от София към центъра на гр. Елин Пелин на спирка до пешеходната зона в самия град е зарязано дребно кафяво кученце, което умира от студ. Моля ако някой има възможност да помогне! Видях го от автобуса днес 27.01.2012 в 17.00h.
Публикувано: 27 January 2012 - 06:37 PM
Като се влиза от София, през Нови хан в Елин Пелин и се кара само по главния път, пътят прави завой , от дясно е пешеходна зона, а от ляво има спирка. Не съм виждала нещо по-лошо. Много съм разстроена, само му дадох котешка храна, пътувам с автобус и нямаше как да го взема. Тел ми е 0898602700-Гергна.
Публикувано: 27 January 2012 - 06:57 PM
Не е агресивно. Според мен някой го е изхвърлил, изключително слабо е, всъщност не съм виждала по-слабо куче.Не мърда от там и цялото трепери. В Елин Пелин редовно се увеличава броя на бездомните кученца. Изхвърлят цели кучила бебета, всеки ден почти виждам някое, което не съм до тогава.Но хората не се впечатляват особено.
Публикувано: 27 January 2012 - 07:04 PM
Лошото е, че не съм сигурна, че ще искат да го приберат. За тази вечер евентуално може и да се навият, но после не знам какво да правим. Аз съм вече с твърде много кученца на главата си...А ще става все по-студено и по-студено...

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 27 January 2012 - 07:37 PM
И аз се чудя какво става. Отдавна трябваше да са там. Не ми се обаждат, а с телефона няма връзка...То пък все така ще стане, когато най-имаш нужда...
Лошото е, че аз трябва да изляза и наистина не знам какво се случва.
Ако може и някой друг да погледне все пак. Ако го няма или се е скрило или са го взели.
Ако може и някой друг да погледне все пак. Ако го няма или се е скрило или са го взели.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 28 January 2012 - 12:36 AM
Да, на правилното място са били и са обиколили по двата възможни маршрута до пешеходната зона. Не са от организация, живеят в района. Явно се е скрило някъде по на топло. Да се надяваме, че е добре. Сигурна съм, че пак ще се появи утре.

Публикувано: 30 January 2012 - 11:01 AM
Идвайки на работа днес се оглеждах пак около спирката, но го нямаше. Аз смятам, че само не може да е отишло далеч. Надявам се някой да го е взел. По-късно ще пообиколя наоколо. Благодаря все пак за съдействието. Много се надявам да не е страдало милото.
Публикувано: 30 January 2012 - 12:35 PM
Разпечатайте и залепете обява на спирката. Върши работа, убедих се от собствен опит напоследък.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +