Вече е ясно, че за двамата ще са нужни 9 ампули имитицид. Направих запитване в Гърция, дано имат достатъчно наличност.
Хиляди благодарности на Sarah Marina, която проучи възможностите и ме свърза с аптека! Задължена съм и на Мърфи и butci, които провериха в Германия и Холандия (където или няма, или е прекалено скъпо) и на MechoPuh, която също се допитва до близки в Гърция. Много хора откликнаха и ни помогнаха с информация, съвет и подкрепа. Благодаря ви!
Благодаря на д-р Вълчева от Добро Хрумване, че ни придружи и изкара свободната си вечер с нас. Задължена съм и на petic, приятелка, която за пореден път ни вози. И има да си чисти повръщано

Стискайте палци на момчето. И да го похваля: лигльото не каза и гък, изтърпя всичко безропотно. Много се радва на човешко внимание, за моя изненада въпреки етикета от хотела, че не се разбира с кучета, беше напълно безпроблемен в оживената клиника и на улицата. И много обича да го глезондрят непознати деца :) Дано си намери семейство с детенце... Ех, мечтиии. Има време до тогава...