Такам ... здравейте и от нас ... да се представим ... и да ставаме редовни тук.
Родени на 19-ти Май 2012. Караме втори живот: Родени без ципата и съответно нагълтани в устата и носа с течността от корема на мамата Френч. Спасена едвам-едвам.
За съжаление с една ваксина и едно обезпаризетяване.
И от тук почвам: взех я от една жена, която гледа френчовци от Варна преди 5 дни.
Взехме Royal Canin Starter, играчки, легло, купи, преносими съдове за вода и т.н. Минахме през два ветеринарни лекаря да чуем мнения. Здрави, корави, и всичко най- ... да не чува Дявола. Намерихме си ветеринар вече.
Обезапаризитихме се отново. Чипирани сме. Утре сме на втора ваксина. Вчера ни взимаха кръв за пълна кръвна картина, ако има някакви проблеми да си я лекувам - всичко слава Богу е в норма и "мамето" е в отлично състояние, за което ще давам мило и драго да бъде такова. Надявам се и щастливо. Направихме ренгенова снимка вчера, че от лудории (които вече направо ме побъркват и на моменти ме изкарват от състояние) нещо се бяхме навехнали ама всичко е на 6 вече ... няма да се учудя ако се и преструваше и само си просише внимание де ... но айде ...
Много разлигавени, съответно и досадни, на моменти агресивни. 4 дни подред бяхме 24 часа нон-стоп. Спахме заедно на леглото, излизахме заедно (в чанта, тъй като още не са минали ваксините), тъй като оставя ли я почва да лае (и то ЯКАТА!!!!!! да скимти и като го чуя тва и се върна да я видя спира и почва да скимти и с този поглед ... и айдеее в чантата и сме доволни по цял ден разходки). Акаме, пикаме навсякъде естствено, естествено и правим всико на инат. Хапем и драскаме здравото, за коеот скоро почваме и шамарите. Лаем и дерем вратата, като влезна да се къпя, та се налаа и в банята с мен да я взимам ... Вечер точно като заспя и се почва по ВСЕМЪЗМОЖНИ начини да се създаде шум - тази вечер беше бутане на телефона ми от стола (вече се и качваме по легла и навсякъде, трудно,но успешно) и после - изсипа купата с водата, захапа я и почна да я бълска по стената.
Качих я налеглото ... мирясахме, докато не слезнахме след половин час да пикаме и като ни омръзна да се опитваме да правим опити да се качим на лелгото сами - почва се наново с този
ТЕРОР!!!!! Та днеска съм с адското главоболие от сутринта, но както казах, вече ще играят шамарите, макар че се бях зарекъл, че ще я науча да разбира от НЕ, без шамари, но тоя кучешки инат ... бие и моя водолейски
Тааа ... стига съм приказвал ...
Eva French Black

или просто EVA на 3 месеца. Сега сме във Варна, септември си се връщаме към София.
Снимките с аот първия ден, в който я взех, сега има разлика, не голяма, но не и малка ... но просто не мирясваме, че да се снимаме, тези дни силно се надявам да успеем да се наснимаме поне един път ...