Dog.bg Форуми : Майка с бебета на студа

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Майка с бебета на студа

#1 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 February 2012 - 10:17 PM

Майка с три бебета живеят на студа. Това е куче, което живееше в района на ЛИДЛ в Надежда ч. Уж ушите и са купирани, пък родила..

След това за най-голямо притеснение на всички доведе 3 бебета пред централните врати на магазина. Търпимостта към малките продължи точно 3 дни. На 4-тия ден прибираики се късно вечерта намерих бележка на вратата, че на следващата сутрин щели да ги "махат" бебетата,защото идвали от чужбина на проверка. Така - мама с бебета беш натоварена на личното ми МПС и преместена в една къща до моя блок.

За пояснение само ще уточня, че там живеят около 8-9 други кучета. Мамата, обаче е доста напориста и обикаля всичките къщи, спи с бебетата навсякъде, където и харесва и другите кучета стоят на студа и под снега. Това предизвиква гнева на местната леля, която обгрижва кучетата

и сега аз съм в супер затруднено положение - нито мога да я върна пред ЛИДЛ - там дори кашон постлан нямаше за тях, нито да прибера бебетата

при мен в апартамента, защото на терасата вече имам друга мама с 3 бебета, нито знам къде бих могла да я приютя така че да е в безопастност.

Вече съм в преговори за заминаването на бебетата към Швейцария - дано да им се усмихне късмета. Купени са им ваксини, храня ги с специална бебешка храна.

Май имам нужда от всякаква помощ - от стари шкафове в района за още къщи, от постелки и от храна за мамата и бебетата. Преди малки дори

имах скандал с местната леля, която ми каза, че се разболяла от притеснение за другите кучета.

Ако някой с нещо може да помогне, да пише или направо на тел 0889 309123

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни