С огромно облекчение най-сетне мога да кажа - местете темата! Сузан трябваше да замине в четвъртък. Всичко беше уговорено, планирано, организирано. От Бг Еър обаче имаха изненадка за нас ... час след като бяхме оставили котките на летището и бяхме платили и вече си бяхме обратно по работните места, от карго фирмата ми се обадиха да кажат, че Бг Еър отказват да качат животните, защото клетките им се стрували неподходящи и трябвало да занесем по-големи. Това, разбира се, нямаше как да се случи - ние не разполагаме със склад клетки, нито с парите, които трябваха за закупуването веднага на нови клетки и доплащането на сумата необходима за увеличения обем на пратката

. Наложи се по спешност да си вземем котките обратно. Изпаднах в истински ужас, защото бях излизала по обед от офиса, за да изпратя животните и нямаше никакъв начин пак да изляза, а карго фирмата работи само до 17 часа. Тук е мястото да благодаря на deni_avr и на Elizd, които се отзоваха на молбата ми за помощ веднага и прибраха котките от летището. Наистина думите са слаби, за да ви благодаря, момичета! Не знам какво щях да правя без вашата помощ

. Слава Богу, че и хората в Германия, които трябваше да посрещнат котките проявиха разбиране и не се разсърдиха, че тотално им объркваме плановете и програмата за деня с напразно разкарване насам-натам. Няма да описвам всички негативни емоции и проблеми повече обаче! Ще каза само, че котките в крайна сметка успешно заминаха и пристигнаха в събота и сега ми пишат колко са красиви и колко са добри

! Всичко е добре, когато свършва добре! Надявам се скоро да има още по-хубави новини за нашите гаврошчета.
Искам да благодаря и на ДХ, които дариха 90 лева за пътуването на Сиси и Сузан

. Обичам ви!
Сузан погостува на Elizd 2 дена покрай неуредиците и Ели е влюбена в него

. Надявам се скоро и постоянните му стопани да ни пишат с новини и снимки и отзивите за него да са все така ласкави!