Моля, Мод да оправи заглавието в бързината съм допуснала грешка в изписването
Призоваване за изтребване на улични кучета от фейсбук във Варна
Публикувано: 08 February 2012 - 11:29 PM
Публикувано: 09 February 2012 - 12:20 AM
Публикувано: 09 February 2012 - 08:47 AM
Шибуми, мога ли да използвам темата ти, за да поместя на един хубостник от ФБ подобна проява, но вече и факт?!Въпросът ми е риторичен-ето и гордия убиец на бездомни кучета:
http://www.facebook....&type=1&theater
под снимката има мейл за сигнали до прокуратурата,а вдясно на снимката успях да прочета, че "имало още много като тези кучета"- демек, още работа го чака момчето и това е само началото.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 09 February 2012 - 08:52 AM
Публикувано: 09 February 2012 - 09:47 AM
Срещу Нурай Назим вече са подавани жалби, но колкото повече толкова по-добре.
Нека варненци пуснат жалби на място в районната им прокуратура (предвид, че мъжът е варненец), а ние можем да пратим такива на имейл.
Публикувано: 09 February 2012 - 10:52 AM
Аз ще напиша една жалба ( чл. 7 (1), (2), т. 22 от ЗЗЖ) и засега ще я пусна по имейл. Линк има по-горе.
А и би било хубаво да се вдигне малко шум и покрай това, че замесва Атака, така няма да има начин да потулят случая...
Публикувано: 09 February 2012 - 01:04 PM

Публикувано: 09 February 2012 - 05:27 PM
Май е от с. Ясеново.
Публикувано: 09 February 2012 - 06:10 PM
Публикувано: 09 February 2012 - 07:07 PM
въпроса е, защо се стигна до тук, кое, извади лошотията, как , изведнъж една държава с история, култура е отгледала такива прости,
елементарни хора, аз още разсъждавам.............
и знаете ли, моите и вашите данъци , отглеждат такива долни елементи, лошооооо, много лошо
Публикувано: 09 February 2012 - 07:27 PM
тия същите, които си сменят кръвта - щото било полезно, бдят над здравето си, като орли,
изведнъж в затвора стават болниии, ама с толкова болести, че чак едвам вървят и какво?????
срам ме е , дами и господа, тъжно ми е дами и господа......
дали ние не сме си виновни, А???????
Публикувано: 09 February 2012 - 07:34 PM

#20 Guest_gorbyron_*
Публикувано: 09 February 2012 - 07:50 PM
dessymar, в 09 February 2012 - 07:07 PM, написа:
въпроса е, защо се стигна до тук, кое, извади лошотията, как , изведнъж една държава с история, култура е отгледала такива прости,
елементарни хора, аз още разсъждавам.............
и знаете ли, моите и вашите данъци , отглеждат такива долни елементи, лошооооо, много лошо
Че какво се чудите и "пените"...след като насилието е издигнато на пиедестал - та по телевизиите ли, из компютърните игри ли, из филмите на ужасите ли, къде ли не ни "облъчват" с всякакъв вид насилие... та дори и чипирането, и ваксинирането на кучетата е също някакъв вид насилие над природната им същност...Та нека да не бъдем чак такива "коне с капаци"...

Вход

Горе
Цитиране +