Dog.bg Форуми : Чихуахуа ли е?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Чихуахуа ли е?

#41 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 April 2012 - 10:21 AM

Показване на мнениетоФейт, в 20 April 2012 - 06:40 PM, написа:

А относно нашите мелези, да точно така, много хора са ревали по форума, други се радваха ... едни реваха, но други си правиха реклама с продадени от нас кучета и техните бебета! :tb_195: Общо взето шарена работа! :ab_041:

Опааа, тук май ме намесвате мен и моето куче! Голяма работа, че Джеймс е продаден от вас! Да не сте го произвели или отгледали вие? Луд късмет имам че жив и здрав, защото другите от неговата "партида" загинаха геройски! Така и не стана ясно от къде е, в бг ли е роден, внос ли е, продадохте ми го с фалшив паспорт - с лепенка от ваксина която не се внася в Бг, но с български печат :ab_041: И то с половин ваксина, защото лепенките трябва да са две: Biocan Puppy - part D и Biocan Puppy - part P , но в нашия паспорт я има само първата! Да не говорим за твърденията ви в обявите за него, че е "Супер мини 400гр! Гарантиран МИНИ размер във възрастен вариант! " Е, в момента тежи 2.750, представям си ако това е супер мини, какви са стандартните чихуахуа при вас :ab_041:
User's Signature

Мод: Редактиран подпис.

#42 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 10:37 AM

Данина, ходи да си направиш още някой татус и не занимавай хората ОТНОВО с твоето куче! Голяма работа,че сме ти го продали ние и голяма работа като не знаеш от къде е :db_046: няма и да разбереш! Нарочно! А дали сме го произвели ние или друг остава загадка за теб и за много други хора! Кучето ти е продадено БЕЗ родословие и ще си остане такова! Това не пречи, МАСОВО да го рекламираш тук, и не само тук! Приключваме с теб! А относно българският печат, не знам кой нагло крадеше здравни сертификати от Ветеринарната Клиника и ревеше на докторите ВКЛЮЧИТЕЛНО и на мен, че кучетата му умират! Не знам кой идваше по нощите да му спасяваме кучетата ... сигурно за тази "партида" говориш :ab_041: Виж какво плоди си го, няма проблеми! Но мен не ме занимавай и ако слушаш ще ти уредим и на теб едно родословно куче, че виждам си запалила главата на доста хора :rc_036: При Иван става със записване и се чака, щото той ги дава безплатно! :beer:

chihuahuas Ха, аз пак да кажа, Вие открихте топлата вода :ab_041: добре, че отворихте очите на хората!
Благодаря за разяснението, повече няма да се пуска родословното ни куче във форума / а те са няколко объркали сте се/ :ab_041: за да ни посрещат с червен килим и рози следващият път!
Виждам, че сте пряко засегнати. Недейте да влагате толкова емоция не е полезно!
User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 01:37 PM

Виж какво нагло същество такова! Няма как ти да си го произвела, защото тогава имаше само една йоркширка и едно чау-чау, не вярвам някоя от тях да го е родила!
Здравни сертификати не съм крала, ТВОЯТ ветеринарен лекар ми даде един да го разгледам! Никога не съм продавала кучета с измислени здравни сертификати, като теб!
За измиращите кучета, не знам кого лъжеш, но май лъжеш най-вече себе си! Идвах по нощите до вас за да нося серум за ТВОИТЕ умиращи кучета, ти на мен ми ревеше как ти измирали и как вече не знаеш къде да ги разделяш, и че във всяка стая имаш болни кучета! Сама ми каза, че шпица от долната снимка е умрял, а йоркшира го видях да бере душа при ТВОЯ ветеринарен лекар! Както е видно, моето куче е било в контакт и с двете, и това че не се е заразило е невероятен късмет!

И не ставай смешна! Ти си щяла да ми уреждаш родословно куче! Може би развъдниците за чихуахуа по цял свят от теб искат разрешение преди да продадат куче на някого! :ab_041: За твое сведение, гледала съм родословни кучета още преди 17 години, та явно и сама съм се справила да си намеря такива, без твоя помощ :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#44 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 21 April 2012 - 02:06 PM

Ок, казахте каквото имаше да казвате! Не нажежавайте повече скуката тук ,няма смисъл!
Chihuahuas ,имате право,така е! Аз искам обаче да Ви попитам за коя по точно фермерка/ фермер/ говорите в клуба ,че не е една и две!
Което си е истина си е така! Дали такива хора са добре дошли във форума аз не мога да кажа,лично мен не ме дразнят стига да си знаят мястото и не прекаляват,така както се иска и от мен като потребител.За тази цел трябва да има модератор в тази тема.А дали в клуба са добре дошли....без коментар!Това пък съвсем не мога аз да го кажа,защото съм никоя там.Има си човек, който решава и носи тази отговорност за това.Питайте него! Реално форума и клуба нямат връзка. :rc_036:
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#45 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 02:16 PM

Бях решила никога повече да не пиша в този форум ,но това което се случва наистина е доста възмутително и не мога да остана равнодушна.И така госпожице Димитрова не ви ли е малко срам от това , че си позволявате да заблуждавате хората и да ги лъжете.По въпроса кой стои зад аватара на потребителя Фейт ,не само модератора е наясно, но и самата вие и досата други хора .Самата вие я поздравихте във фейсбук за светлия празник Великден.По- големия проблем е че ковек като вас който държеше до преди време за чистопородно развъждане и т.н. изведнъж става защитник на собственик на борса за животни.Нещо не се връзват нещата ,да не са ви наели на работа във въпросната борса.

#46 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 02:40 PM

Оооо голямата ми почитателка :ab_041:
Не можеш без мен,а?! Както винаги старателно ме следиш,както и твоите дружки! Ми като си решила да не пишеш,що се обаждаш?!
А да,толкова те възмущавам,че не можеш да останеш равнодушна...Ама само аз,нали!Абе Аврамова като ме мразиш толкова вземи поне смени обръщението госпожице или само това можеш да измислиш като си мислиш,че така мошеш да ме нараниш?! В този случай ти заблуждаваш хората! Не съм госпожица! Да се върнем на въпроса! Та с какво заблуждавам хората?Мен определено от нищо не ме е срам,няма от какво! Аз съм била и винаги ще си остана защитник на чистопородното развъждане! Това,че се държа културно във фейса с мой приятел не променя възгледите ми!Който е пожел да ми бъде приятел там не съм върнала! За разлика от теб госпожо аз искам добри отношения с всеки,но такива като теб не ми позволят.Това разбира се не означава,че ти ми липсваш.И да те информирам,не въпросната Фейт не ме е наела на работа при нея.Има родословно куче,много ми харесва и няма от какво да се срамувам!Какво прави тя си е нейна работа и мен въобще не ме интересува,ТЯ не ми пречи!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#47 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 02:49 PM

Показване на мнениетоtechichi, в 20 April 2012 - 05:01 PM, написа:

Хубаво е темата да се раздвижва,но явно това може да става само като се създават скандали!
Преди аз ви бях пречка.Е, оставих ви на спокойствие, ама май се оказа,че пак не се получава.
Какъв е точно зора да се заяждате с потребителя Фейт?Определено без повод.Който и да седи зад това име,а това го знае само модератора евентуално,то не виждам той да качва снимки на неродословни кучета с цел продажба!Дори смятам,че показаните тук негови кучета,при това родословни са на достатъчно високо ниво! Ако продава някакви кучета си е негова работа,след като не си ги натрапва тук.Правилата трябва да са за всички!Не може за едни да може,за други не!Дали на мен или някой друг това не харесва не е важно.Това е както всеки нов влезнал тук пространство за всеки ненарушаващ правилата!
И да,много добре е казано от въпросният потребител-що не вземете за посетите всички на които е възможно въпросните изложби, да се погледнете в очите и да си кажете нещата, които искате,не само да говорите за гърбовете на актуалните.Напоследък има доста ,,развален телефон,, в чихуашкия кръг.Някой може сериозно да пострада,например дори и този който започва първи! :ab_041:

Много ти е къса паметта!!
А за добрите ти отношения всички знаем...Качена снимкаhttp://www.facebook.com/eli.spasova

#48 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:03 PM

Ха-ха-ха! Явно не всички /ти като представител на всички/ !
Ели Спасова :beer: !!!
Кратката ми памет ми пречи да съм злопаметна!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#49 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:04 PM

Показване на мнениетоJaymz, в 21 April 2012 - 01:37 PM, написа:

Виж какво нагло същество такова!

И смятам, че с това изречение ясно си пролича кой е настъпен по мазола ..... :ba_025:
Нещата приключват до тук! Не смятам да продължавам да си пиша с едно и също лице от няколко акаунта и неговите приближени направили си регистрация за хиляден път с цел оплюване! Бъди жива и здрава!

Chihita
или Теди! Смешка такава! До преди точно няколко дни ми искахте приятелство във Фейсбук, щото видиш ли сме имали много хубаво куче и ! Искате ли да копирам писмото което Ви изпратих ???? Аз и Вас не Ви познавам лично и го написах много ясно във писмото, но това не попречи да Ви честитя Възкресение Христово, така ли беше??? Как не Ви е срам изобщо да го коментирахте!
Аз бях до тук, занимавайте се с нещо по-креативно!

П.П Явно Вас са ви наели на работа в борсата на Happy Puppy, щото всички знаем,че заплодихте с техният мъжкар / купен от нас/ след което публикувахте кученцата от нерегламентираната връзка в този форум. Пренесете си личните емоции на друго място!

И за да не звуча голосвовно пускам дискусията от Фейсбук ТУК с което приключвам!

Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#50 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:25 PM

Показване на мнениетоФейт, в 21 April 2012 - 03:04 PM, написа:

Показване на мнениетоJaymz, в 21 April 2012 - 01:37 PM, написа:

Виж какво нагло същество такова!

И смятам, че с това изречение ясно си пролича кой е настъпен по мазола ..... :ba_025:

Да, настъпена съм, защото не понасям да се говорят лъжи по мой адрес! Нещта които и аз и ти знаем много добре, че не са такива каквито твърдиш! И коя си ти, че да държиш сметка на хората коя връзка е регламентирана и коя не?!
Да не би всички тези стотици кучета които продаде през последната година и половина да са все от регламентирани връзки?!

http://www.facebook....323782037651240
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:28 PM

Ели,ти си човека който се регистрира като мъж ,а всъщност е жена и се мазни на всички и даваш наставление за това как се гледат кучета.
Да кучето ти е много хубаво и спор няма за това.Проблема е че си собственик на борса и се занимаваш с такава търговия ,но вече имаш и родословно куче и някак не се връзва.Трябва да избереш в коя лента ще играеш.За твое сведение кучетата си ги гледам за удоволствие ,а не да си изкарвам хляба с това( не че има нещо лошо) .И за да ти влезна в тона : Що не вземеш да си направиш някоя и друга снимка по гол задник , а си седнала да се занимаваш със смешки.

#52 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:28 PM

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:30 PM

Съветвам те да изтриеш линка! Счита се за реклама :ba_025:
Аз кучета без родословие не съм пускала в този форум нито техни бебета, така както правиш ти!
Извън този форум публикувай каквото ти харесва!

п.п Аз съм тая дето ти пречи да продаваш приятно ми е :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:37 PM

Показване на мнениетоChihita, в 21 April 2012 - 03:28 PM, написа:

Ели,ти си човека който се регистрира като мъж ,а всъщност е жена и се мазни на всички и даваш наставление за това как се гледат кучета.
Да кучето ти е много хубаво и спор няма за това.Проблема е че си собственик на борса и се занимаваш с такава търговия ,но вече имаш и родословно куче и някак не се връзва.Трябва да избереш в коя лента ще играеш.За твое сведение кучетата си ги гледам за удоволствие ,а не да си изкарвам хляба с това( не че има нещо лошо) .И за да ти влезна в тона : Що не вземеш да си направиш някоя и друга снимка по гол задник , а си седнала да се занимаваш със смешки.

Ох, милата! Вземи първо ти се ориентирай на кой бряг си, щото доколкото знам ти си тази дето притежава родословни кучета и ги плоди на неродословни! Аз неродословни кучила от родословни родители не съм произвела, няма и да произведа! От този акаунт не пиша само аз, ами и ветеринарният лекар който така Ви бърка в здравето и той! Може би си забелязала какъв е тона ми от писмото което ти изпратих съвсем културно, но на теб отговора не ти хареса! Аз може и да се снимам както искам, но теб не ти препоръчвам защото няма да те хване аватара във Фейсбук! Много се радвам, че не си изкарваш хляба с това, а го правиш за да кучката да ти роди един път за здраве, нали така?!? Точно и поради тази причина тръбиш на ляво на дясно как нямало смисъл да се развъждат кучета с родословие, щото видиш ли от неродословните се печелят същите пари! Желая ти лек и приятен ден!
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:42 PM

Показване на мнениетоФейт, в 21 April 2012 - 03:30 PM, написа:

Аз кучета без родословие не съм пускала в този форум нито техни бебета, така както правиш ти!

Ах да, тя йоркширката ти от Нети голямо родословие има, няма що, чаучау-то също! И изобщо няма нито една тяхна снимка във форума, ама хич! А за бебетата дето толкова ги споменаваш, бяха пуснати техни снимки във форума, след като вече бяха продадени, никой не ги е рекламирал тук!

Показване на мнениетоФейт, в 21 April 2012 - 03:37 PM, написа:

Аз неродословни кучила от родословни родители не съм произвела, няма и да произведа!

Ти до момента едно куче не си произвела, ни родословно, ни неродословно. Но пък продаваш неродословни бебета от родословни родители произведени от твоята приятелка, нали? :md_064:
User's Signature

#56 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:51 PM

Показване на мнениетоJaymz, в 21 April 2012 - 03:42 PM, написа:

Показване на мнениетоФейт, в 21 April 2012 - 03:30 PM, написа:

Ах да, тя йоркширката ти от Нети голямо родословие има, няма що, чаучау-то също! И изобщо няма нито една тяхна снимка във форума, ама хич! А за бебетата дето толкова ги споменаваш, бяха пуснати техни снимки във форума, след като вече бяха продадени, никой не ги е рекламирал тук!

Да, но моите кучета НИКОГА не са били заплождани и до днес! Нито чау-то, нито йоркито! Дерзай!
Айде мирясвай,че имам гости, не мога да се разправям с теб!
Аз мога да те поздравя, че имаш най-красивата овчарка ТИНО и винаги съм го твърдяла и още го твърдя, пускала си снимки в този форум и съм му се радвала, но това, че той има дизплазия не ти пречи да го заплождаш и него!
User's Signature

Качена снимка

#57 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:56 PM

Да бе, не си си заплождала кучетата от грижа за породата сигурно, не ставай смешна! И вместо да обсъждаш Тино, свали снимките му от фейсбука си, ако обичаш!
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 03:59 PM

Показване на мнениетоJaymz, в 21 April 2012 - 03:56 PM, написа:

Да бе, не си си заплождала кучетата от грижа за породата сигурно, не ставай смешна! И вместо да обсъждаш Тино, свали снимките му от фейсбука си, ако обичаш!

Не, Данинка! От грижа за самите кучета! Това,че на теб не са ти понятни някои неща е отделен въпрос!
User's Signature

Качена снимка

#59 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 04:08 PM

Показване на мнениетоФейт, в 21 April 2012 - 01:37 PM, написа:

Показване на мнениетоChihita, в 21 April 2012 - 03:28 PM, написа:

Ох, милата! Вземи първо ти се ориентирай на кой бряг си, щото доколкото знам ти си тази дето притежава родословни кучета и ги плоди на неродословни! Аз неродословни кучила от родословни родители не съм произвела, няма и да произведа! От този акаунт не пиша само аз, ами и ветеринарният лекар който така Ви бърка в здравето и той! Може би си забелязала какъв е тона ми от писмото което ти изпратих съвсем културно, но на теб отговора не ти хареса! Аз може и да се снимам както искам, но теб не ти препоръчвам защото няма да те хване аватара във Фейсбук! Много се радвам, че не си изкарваш хляба с това, а го правиш за да кучката да ти роди един път за здраве, нали така?!? Точно и поради тази причина тръбиш на ляво на дясно как нямало смисъл да се развъждат кучета с родословие, щото видиш ли от неродословните се печелят същите пари! Желая ти лек и приятен ден!

Скъпа Ели ,нещо информацията ти куца! Събери малко повече и тогава пиши!За смях винаги можеш да станеш така че продължавай да показваш задника си на всички, това не е забранено.За разлика от тебе съм постигнала нещо повече в този живот!
Като родиш три деца и изглеждаш като мен на тези години, ела ни се обади

#60 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2012 - 04:24 PM

Момичета, от висотата на 45 си години, (жалко :ab_041: ), ви предлагам да спрете, че хич не е интересно вече. Спор не водите за нищо смислено. Качвайте снимки на хубави кученца и толкова. Тук влизаме и неизкушени да развъждаме и продаваме, а само да се радваме и да си помагаме. Проблемът не е между вас, а в мястото, в което живеем. Но това е друга тема и за друг форум. Макар че се предполага, че като не ми харесва, не трябва да чета тук :smile:

Мод: Темата се заключва, тъй като и двете страни в спора нарушиха правилата на форума! Потребителят Фейт е с бан, тъй като това му е втората регистрация! Моля, пишете за кучетата, стига с тези междуличностни дразги.

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни