Десет години , твърде стар за оплождане ?
Публикувано: 10 February 2012 - 05:00 PM
Първо искам да кажа , че пиша тук , тъй като очаквам точно и доверливо мнение по темата.
Бих искал да знам дали 10 годишната ми мъжка немска овчарка може да оплоди 2 годишната ми немска овчарка. Съществува ли някакъв проблем от това , че той вече е устарял и спрематозоидите са му преминали ефективността си ?
Много от вас биха се засмели , четейки тази тема, но това слабо ме интересува.
Направете изследване. Заключвам темата, заради груб тон.
мод
Бих искал да знам дали 10 годишната ми мъжка немска овчарка може да оплоди 2 годишната ми немска овчарка. Съществува ли някакъв проблем от това , че той вече е устарял и спрематозоидите са му преминали ефективността си ?
Много от вас биха се засмели , четейки тази тема, но това слабо ме интересува.
Направете изследване. Заключвам темата, заради груб тон.
мод
Публикувано: 10 February 2012 - 05:52 PM
а мъжката ти немска овчарка има ли документ за произход и направени нужни мед изследвания?логичен въпрос и за женската,защото в противен случай не знаеш какви бебета ще се пръкнат,това би трябвало по силно да те интересува...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 February 2012 - 06:25 PM
Мъжкият скачал на женския , е мерси , нямаше да се сетя за великата логика. Не питам дали може да я оправи , а дали ще роди от него , мисли следващият път , преди да отговаряш.
Относно произхода ... не е като за първи път да си виждам мъжкия през живота. И 2те кучета са идентични,здрави и щастливи.Не се отклонявай от темата. Не очаквах тук да има тролове.
Коя част от 2те простички изречения в по-горният пост не разбрахте ?!
Относно произхода ... не е като за първи път да си виждам мъжкия през живота. И 2те кучета са идентични,здрави и щастливи.Не се отклонявай от темата. Не очаквах тук да има тролове.
Публикувано: 10 February 2012 - 06:40 PM
Ми като толкова те вълнува отговора на въпроса дали "спрематозоидите са му преминали ефективността си" направи му изследване. Как очакваш четящите тук да отговорят на гениалния ти въпрос дали женската щяла да роди от него!
Горното ме оставя без думи, но това най ми хареса:
От 2те простички изречения аз лично разбрах колко интелигентен си ти!
Jermaine1818, в 10 February 2012 - 05:25 PM, написа:
Относно произхода ... не е като за първи път да си виждам мъжкия през живота. И 2те кучета са идентични,здрави и щастливи.
Цитат

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 10 February 2012 - 06:52 PM
butci, в 10 February 2012 - 06:40 PM, написа:
Ми като толкова те вълнува отговора на въпроса дали "спрематозоидите са му преминали ефективността си" направи му изследване. Как очакваш четящите тук да отговорят на гениалния ти въпрос дали женската щяла да роди от него!
Jermaine1818, в 10 February 2012 - 05:25 PM, написа:
Относно произхода ... не е като за първи път да си виждам мъжкия през живота. И 2те кучета са идентични,здрави и щастливи.
Цитат
Е за какво да си говорим просто - от мухата слон , явно човек не може да попита НЕЩО преди да се занимава с лекарски намеси. Хайде играта за интилигентни на други места ,а ?! Вземи си оправи малко смешната злоба. Да ти се смея ли и аз на тебе , или просто да плача , не знам вече.
Публикувано: 10 February 2012 - 07:12 PM
Ще ви докладвам и ще изискам БАН за вас,плюс изтриване на безумната ви тема!От такива като вас улиците и приютите са пълни,щото ей така ви е текнало на акъла да плодите,пък утре като се пръкнат 10 нещастника и ако не можете да ги дадете ще ги метнете я на улицата,я в първата река.Пък после троловете,щото са малоумни ще им търсят дом.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Страница 1 от 1