Фристайл - тренировки
Публикувано: 04 August 2006 - 09:24 AM
Привет ви! Жалко, че вчера не можахме да се видим с всички! До по-късно съм на работа и няма как да идвам в 6 - 6:30 часа. s)
Но и без друго ние идваме, за да потича Шели с вашите диваненца, така че ще е дори по-добре да се появяваме по-късно, след като са свършили вашите тренировки и се започнат игрите!
Така става, нали? Че иначе да не ви пречим, докато тренирате с танците b)
Парка ни хареса и може още днес да дойдем пак. Ще видим как ще се наредят нещата :-)
А това "езеро" имало ли е някога вода??? Защото ще бъде страшно красиво ако го изчистят и го напълнят! Просто няма да има равен тоя парк! r)
Но и без друго ние идваме, за да потича Шели с вашите диваненца, така че ще е дори по-добре да се появяваме по-късно, след като са свършили вашите тренировки и се започнат игрите!
Така става, нали? Че иначе да не ви пречим, докато тренирате с танците b)
Парка ни хареса и може още днес да дойдем пак. Ще видим как ще се наредят нещата :-)
А това "езеро" имало ли е някога вода??? Защото ще бъде страшно красиво ако го изчистят и го напълнят! Просто няма да има равен тоя парк! r)

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 04 August 2006 - 01:31 PM
привет!!! имаше вода охооо.....навремето ходих със сетера там и нали се сещаш какви водни скокове бяха:))
съжалявам за вчера ама след като брат Захари ме контузи щеше да е издевателство да тръгна , а още не съм наблюдавала мазохистични наклонности у себе си b) b)
обаче тези дни ( дано малко се разхлади) сме на лице r)
съжалявам за вчера ама след като брат Захари ме контузи щеше да е издевателство да тръгна , а още не съм наблюдавала мазохистични наклонности у себе си b) b)
обаче тези дни ( дано малко се разхлади) сме на лице r)

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 22 August 2006 - 08:20 PM
за съжеления аз нямам карта s)
Колата най-добре (аз така мисля, но никога не съм паркирала) има место пред парка до 19(+-?) бл на кв Свобода. От там избираш пътека в ляво и така стигаш до "сухо езеро" с трита моста.
Само пиши кога ти със сигурност дойдеш защото ради тези жеги ние имаме почивка BEER
Колата най-добре (аз така мисля, но никога не съм паркирала) има место пред парка до 19(+-?) бл на кв Свобода. От там избираш пътека в ляво и така стигаш до "сухо езеро" с трита моста.
Само пиши кога ти със сигурност дойдеш защото ради тези жеги ние имаме почивка BEER

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 25 September 2006 - 09:11 PM
Разбирасе! victoryVVV
значи във вторник и четвъртък в 18.30 в Северния парк
значи във вторник и четвъртък в 18.30 в Северния парк

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 14 October 2006 - 11:30 PM
Мисля че трябва да сменим время за тренировки. Ден вече е къс s)
А скоро ще има и състезание victoryVVV
Какво мислите? небо чакате аз само да танцувам, а вие сидите и гледате в VIP зала? oo
Няма да стане! cl)
Ако никой не излезе, аз сама също няма да излеза в ринга! Страх вие да покажете какво може вашето куче, на мен също! cl)
А скоро ще има и състезание victoryVVV
Какво мислите? небо чакате аз само да танцувам, а вие сидите и гледате в VIP зала? oo
Няма да стане! cl)
Ако никой не излезе, аз сама също няма да излеза в ринга! Страх вие да покажете какво може вашето куче, на мен също! cl)

училище
Публикувано: 15 October 2006 - 09:46 PM
Цитат
EEEE сега попаднах на темата. Кога ще бъде следващия път и в колко часа?
В северния парк.
кога? не знам, но със сигурность трябва да намерим таково время за да свърши преди 19.00.
Състезание ще проведе по время на изложба "Златна Огърлица" 18.11.06г в София

училище
Публикувано: 17 October 2006 - 10:22 PM
Ако някой иска да тренира фристайл, да пише на ЛС

училище