Dog.bg Форуми : Хъвка и Мъвка търсят дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хъвка и Мъвка търсят дом

#21 Потребителят е офлайн   Buba Jhamalitsa Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2012 - 10:11 AM

Хайде, хораааааа, вижте ги колко са сладки!!!! Няма ли кой да отвори сърцето и домът си за тези красавици!!!

#22 Потребителят е офлайн   Buba Jhamalitsa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2012 - 10:00 PM

ХЪВКА И МЪВКА ВЕЧЕ С ВАКСИНКИ, ГОТОВИ ЗА ИСТИНСКИ СТОПАНИ:)
ХАЙДЕ ХОРААААА!!!
НЕ ОСТАНАХА:)))))))))))

#23 Потребителят е офлайн   Buba Jhamalitsa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 12:21 AM

Хъвките са много сладки и вече с нетърпение очакват да се запознаят с истинските си стопани!!! Все по-социални и по-глезливи!!! Имат нужда от Свои Хора!!!

#24 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 12:34 PM

Дано помогна с наставническите си съвети относно търсенето на осиновители.Липсва инфо за индивидуалаността им.Опишете ги, сякаш да са ваши приятели.Кое във всяко едно го прави уникално, къде му е чара?За мен всички са душички, но ако ще избирам някое, и то за поне 10 години напред....търся характера.Дали ще ми импонира.Те притежават темпераменти, но аз не знам какви са.Разбирате ли ме-ако аз съм човек,който търси животно не по визия, как едно куче по друг начин може да ме грабне и да разбера,че е моят бъдещ приятел и домашен любимец?
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#25 Потребителят е офлайн   Buba Jhamalitsa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2012 - 10:58 PM

Те са малки и сладки дивачета! Много ми е мъчно, че нямам време да им обърна повече внимание от това да им почистя, да ги нахраня, да ги помилвам и да им поговоря малко мили неща... Те много ми се радват, особенно като дойде време за манджата, но вече месец са у дома и все още са много предпазливи в общуването си с нас. Макар да ни търсят постоянно и да скачат по краката ни като излезем на двора, все пак внимават много. Сами на себе си са достатъчни - по цял ден се гонят из двора, бият се, спорят, крадат една от друга каквито там съкровища са изнамерили по двора, вече охраняват заедно с големите кучета - със самочувствие са, така да се каже!!! Мъфка е по-голямото кученце и тя е по-доминантната от двете. В началото биеше Хъфчето за храната. Сега ги храня отделно и тя пак притърча от нейната волиера в тази на Хъфчето - ако може и тези гранулки там да са само нейните и Хъфчето от глад да погине. След хранене се почва гонка из двора и безчинстване по него до безкрай - тогава са приятелки, но и се посбиват дееее!!!
Абе, кво да ви кажа? Ами прекрасни са - просто им трябват Хора!!!
Утре ще ги водя за вторите ваксинки:) Вече сменят зъбки - растат момите;)

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни