Караме си ние по околовръстното. Аз виждам куче, изглеждащо ужасно. Не помислих въобще, може би трябваше, не знам, просто отбих и спрях. Излязохме. Погледахме го, дадохме му консерва, а един клошар дойде и му даде кренвишрка! Това някак ме впечатли. Кучето куца, влачи си единия крак, ужасно слабо, немощно дори бих казала. Вони, омазано с лайна. С видима следа от нашийник /пардон, верига е било най-вероятно/. Ходи бавно, едва пристъпва. От влаченето на крака, няма нокти на двата пръсти, има рани. Има и възпалена пишка. В този момент знам пределно добре, че аз не мога да поемам повече случаи. Но как да го оставиш на околовръстното. Признавам, че не мислехме дълго. Тук е моментът да благодаря на Елизд! Много благодаря!

Сега големият проблем са финансите както винаги. Ако не бях с Ели в този момент, не знам какво бих правила. До момента тя ми даде назаем 90лв, с които е платен престоя на Ринго до утре сутрин. Трябва да й ги върна, защото тя има други случаи на главата си.
Другият голям проблем е къда да остане кучето. Лекарите казаха, че той предимно спи и яде като невидял. Нормално. Радва се на стационара.
Моля ви, дайте мнения, акъл, съвети. Ринго е прекрасен.
За евтаназия не мислим в момента.
ето клипче, снимки Ели ще качи.
Ели, още веднъж - благодаря ти! Радвам се, че бях не сама!
Ринго Стар :))