поводът нарекох Тимур, той явно е от тези, които не се оглеждат като пресичат...или майка му не го е научила.
Приятелка ми се обади че близо до банка под моя блок е блъснато куче. Отидох, въпреки че се зарекох повече да не се занимавам с това. Тимур лежеше буквално до стоянката на такситата, нямаше кръв, но сякаш беше парализиран и не спираше да пищи. Десет от човекоподобните седящи в жълтите си коли, които помолих да ме закарат с кучето до клиниката ми отказаха. Звъних на кого ли не..,накрая до нас се спря жена, която предложи да ни откара.
Тимур вече е на система и не го боли, според лекарите няма счупвания, но се съгласиха да остане една нощ при тях за наблюдение. Това е срока, утре трябва да го вземем, а няма къде да бъде настанен. Моля всички хора от Бургас и околността, ако имат дворче, склад, местенце...а защо не и диванче, нека ни помогнат. Храна и всички други разходи са за моя сметка. Ами това е, остава и да ви го покажа:
Съжалявам за качеството на снимките, с телефон толкова. Обеленият нос подлежи на лечение..

Вход

Горе
Цитиране +