Кучешки училища в София?
Публикувано: 24 February 2015 - 01:36 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 February 2015 - 04:35 PM
Само че на 2 месеца, защото хапе - не бебето е, а стопаните.
Публикувано: 25 February 2015 - 09:18 AM
Публикувано: 25 February 2015 - 01:00 PM

П.П. ira67,Вие май също имате нужда от помощ,но докато лежите на това няма да плащам,ще сложа ръкавици/боже къФ е тоя пекенез бебе дето,за да му покажете какво е редно и какво не,трябва да се опаковате,като за съблезъб тигър

Публикувано: 25 February 2015 - 01:55 PM
aldald много добре се изсказа ,не куче на училище ,а стопанин.
Публикувано: 26 February 2015 - 12:14 PM
ira67, в 25 February 2015 - 01:55 PM, написа:
Много знаеш ти с тези ръкавици :)
Що не му направи и чатал от арматура десетка за по-сигурно. Заклещваш го като една пепелянка и си вършиш работата. Чиста работа.

И като си седнала да даваш акъл по българските форуми земи си махни тоя мяхкия знак и тва руското ЪЙ, че ми се изчекна окото докато ти изчета мъдростите.
Гоуеми дресьори и разбирачи се навъдиха напоследък по нашите ширини. Аферим!

Публикувано: 27 February 2015 - 12:49 PM
Скъпи съфоромци,
аз /стопанката/, когато е трябвало съм ходила на училище. Дали мога да кажа същото и за Вас не знам? Отправих конкретен въпрос и то съвсем добронамерено. Не виждам причина за нападателните Ви коментари. Изумена съм в какво сме се превърнали хората.
Публикувано: 27 February 2015 - 12:57 PM
ira67, в 25 February 2015 - 11:55 AM, написа:
Според теб как се изгражда връзката между куче и стопанин?
Едит: За ръкавиците разбрахме,за ръмженето и оставането,когато му е кеф да спре също.Интересно ми е наистина да обясниш,как става това чудо.

Публикувано: 27 February 2015 - 01:34 PM
Само,че трябва Вие да работите с кучето и с треньора.Защото кучето не е телевизор да го дадете някъде си и да Ви го върнат след месец с дистанционно и книжка с инструкции.
Не забравяйте,че кучето Ви е бебе и сега докато му никнат зъбките ще хапе ръце,крака,ръкави и в това няма нищо странно всеки с бебе куче минава от там.
Ето линк:
https://www.facebook...537769/?fref=ts
Успех

Публикувано: 27 February 2015 - 04:02 PM
tisaja, в 27 February 2015 - 12:49 PM, написа:
Скъпи съфоромци,
аз /стопанката/, когато е трябвало съм ходила на училище. Дали мога да кажа същото и за Вас не знам? Отправих конкретен въпрос и то съвсем добронамерено. Не виждам причина за нападателните Ви коментари. Изумена съм в какво сме се превърнали хората.
Съжалявам, че съм Ви засегнала. Кучето на 2 месеца е много малко да ходи на училище или на треньор. Нормално е да хапе, ще продължи така, докато смени зъбките - това е необходимо и полезно за него. Дали ще хапе вас или ще гризе "неподходящи" неща, зависи от от Вашето поведение. Какво и колко е полезно за всички Ви, може да Ви обясни треньор. Ето защо казвам, че Вие като стопани сте за училище.
Аз лично съм оставяла малките ми кученца да ми гризат ръцете до момента, в който прекалят със стискането. Когато прекалят, охкам от болка и прекратявам играта - не наказвам, просто си прибирам крайниците и се обръщам на другата страна . Дали това е правилно по принцип не знам, но в момента моето 6 месечно куче, вече подменило зъбчетата, не ме гризе, освен в моменти на силна възбуда, но дори и тогава не стиска силно. Има начини да замените с подходящи играчки нещата, които не искате да гризе, но ако не можете да се справите сама с привличането на вниманието на кутрето - някой трябва да Ви го покаже, т.е. да Ви научи как да насочвате нормалното за бебето куче поведение в желаната от Вас посока.
Пожелавам Ви успех и търпение!
Публикувано: 28 February 2015 - 08:21 AM
0898734043 - това е моя тел.д-р Гетова .
началото на април ABC-BG започва нови курсове , а до тогава нея ще я подготвим за бебешката група :)
Публикувано: 28 February 2015 - 10:39 AM
tisaja, в 23 February 2015 - 01:09 PM, написа:
kari__, в 21 February 2012 - 03:51 PM, написа:
Здравейте,
нова съм тук с мойта Зарка /чихуахуа, не от развъдник, но за мен това не е важно/, която е на 2 месеца. Бихте ли ми написали координатите на въпросният човек. Малко сме объркани с възпитанието...
Предварително благодаря!
Не пишете в кой град сте?
Ако сте в София, има много добри инструктори, които ще ви покажат основните неща в отношение куче-човек. Само избирайте внимателно.
За Таня Гетова излязаха доста кирливи ризи. Аз лично не бих дала и една стотинка на човек, който се занимава с кучета единствено от комерсиална цел. За да не съм голословна, ето малко материал:
http://forum.dog.bg/...

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 28 February 2015 - 10:58 AM
dmm, в 28 February 2015 - 10:39 AM, написа:
tisaja, в 23 February 2015 - 01:09 PM, написа:
kari__, в 21 February 2012 - 03:51 PM, написа:
Здравейте,
нова съм тук с мойта Зарка /чихуахуа, не от развъдник, но за мен това не е важно/, която е на 2 месеца. Бихте ли ми написали координатите на въпросният човек. Малко сме объркани с възпитанието...
Предварително благодаря!
За да не съм голословна:
http://forum.dog.bg/...�/page__st__120
И като искате да не сте голословна, мислите ли, че форумните брътвежи са "доказателствата" за интригата, която подклаждате.
Вие познавате ли д-р Гетова, работили ли сте с нея, имате ли представа от компетентностите й, лично "пострадала" ли сте от нейните умения като треньор на кучета или специалист ветеринарен лекар ?!
Публикувано: 28 February 2015 - 11:11 AM
dmm, в 28 February 2015 - 11:05 AM, написа:
Таня Гетова не е единствената или за вас Атанасов е и трябва да й правим евтина рекламка?
Въпросът не опира до реклама или антиреклама.
Въпросът опира до факти по същество.
Публикувано: 28 February 2015 - 11:25 AM
dmm, в 28 February 2015 - 11:14 AM, написа:
Коментарът Ви е пропит със злоба, както по отношение на човек, когото коментирате, така и по отношение на пишещия тези редове.
Темата е за треньори или училища в София.
Изказаха се мнение, в които питащият бе посъветван да се обърне към д-р Гетова.
Вие реагирате елементарно и повърхностно - вместо факти, посочвате разни форумни брътвежи.
Обективността изисква, когато кажеш "НЕ", да има мотивация. Такава от Ваша страна няма.
Аз не мога да коментирам д-р Гетова от първо лице в качеството й на треньор и не съм го направил. Така че, твърдението за правене на реклама от моя страна е меко казано нелепо.
Реакцията ми е по отношение на коментарът Ви, който не е носител на нищо градивно.
Публикувано: 28 February 2015 - 12:47 PM
Участието във форума е лично решение, не ви искам одобрението.
Много интересно, правите се на по-светец и от папата, а размахвате пръст, сочейки другите ... Какъв фарс!!! Каква градивност!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро