Dog.bg Форуми : Кучешки училища в София?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучешки училища в София? Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 24 February 2015 - 01:36 PM

Това,че е малка порода куче,не значи,че не трябва да има правила,ред,дициплина и т.н.както и ,че и трябва само гушкане и бла бла... Не ги давайте тези съвети,някак е нездравословно нито за кучето,нито за стопаните. Всяко куче независимо от породата трябва да бъде обучавано,защото после се наглеждаме на н-на брой мъници по улицата,които лаят непрестанно,хапят и са истерици.Много добре се е ориентирала жената,нека потърси помощ от треньор и да минат заедно един курс по общо послушание.Успех от мен:ae_085:

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#22 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 February 2015 - 04:35 PM

koniarska, напълно подкрепям изказването Ви!
Само че на 2 месеца, защото хапе - не бебето е, а стопаните.

#23 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2015 - 09:18 AM

В момента имам японский хин.Взех го на 80 дена,сега вече на 4 месеца и половина.Хапаше много,за храна беше готов да убие всекиго.Сега му взимам кокал от уста,Да,рымжи,обаче дава ми го,аз пак му го врыщам.Прибирам му чинийка докато яде.Но няма да повярвате че в начяло работих с фыстык 1кило и половина сыс скиорски рыкавици.Дыржах го насила докато галя,докато не разбра че аз не искам да го нараня.Има още много да работя по него,но то че купих топка от злоба не значи че ще се откажа от него,. Просто никои дресиор няма да сиди до вас постоянно А вызпитание и дресиране РАЗЛИЧНИ неща.Просто,как и не приятно,куче трябва да разбере че вие сте му лидер и защита,да изградите врызка между вас е ваша работа а не на дресиора,Ако живееш в София недалеч от красно село,ела след последна вакцина да то го вызпитам без пари,поскоро да дам акыл как да го постигнеш

#24 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2015 - 11:49 AM

Показване на мнениетоaldald, в 24 February 2015 - 04:35 PM, написа:

koniarska, напълно подкрепям изказването Ви!
Само че на 2 месеца, защото хапе - не бебето е, а стопаните.

Само че на 2 месеца, защото хапе - не бебето е за УЧИЛИЩЕ, а стопаните. е искал да каже "поетът" :md_064:

#25 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 25 February 2015 - 01:00 PM

:ba_025: ,Нека tisaja да се обърне към Таня Гетова,на мен ми е ясно,защо бебе на 2м хапе,както и че хората не знаят какво да правят и вместо да объркат и животното и да се чудят какво и що да правят след това по добре,човек,който има опит да им покаже.По добре да заплатят,отколкото да правят експерименти на гъба на кучето.
П.П. ira67,Вие май също имате нужда от помощ,но докато лежите на това няма да плащам,ще сложа ръкавици/боже къФ е тоя пекенез бебе дето,за да му покажете какво е редно и какво не,трябва да се опаковате,като за съблезъб тигър:ud_009:/,само да добавя,че това,че Ви дава кокала,но ръмжи,хич не е ок,демек нищо не сте направили.....

User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2015 - 01:55 PM

Аз сама зная как да процедирам с кучето като мое. Нито го знаете ,ни то ви хапал . И ваша помощ не ми потребвала ,още повече за пари. Тук проблем че малки кучета просто се защитават ,мине време и то спре да хапе,само терпение може да им помогне.Ви просто съвет дайте на хора а не ги пращайте където да седне и да легне учат. Дресьори не ги въспитават а дресират. Вие сега от този фъстък седни и легни ли ще търсите? Проблем е във връзката им,дайте им съвет къде грешат.ПОЗНАВАЧИ
aldald много добре се изсказа ,не куче на училище ,а стопанин.

#27 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2015 - 12:14 PM

Показване на мнениетоira67, в 25 February 2015 - 01:55 PM, написа:

Аз сама зная как да процедирам с кучето като мое. Нито го знаете ,ни то ви хапал . И ваша помощ не ми потребвала ,още повече за пари. Тук проблем че малки кучета просто се защитават ,мине време и то спре да хапе,само терпение може да им помогне.Ви просто съвет дайте на хора а не ги пращайте където да седне и да легне учат. Дресьори не ги въспитават а дресират. Вие сега от този фъстък седни и легни ли ще търсите? Проблем е във връзката им,дайте им съвет къде грешат.ПОЗНАВАЧИ

Много знаеш ти с тези ръкавици :)

Що не му направи и чатал от арматура десетка за по-сигурно. Заклещваш го като една пепелянка и си вършиш работата. Чиста работа.Качена снимка

И като си седнала да даваш акъл по българските форуми земи си махни тоя мяхкия знак и тва руското ЪЙ, че ми се изчекна окото докато ти изчета мъдростите.

Гоуеми дресьори и разбирачи се навъдиха напоследък по нашите ширини. Аферим!Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#28 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2015 - 01:48 PM

:db_046: ыы
Ами , давайте пари за възпитание на собствени кучета ,и наистина ,какво ме бърка Само че после четем във Фейсбук ПОДАРЯВАСЕ!!

#29 Потребителят е офлайн   tisaja Икона

Публикувано: 27 February 2015 - 12:49 PM

Значи...
Скъпи съфоромци,
аз /стопанката/, когато е трябвало съм ходила на училище. Дали мога да кажа същото и за Вас не знам? Отправих конкретен въпрос и то съвсем добронамерено. Не виждам причина за нападателните Ви коментари. Изумена съм в какво сме се превърнали хората.

#30 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 27 February 2015 - 12:57 PM

Показване на мнениетоira67, в 25 February 2015 - 11:55 AM, написа:

Според теб как се изгражда връзката между куче и стопанин?
Едит: За ръкавиците разбрахме,за ръмженето и оставането,когато му е кеф да спре също.Интересно ми е наистина да обясниш,как става това чудо.:tb_195:

User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 February 2015 - 01:34 PM

Здравейте ето тук може да се свържете с едно училище мисля,че за вашия дребус ще могат да Ви помогнат.
Само,че трябва Вие да работите с кучето и с треньора.Защото кучето не е телевизор да го дадете някъде си и да Ви го върнат след месец с дистанционно и книжка с инструкции.
Не забравяйте,че кучето Ви е бебе и сега докато му никнат зъбките ще хапе ръце,крака,ръкави и в това няма нищо странно всеки с бебе куче минава от там.
Ето линк:
https://www.facebook...537769/?fref=ts

Успех :md_064:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2015 - 04:02 PM

Показване на мнениетоtisaja, в 27 February 2015 - 12:49 PM, написа:

Значи...
Скъпи съфоромци,
аз /стопанката/, когато е трябвало съм ходила на училище. Дали мога да кажа същото и за Вас не знам? Отправих конкретен въпрос и то съвсем добронамерено. Не виждам причина за нападателните Ви коментари. Изумена съм в какво сме се превърнали хората.

Съжалявам, че съм Ви засегнала. Кучето на 2 месеца е много малко да ходи на училище или на треньор. Нормално е да хапе, ще продължи така, докато смени зъбките - това е необходимо и полезно за него. Дали ще хапе вас или ще гризе "неподходящи" неща, зависи от от Вашето поведение. Какво и колко е полезно за всички Ви, може да Ви обясни треньор. Ето защо казвам, че Вие като стопани сте за училище.
Аз лично съм оставяла малките ми кученца да ми гризат ръцете до момента, в който прекалят със стискането. Когато прекалят, охкам от болка и прекратявам играта - не наказвам, просто си прибирам крайниците и се обръщам на другата страна . Дали това е правилно по принцип не знам, но в момента моето 6 месечно куче, вече подменило зъбчетата, не ме гризе, освен в моменти на силна възбуда, но дори и тогава не стиска силно. Има начини да замените с подходящи играчки нещата, които не искате да гризе, но ако не можете да се справите сама с привличането на вниманието на кутрето - някой трябва да Ви го покаже, т.е. да Ви научи как да насочвате нормалното за бебето куче поведение в желаната от Вас посока.
Пожелавам Ви успех и търпение!

#33 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 28 February 2015 - 08:21 AM

спокойно , ще стане куче и от нея - ще я оправим ,трябва малко търпение и желание за работа
0898734043 - това е моя тел.д-р Гетова .
началото на април ABC-BG започва нови курсове , а до тогава нея ще я подготвим за бебешката група :)

#34 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 28 February 2015 - 10:39 AM

Показване на мнениетоtisaja, в 23 February 2015 - 01:09 PM, написа:

Показване на мнениетоkari__, в 21 February 2012 - 03:51 PM, написа:

мога да ти препоръчам един човек който обучава кучета и съм възхитена от него,обаче трябва да го оставиш там 1 месец.

Здравейте,
нова съм тук с мойта Зарка /чихуахуа, не от развъдник, но за мен това не е важно/, която е на 2 месеца. Бихте ли ми написали координатите на въпросният човек. Малко сме объркани с възпитанието...
Предварително благодаря!

Не пишете в кой град сте?
Ако сте в София, има много добри инструктори, които ще ви покажат основните неща в отношение куче-човек. Само избирайте внимателно.
За Таня Гетова излязаха доста кирливи ризи. Аз лично не бих дала и една стотинка на човек, който се занимава с кучета единствено от комерсиална цел. За да не съм голословна, ето малко материал:
http://forum.dog.bg/...
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#35 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2015 - 10:58 AM

Показване на мнениетоdmm, в 28 February 2015 - 10:39 AM, написа:

Показване на мнениетоtisaja, в 23 February 2015 - 01:09 PM, написа:

Показване на мнениетоkari__, в 21 February 2012 - 03:51 PM, написа:

мога да ти препоръчам един човек който обучава кучета и съм възхитена от него,обаче трябва да го оставиш там 1 месец.

Здравейте,
нова съм тук с мойта Зарка /чихуахуа, не от развъдник, но за мен това не е важно/, която е на 2 месеца. Бихте ли ми написали координатите на въпросният човек. Малко сме объркани с възпитанието...
Предварително благодаря!

За да не съм голословна:
http://forum.dog.bg/...�/page__st__120

И като искате да не сте голословна, мислите ли, че форумните брътвежи са "доказателствата" за интригата, която подклаждате.

Вие познавате ли д-р Гетова, работили ли сте с нея, имате ли представа от компетентностите й, лично "пострадала" ли сте от нейните умения като треньор на кучета или специалист ветеринарен лекар ?!
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 28 February 2015 - 11:05 AM

И това го казва кой? Аутсайдера в този сайт ...
Таня Гетова не е единствената или за вас Атанасов е и трябва да й правим евтина рекламка?
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2015 - 11:11 AM

Показване на мнениетоdmm, в 28 February 2015 - 11:05 AM, написа:

И това го казва кой? Аутсайдера в този сайт ...
Таня Гетова не е единствената или за вас Атанасов е и трябва да й правим евтина рекламка?

Въпросът не опира до реклама или антиреклама.

Въпросът опира до факти по същество.
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 28 February 2015 - 11:14 AM

По същество - да, срещали сме се. И това ми дава право според вас, нали така?!
User's Signature

#39 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2015 - 11:25 AM

Показване на мнениетоdmm, в 28 February 2015 - 11:14 AM, написа:

По същество - да, срещали сме се. И това ми дава право според вас, нали така?!

Коментарът Ви е пропит със злоба, както по отношение на човек, когото коментирате, така и по отношение на пишещия тези редове.

Темата е за треньори или училища в София.

Изказаха се мнение, в които питащият бе посъветван да се обърне към д-р Гетова.

Вие реагирате елементарно и повърхностно - вместо факти, посочвате разни форумни брътвежи.

Обективността изисква, когато кажеш "НЕ", да има мотивация. Такава от Ваша страна няма.

Аз не мога да коментирам д-р Гетова от първо лице в качеството й на треньор и не съм го направил. Така че, твърдението за правене на реклама от моя страна е меко казано нелепо.

Реакцията ми е по отношение на коментарът Ви, който не е носител на нищо градивно.

User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 28 February 2015 - 12:47 PM

Имено защото темата е за треньори, си позволих да дам и аз своето мнение. Ако темата беше Таня Гетова нямаше да се включа, а дори и внимание нямаше да й обърна.
Участието във форума е лично решение, не ви искам одобрението.
Много интересно, правите се на по-светец и от папата, а размахвате пръст, сочейки другите ... Какъв фарс!!! Каква градивност!!!
User's Signature

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни