Dog.bg Форуми : Изгубен английски кокер шпаньол, София

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубен английски кокер шпаньол, София

#1 Guest_silvana_*

• Група: Гости

Публикувано: 23 February 2012 - 06:24 PM

Моля за вашето съдействие. Ако случайно видите куче на име рекс английски кокер шпаньол да звъннете на номер 0884570927 или пишете на емел. Последно е видян на Павлово той е с опашка. Добро възнаграждение предварително благодаря.Той е с чип.

#2 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 23 February 2012 - 09:02 PM

Прикачен файл  Изображ.001.jpg (298.26K)
Брой сваляния: 323
Прикачен файл  Изображ.003.jpg (282.27K)
Брой сваляния: 388
Прикачен файл  Изображение008.jpg (291.76K)
Брой сваляния: 335
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#3 Guest_Биляна_*

• Група: Гости

Публикувано: 24 February 2012 - 09:27 PM

Здравейте, за съжаление нямам информация къде се намира в момента вашето кученце. Просто присъствах, когато един младеж на двадесет и няколко години го взе със себе си. Предполагам, че е вашият любимец, тъй като имаше разлепени ваши обяви в района на Халите. Кученцето се луташе в района на Екзарх Йосиф между Халите и Женския пазар. На врата си имаше само противопаразитна каишка, ако не се лъжа синя на цвят. Това се случи на 21.02 към 12 ..и нещо.Същият младеж го помести от трамвайната линия, защото ватманът спря и му бибиткаше, но то не знаеше, че трябва да се махне от там. Явно в началото и момчето като мен си е помислило, че кучето е избързало пред собственика и след като го остави на тротоара, продължи по пътя си. Тъй като с животинчето вървяхме в една посока, не ми отне много време да установя, че се е изгубило , защото ходеше без ясна посока и не знаеше как да се пази от заобикалящите го опасности. Извиках след него и му махнах с ръка и то дойде, близна ми ръцете. И тъкмо се чудих , какво да го правя, тъй като бях в обедна почивка и не можех да го взема на работа с мен, аот друга страна не можех да го оставя на улицата беззащитен, момчето , което го махна от улицата , дойде при нас. Оказа се, че той също е проследил дали кучето е само. В крайна сметка, реши да го вземе със себе си. Провери и за телефон на нащийника, но за съжаление той беше само противопаразитенЧудеше се откъде да му купи каишка и аз му посочих най-близкият зоомагазин на Пиротска. Младежът беще с един мъж , който съдейки по дрехите работеше встроителна фирма, но за съжаление не можах да прочета името й на гърба му. Надявам се поне да ви утеша, че кучето не е на улицата. Надявам се и този човек, който се втурна да го премести от релсите, да е достатъчно добър , за да се погрижи за ..него и най-вече да ви го върне. Бих ви посъветвала да разлепите обявата за изгубено куче по тротоара на Екзар Йосиф, който е на срещуположната страна на Женския пазар. Поне по него вървяха двамата мъже, а там не видях разлепени обяви. Прибраха точно от ъгъла до Националния институт по правосъдие до магазина за обувки. Мисля , в обявата си в този форум, трябва да пишете и къде тояно е изгубено кучето.Моля ви , пишете, когато върнат сладурчето. Неговата съдба ме трогна много дълбоко и още ме е яд, че беше такъв ден, в който нямаше шанс да ес измъкна от работа, за да го прибера вкъщи.

#4 Потребителят е офлайн   malomira Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:obicham mnogo kuchencata

Публикувано: 27 February 2012 - 04:55 AM

bilqna shte si dadete li nomera,zashtoto vi go zatrih me bezdaiska me.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни