Бели ангели 3 чисто бели бездомни кученца
Публикувано: 26 February 2012 - 07:15 PM
Тези сладурчета живеят на 15 км. от град Благоевград. Чисто бели са, бездомни. Майка с две бебета са - дребни и супер сладури.
Търсим за тях спешно вариант за временно настаняване, на първо време до неделя. Има ли кой да предложи вариант за тях?
Ако някой ишма идеи, направо да ми се обади на 0889 309123.
Търсим за тях спешно вариант за временно настаняване, на първо време до неделя. Има ли кой да предложи вариант за тях?
Ако някой ишма идеи, направо да ми се обади на 0889 309123.
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 27 February 2012 - 03:47 PM
Белите кученца ще бъдат докарани в София. Търсим приемни домове, може и да са разделени кученцата.
Преди това ще бъдат кастрирани. Търсят се и постоянни осиновители за тях.
Преди това ще бъдат кастрирани. Търсят се и постоянни осиновители за тях.
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 01 March 2012 - 12:11 PM
Вчера успяхме да заловим едното бяло мишле и сега е в моята кухня. Пленено е дребосъчестото, къдраво кученце.
Другите две останаха там за сега. Но не сме се отказали да ги доведем към София, защото за тях вече има уреден приемен дом.
Също така има стратегия за задомяването им по чужбинско.
Само, че двете останали - майката и едното бебе са малко диви и ще се наложи да ползваме услугите на д-р Крум - това е шефа на
Зоологическата градина в Благоевград, да ги упои със стрелички. За тази цел ще ми трябват около 50 лв., за да му платя и една по-голяма клетка,
в която двете кученца да бъдат докарани до София.
Може ли някой да помогне с малко парички и клетка назаем?
Другите две останаха там за сега. Но не сме се отказали да ги доведем към София, защото за тях вече има уреден приемен дом.
Също така има стратегия за задомяването им по чужбинско.
Само, че двете останали - майката и едното бебе са малко диви и ще се наложи да ползваме услугите на д-р Крум - това е шефа на
Зоологическата градина в Благоевград, да ги упои със стрелички. За тази цел ще ми трябват около 50 лв., за да му платя и една по-голяма клетка,
в която двете кученца да бъдат докарани до София.
Може ли някой да помогне с малко парички и клетка назаем?
Публикувано: 11 April 2012 - 02:51 PM
Днес в 12.00 ч. двете бели бебета от тази тема заминаха заедно с германките за Франкфрут.
Заминаха това с къдравите уши и сестричката му - от една обща снимка.
И двете са уникални сладурки, много кротки и добри кученца.
Надявам се късмета повече никога да не ги изоставя.
Майката за сега остана в Бобошево, защото не успяваме да я хванем.
Заминаха това с къдравите уши и сестричката му - от една обща снимка.
И двете са уникални сладурки, много кротки и добри кученца.
Надявам се късмета повече никога да не ги изоставя.
Майката за сега остана в Бобошево, защото не успяваме да я хванем.
Публикувано: 11 April 2012 - 03:55 PM
Браво асар страшна си.
Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 14 May 2020 - 01:15 PM
asar, в 26 February 2012 - 07:15 PM, написа:
Тези сладурчета живеят на 15 км. от град Благоевград. Чисто бели са, бездомни. Майка с две бебета са - дребни и супер сладури.
Ако някой ишма идеи, направо да ми се обади
Ако някой ишма идеи, направо да ми се обади
Страница 1 от 1