Помощ относно кучето ми ..
Публикувано: 05 March 2012 - 07:45 PM
Публикувано: 05 March 2012 - 08:13 PM
Заведи кучето при друг доктор и поискай да го погледнат на ехограф. Направо не е истина, че този не го е направил!!!!!!!
Кучето не иска да яде и повръща, защото може да се е получило запушване на червата. Такова нещо може да доведе до запушване, преплитане и какво ли не още, ФАТАЛНО. Обикновено като отидеш с тези симтоми и особено щом е изяло нещо "дълго" , се прави ехограф, за да се види има ли заппушване. АКо има доктора преценява дали да оперира или не.
Откъде си? Ако имаш възможност веднага го заведи при друг доктор. Прекалено мнг време изчаквате и тоя "доктор" ви е объркал жестоко, дано да не е късно вече.
Ще споделя, че преди месец някъде, моя изходи мнг дълъг плик, но нямаше симптоми за нищо. И въпреки това доктора веднага предложи ехограф ( то и аз се бях сетила за него де )

Публикувано: 05 March 2012 - 08:22 PM
Публикувано: 05 March 2012 - 08:38 PM
Иначе ходи ли, игаре ли, активен ли или само лежи? Пипни му по коремчето и кажи, как ти се струва? Твърдо (би било лошо) или не ( което е добре), ако ти даде да го пипнеш?

Публикувано: 06 March 2012 - 01:39 AM
Публикувано: 06 March 2012 - 02:07 AM
Huskylove, в 05 March 2012 - 11:39 PM, написа:
Потресаващо...

Успех с малкото, стискаме му палци на крака и ръце!

Публикувано: 06 March 2012 - 09:32 AM
Занапред винаги го гледай в устата, когато души и когато е навън. Аз непрекъснато се навеждам и го наблюдавам, да не "хапне" нещо, понякога дори му бъркам в устата, ако се усъмня ли или пък видя.
Относно ветеринарят ти - ами ти сама си направи изводите и ако някога пак попаднеш в подобна ситуация да знаеш да търсиш и друго мнение, иначе за ваксини и рутинни неща ще ти върши работа. Мнг се радвам, че писа тук и кака ти те е закарала до Плд, в противен случай положението щеше да е мнг плачевно.
И да знаеш, видиш ли че е изяло нещо и не го изкара- веднага на доктор, пък има ли и тея симптоми......

Публикувано: 06 March 2012 - 11:13 AM
Saika, в 06 March 2012 - 02:07 AM, написа:
Huskylove, в 05 March 2012 - 11:39 PM, написа:
Потресаващо...

Успех с малкото, стискаме му палци на крака и ръце!

Цитирам какво каза: 170 лева за куче ще дадете .. после кучето ще ядете не храна .. няма да излезна да си купя дрехи нови да си се фукам из Пловдив ,а ще дам пари за куче и почна да разправя как ако нещо станело с на сина и кучето никога нямало да даде тия пари .. ужас ужас .. нищо не и казах. . все пак ни чака 4 часа .. утре имаше изпити и много и се спеше и измръзна и просто си замълчах.Изобщо не съжелявам за тия пари .. тва си живот .. още сутринта беше станало и си рипкаше и ми даде 2 целувки и аз се събудих . .просто не мога да опиша как се зарадвах когато го видях да си играе и все едно нищо не беше станало (happy) днес пак трябва да го заведем за да видим дали се е дехидратирало [май така каза лекаря] а ако не е на системи още малко и ще се оправи .. сега обаче ме е страх да дам на нашия ветеринар да му бие лекарствата .. то абоката още му седи .. сигурно през него ще трябва да му ги бие ..
Публикувано: 06 March 2012 - 01:52 PM
Huskylove, в 06 March 2012 - 11:13 AM, написа:
още сутринта беше станало и си рипкаше и ми даде 2 целувки и аз се събудих . .просто не мога да опиша как се зарадвах когато го видях да си играе и все едно нищо не беше станало (happy)
Само заради тези две целувки и радостния миг си е струвало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Евала на теб, че не се поддаваш на упреците на кака ти! Аз пък нея не мога да я разбера, поне да беше казала че храна ще купува, а не нови дрехи и да се фука из центъра на Пловдив (разни хора, разни идеали) !?!?!? Но важното е че пак ти е помогнала и е завела малкото на ветеринар, за което пак заслужава благодарности

Публикувано: 06 March 2012 - 08:50 PM
Публикувано: 07 March 2012 - 01:28 PM