Реджина и Сие 101 далматинци в питоподобен вариант ИЛИ стана тя каквато стана!
Публикувано: 26 March 2012 - 03:43 PM

йей, вече си имат имена

Обаче
Lin, в 24 March 2012 - 04:18 PM, написа:

Това за номер 4 ли? То е мъжко, Дарлинг не е ли женско име? :) Не че на мен ми пречи :)))
A това
d-r Bobadova, в 24 March 2012 - 08:27 PM, написа:

е много подходящо, бях тръгнала да пиша, че май е най-грозноватичка, ама нали да не я обиждам :))
Уф, все не смеех да го кажа, но нали мина време та - те изкараха болестта много леко, изобщо през цялото време имаше само двама, които изглеждаха по-зле и то пак не много.. Като се има предвид първият ми сблъсък с парвото - преди 15 години кучето ми беше почти накрая, но един чудесен човек (проф. Маринов

Малките може би по-лесно, но се чудя какво ще правим с Редж и кой ли ще я вземе...
Публикувано: 27 March 2012 - 11:58 AM

Още нещо да помоля - ако има вече ФБ албум да пуснете линк,за да започваме. И не забравяйте ,че едно бебе е запазено за мен,тоест за мой приятел,който иска да го осинови

ще има БЕЗдомни животни,докато има БЕЗотговорни хора!
Публикувано: 27 March 2012 - 10:10 PM
styll, в 27 March 2012 - 11:58 AM, написа:

Чудесно! Предполагам, че този приятел активно помага за изхранването на семейството, лечението и бъдещите ваксини. Ако се намерят подобни предварителни кандидати за всяко бебе - нещата ще са чудесни!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 March 2012 - 09:19 AM
И малко отчет:
Получени от дарения по форумската сметка (това са даренията от Ваня Пенчева-Гочева, Ива Петкова и Златка Кузманова) - общо 108 лв.

Получено дарение (20 лв.) от Оля Белокапова. Сърдечни благодарности!

Публикувам касовата бележка за разхода за тестовете (бележката е с дата 27.03.2012, тъй като на датата, на която съм ги платила имаше технически проблем с касовия апарат).

Касова бележка за Панакур, който ще бъде даден днес (общо 20 мл. по 1 лв.).

Styll, Моля, пиши ми (ако предпочиташ с лично съобщение) нещо повече за кандидат осиновителя. От къде е, в каква среда ще отглежда кучето, имал ли е други животни, има ли други в момента, какъв е опитът му с отглеждане на малко куче...знаеш какви са стандартните неща, които искаме да знаем:-)
Бушката е абсолютно права - нека се включи с помощ поне за "запазеното" бебе. За момента се справяме, благодарение на много приятели и непознати, които ни помагат, но не знам до кога ще е така.
Относно албума - чакаме все още втората серия бебоци - черничките (Ели, надявам се да не ни мъчиш дълго:-)).
И аз да се включа с предложение за име - най-черното женско кученце - Моцарела

(принципно си го пазех това име за някоя чисто черна или чисто бяла котка, ама...)

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 30 March 2012 - 06:19 PM
bushkata, в 27 March 2012 - 10:10 PM, написа:
styll, в 27 March 2012 - 11:58 AM, написа:

Чудесно! Предполагам, че този приятел активно помага за изхранването на семейството, лечението и бъдещите ваксини. Ако се намерят подобни предварителни кандидати за всяко бебе - нещата ще са чудесни!
Не,моят познат не е от София,и дори не беше виждал кучето и малките преди аз да заговоря за тях. Намира се в Панагюрище,и аз ще закарам кучето,когато стане време. Ако другите нямат против разбира се.
Постянно ме пита за кученцето и го чака с нетърпение. Това е ,което мога да кажа засега. Когато има яснота по въпроса кога могат да се отбият и вече да са готови за дом свържете се с мен. Аз продължавам да търся дом и на другите.

ще има БЕЗдомни животни,докато има БЕЗотговорни хора!
Публикувано: 30 March 2012 - 07:56 PM
Публикувано: 30 March 2012 - 08:41 PM
Скоро ще дойде моментът да се преценяват кандидат-осиновителите. В тази връзка съм съгласна с agalina. Разбира се, не винаги има възможност за личен контакт. Момчето може да разгледа снимките (щом Ели пусне тези и на останалите пет шушулки) и вече добре да си помисли. После ще говорим с него. Така мисля аз, че би следвало да се случат нещата, за да няма неприятно изненадани от нито една от двете страни.
И понеже в тази тема много ми се иска да чета само положителни неща, искам да използвам случая да кажа МЕРСИ и на Galiadogs

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 01 April 2012 - 01:09 PM
Публикувано: 01 April 2012 - 03:53 PM
Честно казано ми се струва странно да поиска куче, какво да е, без дори по снимка да си го е харесал.

Публикувано: 02 April 2012 - 07:03 PM
Дали "приятелят" на Реджина вече е кастриран? Това беше една много добра идея!
А самата Реджи?
Хубаво е да се регистрират всички, и възрастните и бебетата, да се чипират и да се следи и за кастрацията по-късно и на малките.
Аз съм доброволец в АРСофия. Там всичко това може да стане добре и безплатно.
Нали ние всички не искаме изхвърлени кучета - малки или големи? Нали всички искаме кучетата да имат отговорни стопани?
Искам и аз да благодаря за благородното дело, извършвано от Ели и от всички вас!
Публикувано: 02 April 2012 - 08:12 PM
А за футболното ни отборче - мисля, че е повече от ясно, че ще бъде направено всичко необходимо относно ваксини, кастрации и т.н. :)
АРС също участват в цялата история разбира се :) (там и аз съм доброволец, още от началото, а и всички сме запознати така или иначе

Както и е ясно, че няма да бъдат дадени просто ей така :) A за осиновителя от Панагюрище - това със "запазването" звучи доста категорично, но не е вярно (засега). Благодарна съм на styll, че иска да помага, но съм забелязала, че тя има умението да не отговаря на въпросите, които се задават, така че още веднъж моля момчето да се свърже с някоя от нас, защото няма как просто направо да го вземете, без дори да сме говорили с него.

п.п. днес стават на 40 дена, ей сега пускам снимки и на другите 5

Публикувано: 02 April 2012 - 09:46 PM
Благодаря за инфото! Има някакво безпокойство в мен още в началото...
А и като разбрах, че е имало хора против кастрацията на Реджина тогава, когато е трябвало да се направи...
Нещо като развъдна идея ли, що ли?...
Да прости господ съмненията и предположенията ни, ако не са верни.
Искам да честитя на Реджина и на приемната й майка 40-те дена на дечицата!
Живи и здрави и чакаме с радост снимките!!!
Публикувано: 03 April 2012 - 09:41 AM
Елииииии снимкитееееее!