От няколко дни се опитвам да намеря време за тяхната тема, но сега вече е наложително.
Появиха се в градинката преди около месец и половина, два.
Всички са доста страхливи и в резултат правят голяма олелия в тази малка и изключително натоварена гладинка с две детски площадки.
Вече заформиха глутница и се спускат с лай към всяко куче което мине от там, което започна много да ме притеснява и...
за съжаление притесненията ми се оправдаха.
Има оплакване на охраната в градинката, очаквам скоро и на Екоравновесие да се обадят и туку виж се озоват в Сеславци с диагноза агресивни , а те са просто страхливи.
Повечето кучета според мен са на по малко от годинка, слабички и не особено големи, около 10-15 кг.
Та моля за помощ и идеи как да ги опазя, защото ще пробвам да им търся дом а нито имам къде да ги прибера, нито мога да си позволя да ги настаня в хотел в момента / Имам 2 кучета на хотел и едно което до края на седмицата ще ваксинирам и то ще е на хотел/.
Търся приемни домове макар да знам колко абсурдно звучи защото всички са претрупани, но се надявам да съм улучила някоя дупка в пространството и някой да се окоже свободен.
Днес снимки няма, надявам се утре да успея.
Немили, недраги май се налага спешна евакуация
Публикувано: 24 January 2013 - 04:52 PM
Просто се гръмнах ,че са прибрали Мая ! Сутринта просеше през зоомагазина и и се радваха всички , снимаха я едни момичета с телефоните си.После екото са я прибрали.Тя е от кучетата, които всички обичат, но сега няма да си мръднат пръста...
Мая е страхооотно красиво животно ,нещо хрътковидно има ,дълбок гръбен кош, грация! Лъскава . Едни меки очи, като сърна е!
Лаела ,бе не лае много, само по некви с бастуни съм я виждала ,то от хубаво сигурно.
тук се хили :))
Мая е страхооотно красиво животно ,нещо хрътковидно има ,дълбок гръбен кош, грация! Лъскава . Едни меки очи, като сърна е!
Лаела ,бе не лае много, само по некви с бастуни съм я виждала ,то от хубаво сигурно.
тук се хили :))

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Страница 1 от 1