Морски, защото живеят на морето - в Бургас, а дарове...то е ясно - подаряват се

.
Рижко, максимум на 10 месеца - майката убита, той и сестра му са прибрани от някаква жена в квартала и отгледани до възраст, "подходяща" да бъдат пуснати навън. Много игрив и социален, обезпаразитен, ваксиниран и кастриран. Изглежда по-голям от възрастта си, след кастрацията много дръпнало момчето.

Този кот покрай "лелята" на Hela се уреди с кодовото име Чичото

. И тук позната история - до скоро домашен, от няколко месеца изхвърлен. В началото е бил леееко стресиран, но после е посвикнал с живота на улицата. Тъй като е невероятно мил и гальовен, решихме да му дадем шанс за по-добър живот. Също обезпаразитен, ваксиниран и кастриран. Според ветеринарката е около 3-4 годишен, зъбките му били идеални, личало си, че доскоро е гледан добре и е бил домашен. През цялото време мъркал и бръмчал, докато тя го преглеждала и боцкала :) И майка ми и вет-ката са влюбени в него, много се надявам и неговия човек да ги последва в най-скоро време!

Котаците са прибрани при майка ми и с тях бройката става внушителна и клоним към графата събирач

. Това не е от такова значение, проблема е че физически и е малко трудно, колкото и да и се иска, не може да отдели нужното внимание на всички. Затова ще се радвам ако някой може да предложи временен дом на някой от малчуганите. Знам, че всички са претрупани, MechoPuh пое ангажимент да помогне в търсенето на домове, за което съм и изключително благодарна! Надявам се да са късметлии юнаците и да не се наложи дълго да чакат.