Dog.bg Форуми : Отново одрано куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Отново одрано куче снимките не са за хора със слаби нерви Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 March 2012 - 05:33 PM

Не мога да разбера на кой пречат животните. Това е втори случай в столицата на одрано животно. За мен извършителите са психопати, но мисля, че в деянията им има послание. Предишния случай на кучето и котето захвърлени в близост до 7-мо РПУ беше ден след изказването на миската Анелия Петрова - колко хубаво и как нямало нищо лошо да се носи кожа, а сега ден преди протеста /ха 16,03,2012г/ Видях го хвърлено в тревата на неоживена уличка в близост до блока ми и от 14 часа се започна едно въртене по телефона на медиите, уж работен ден в работно време, но никъде не вдигнаха телефоните. Дойдоха единствено от вестник преса и предполагам, че в утрешния брой може да публикуват нещо. Не ми остана време да отида до полицията, но утре и това ще направя. Имаше някъде по темите жалба, но не се сещам къде беше и ще помоля ако някой се сеща да ми я прати. Снимките не са никак приятни и съветвам хора, които смятат че няма да издържат да не ги гледат.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#2 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 05:36 PM

Не спират и не спират. Незнам що за болен мозък трябва да си, за да вършиш това. Днес около 3-3.30 часа беше операцията на кучето. Гледат си я на един обект, грижат се за нея и още един мъжки. Станало е след 12 през нощта, но не е имало писъци, явно не е бил сам човек. Стискайте палци да се оправи момичето. Снимките не са никак подходящи за хора със слаби нерви. Утре отивам до полицията да подавам жалба. Регистрирани са вече по телефона и двата случая, но днешния ми взе месеци от споскойствието. Незнам ще има ли ефект, но важно е кучето да се оправи. Дали имаше смисъл от операцията не мога да си отговоря, само да не я мъча повече животинката с тази си постъпка.
Пак да кажа:
Снимките не са никак подходящи за хора със слаби нерви.
А
ко може мод някакси да ги направи не да се виждат с отварянето на темата, а да стажа по желание бих била благодарна.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#3 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 25 March 2012 - 06:00 PM

Много й стискаме палци да се оправи. Какви са шансовете според лекарите?
Този обект няма ли охрана? Никой нищо не е видял сигурно?
Дано някой се задвижи в езултат на жалбата.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#4 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 06:14 PM

Еми има охрана, точно те казаха за кучето но не са чули нищо през нощта. Явно е нещо организирано. А доктора каза, ако прескочи тези два-три дни има някакъв шанс. Милата и по лапите беше бита. и в главичката намушкана. Кошмар. Надявам се полицаите да задвижат нещо, но ще е срещу неизвестен извършител. Около нас има много катуни, но не мога да съм сигурна, че са оттам без да се провери някакси, а как незнам.
User's Signature

#5 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 25 March 2012 - 08:32 PM

Тая охрана не си върши работата и явно апаши са набелязали обекта. И естествено са се опитали да отстранят кучето. Мамка им долна! Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 March 2012 - 08:46 PM

Аз малко не разбирам. На първите снимки, до колкото изобщо се вижда нещо - това не е ли остатък от труп на куче, само гръбнак? Защо реши, че е драно и то от хора?

А втората душа нещастна - липсва цяло парче от кожата на врата ли? Тя вързана ли е била? Каквото и да се е случило - това куче не може да не е опищяло орталъка. Нещо доста не така ми се струва, че има.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#7 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2012 - 08:55 PM

Първото беше с глава, двата задни крака и опашка, когато го видях. След няколко дни не беше останало нищо.
А за второто охраната казва, че нищо не се е чуло. Знам, че е трябвало да се чуват писъци, но те твърдят, че не е имало. Аз лично чух лай доста към 22 часа снищи, но писък не. Предполагам, че е било с нещо ката ласо с тел, но мога да гадая. Не е направено от друго куче. На този обект има две кучета и двете са пуснати. Там ги хрнят имат къде да спят, грижат се предполагам не е най-добрия начин, но ако оставим случката изглежда доста собре в смисъл не гладувала. А кожата е там, но много е отлепена и се вееше.
User's Signature

#8 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 March 2012 - 08:58 PM

Показване на мнениетоkai_tina, в 25 March 2012 - 08:55 PM, написа:

Предполагам, че е било с нещо ката ласо с тел

Доста логично звучи - не се сетих :dh_188:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#9 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2012 - 04:40 PM

http://www.24chasa.b...ticleId=1296633
User's Signature

#10 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 26 March 2012 - 10:01 PM

А кучето как е?
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#11 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 26 March 2012 - 10:07 PM

Тези снимки не трябва ли да са в някакъв линк?Ужасно е въпреки,че знаеш за какво е темата и все пак искам да прочета за какво става дума,но са наистина шокиращи....Както е помолила и кайтина в по-горен пост?

''Забранява се публикуването без изрично предупреждение на съобщения или препратки, показващи явни зверства и жестокости. Когато се публикува такъв линк, трябва изрично да се упомене съдържанието му.''
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   Angelina_Jolie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 March 2012 - 11:44 PM

Какво става с кучето?!?!

#13 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 28 March 2012 - 04:27 PM

Линк - нова статия в 24 часа.
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#14 Потребителят е офлайн   manta_l Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 07:31 PM

Все ми се струва, че колкото повече публичност се дава на тези жестокости, на толкова повече хора с ненормално мислене им хрумват такива неща. Сякаш се радват на реакциите , на ужаса, на безнаказаността, радват се, че могат да правят каквото си искат. Освен това напоследък сматам, че се действа все по организирано, със замисъл, ..поне в нашия квартал беше така, не като хрумване на някой си от някой блок, беше не за една нощ и го направиха така, че не успяхме да предотвратим каквото и да било.
Дано не съм права,защото...горките животни...

#15 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 08:54 PM

Показване на мнениетоmanta_l, в 28 March 2012 - 05:31 PM, написа:

Все ми се струва, че колкото повече публичност се дава на тези жестокости, на толкова повече хора с ненормално мислене им хрумват такива неща. Сякаш се радват на реакциите , на ужаса, на безнаказаността, радват се, че могат да правят каквото си искат. Освен това напоследък сматам, че се действа все по организирано, със замисъл, ..поне в нашия квартал беше така, не като хрумване на някой си от някой блок, беше не за една нощ и го направиха така, че не успяхме да предотвратим каквото и да било.
Дано не съм права,защото...горките животни...

И аз съм на същото мнение. Затова и малко се страхувах да подавам жалба.

Кучето е значително добре. Хапва по-малко, раната завехва, но е много, много черна, доктор ще каже дали е нормално. Кучето е на мястото от където го взех, т.е. обекта. Лошото, е че след цялата дандания / която ми дойде в повече, то не бяха телевизия, медии, полиция, хиляди телефони. Уморих се тези три дни, а пък си имам две деца и три кучета в момента/ едва ли ще ме пуснат да вляза там, но мисля да пробвам. Така и не разбрах, защо охраната мина моментално на версия, че се била надрала на ламарина, но си го обяснявам с това, че им казах когато в неделя минах през 7-мо в студентски град и от там разбрах, че вече са в Младост. Лично аз проверих мястото за което твърдяха, че е станало. Няма как да е така, защото отдолу на самата ламарина е заварен винкел с широчина около 4 см и е супер гладко, за да се случи. Имаше петънце кръв с диаметър не намалявам 5 см само на едно място, категорична съм не е от там. притеснила са се нещо. Ще пиша ако имам друга информация.
User's Signature

#16 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 08:48 AM

Кучо пътува към Син кръст, ще остане известно време на стационар.
User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни