Закъсняла помощ за да се случи нещо хубаво, първо трябва да се случи лошото
Публикувано: 22 March 2012 - 11:00 PM
Публикувано: 23 March 2012 - 09:13 AM
Mechopuh, за съжаление освен с неизбежните травми, свързани с живота на улицата, освен със злодеите, трябва да се борим и с псевдо любителите на животни, която битка май е най-трудна.
Късмет пожелавам на котанчица, топъл и уютен дом.
И как каза, че се казва?

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 23 March 2012 - 11:22 AM
Момичето, което отвори дома си за нея я кръсти Кралица Елизабет, на галено Лизи
Публикувано: 26 March 2012 - 12:34 PM
Публикувано: 26 March 2012 - 01:00 PM
Кой знае какво си е казала: "Абе тия уж все ще ме задомяват, пък не ме вземат, а търчат по други спешни и трагични случаи, я да взема нещата в мои ръце и да се вредя и аз с трагичен инцидент!"
Реалността никак не е за шегуване, но пък иначе му става много много тежко на човек ...
Късмет на красавицата, бързо да я харесат!
Публикувано: 30 March 2012 - 05:21 PM
Дано някой си я хареса и осинови.
А такива псевдо котколюби навсякъде има, за жалост. Група бабки "гледат" 5-6 женски котки пред блока им наблизо и отказват да ги кастрират. Сега всичките са бременни. Както се изрази една позната "какъв урожай ще има". Не ми се мисли.
Публикувано: 30 March 2012 - 05:56 PM
Ето за другия вторник търся котки, които да заведа за кастрация. Телефона ми го знаеш, може да се обадиш. Котките трябва да са в клиниката най-късно до обяд.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 08 April 2012 - 12:50 AM
Юробанк И Еф Джи България АД
BIC: BPBIBGSF
IBAN BG17BPBI79421077310201
Сдружение "Приятели на котката”
Може и чрез PayPal - cat.friends.bg@gmail.com
Няколко нови снимки на момичето
Публикувано: 08 April 2012 - 08:13 PM
Имаме само 3 дни, за да успеем да съберем нужната сума. Много молим, помагайте
Публикувано: 09 April 2012 - 10:05 PM
Вече имаме дата, на която котките биха могли да пътуват - 12.04. Само от нас зависи дали това ще се случи. Аз съм настроена положително и искрено вярвам, че заедно пак ще успеем да завършим историята с хепи енд! Остава да съберем още 120 лева
Публикувано: 10 April 2012 - 08:57 PM
Ето и новото й място за наблюдение:
Търсим транспорт от Княжево до летището за Четвъртък. Трябва да сме там в 12.30 ч.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 11 April 2012 - 03:21 PM
Не се надявам особено на помощ, но ... все пак да споделя, че за Лизи не ни достигат 55 лева. Клетката за пътуването купих с лични пари (64 лева). Знам, че всички тук са претрупани с животни и разходите покрай тях, но ако някой може да помогне за Лизи ще сме много признателни.
Публикувано: 13 April 2012 - 05:11 PM
Много благодарим на всички, които ни помогнаха финансово за пътя на Лизи и клетката за пътуването на Лизи и Благо - Fullmoon, blueocean и нейна приятелка пожелала анонимност, Мария К. и Сребрина М. И не на последно място искам да благодаря на Nickey и Fullmoon, които помогнаха с транспорт - едната с подготовката преди каргото, а другата в самия ден на полета. Благодаря ви, ПРИЯТЕЛИ
Публикувано: 14 April 2012 - 12:25 AM

Вход

Горе
Цитиране +