Женско хъски търси дом от Варна
Публикувано: 26 March 2012 - 10:19 AM
Това е Айра. Тя е на почти 3 годинки, кастрирана. Много мила и добра, дребничка ...на ръст, обича хора, деца и животни. Живяла е с котки и няма проблем с тях. Не е капризна към храна, яде всичко което ѝ сложиш. По принцип е послушна , но не обича да бъде оставяна сама. Бързо ѝ доскучава и започва да прави бели... ака и пикае вкъщи. И до днес не разбрахме причината за това. И едва ли някога ще разберем. Ние обичаме кучето си и ни е много трудно да се разделим със нея. Но за жалост стои по цял ден сама и тъгува. Искаме нашата Айра да бъде щастлива!!! Търси ѝ се дом, в който да си има другар и по възможност да живее в къща с двор, но подчертавам ТЯ НЕ Е ДВОРНО КУЧЕ!!! Целта е да бъде оставяна навън, докато няма никой у дома! Държа хората да са от Варна и да имат опит с кучета като нея! За контакти Жанет Радева
https://www.facebook...100000230732402 Вижте повече
Публикувано: 26 March 2012 - 10:20 AM
Тя страда когато е сама започва да вие и да гризе разни неща,също си върши нуждите вътре.
Трябва и човек с опит и много търпение иначе е страхотна кучинка.
Публикувано: 27 March 2012 - 09:05 PM

Публикувано: 06 April 2012 - 10:27 AM
Публикувано: 06 April 2012 - 01:22 PM
Публикувано: 06 April 2012 - 01:58 PM
Публикувано: 07 April 2012 - 09:20 AM
Относно въпросника-и да и не.
Хубаво е да има въпросник,но попълнен въпросник не гледа куче.Всеки може да напише и най-хубавите неща и да не ги спазва,а може и да не попълниш въобще и да си най-добрия стопанин.
Доколкото разбрах потенциалните осиновители,които вече имат едно хъски се отказват,защото във въпросника е имало прекалено лична информация-като адрес,телефон,заплата.
Но лично аз не съм видяла въпросника.Според тях е редно организация да дава такъв въпросник,а не обикновен човек.
Дано кучето случи на стопани,защото наистина е прекрасно и заслужава да има дом където да му обръщат внимание.
ПС:Арина кучето е купено,а не е осиновена надали е попълван въпросник

Публикувано: 07 April 2012 - 10:57 AM
Как ще дадеш животно, като не знаеш къде отива то и няма да можеш да следиш какво се случва с него?
Да не говорим, че аз държа лично да видя бъдещия дом и тогава да преценя. Макар че вече в България категорично не искам да давам кучета. Предвид предстоящите промени (ако се прокарат) нямам никакви гаранции, че кучето, което съм прибрала с намерение да му осигуря добър живот, поради различни обстоятелства в бъдеще покрай новите, одобрени от мен стопани(не съм врачка все пак) няма да се озове пак на улицата, а оттам в тези "депа", които се готвят и след това в отвъдното, по хуманен или не начин... все тая ...
Публикувано: 07 April 2012 - 06:47 PM
Но и това не е въпроса,въпроса е тя да си намери дом.За контакт ако има желаещи връзка със стопанката

Няма да коментирам и как от организация осинових куче и до ден днешен на дошли вкъщи да видят как я гледам,въпросник щях да попълвам и така,че ми я дадоха и некастрирана с пиометра.Досега да съм я спукала от раждане и нямаше нищо да направят.
Но стига спам темата е за хубавото момиче Айра

Стискайте и палци да се появят нейните хора

Публикувано: 10 May 2012 - 09:29 AM
Публикувано: 20 June 2012 - 09:43 PM
Може да се затвори темата